Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba Olmak İstemiyorum!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
abi sarhostuk diyorum omu aklima gelicek simdi ne yapicam kara kara dusunuyorum hamile diilse ztn parti duzenliyicem ickiler beles falan böle...

"ilk alkollüde hamile bırakamadım.. bi sonrakin de kesin hamile bırakırım" gibi bi düşünce eserim sanırım
Mesaj tarihi:
benim bi arkadasimin babasi dogum uzmanida o dedi teste getir diye o yuzden öle dedim ayrica annemde cidden baytar :)

yok öle bi mantikla sölemedim ztn öle bisi olursa onu cagirmam cagirsamda sizin olsun almiyim ben mutluyum 1 ay kücüge ceza O_o
Mesaj tarihi:
Git direk aldır.Yeter artık üremeyin.Hele böyle sağlıksız bi ilişkiden doğan çocuktan hayır gelmez.Paticik olarak kampanya yapalım da kürtaj parası toplayalım arkadaşa...
Mesaj tarihi:
diyorum ya bi kac akradas gaz moda soktu beni...ondan panik oldum neyse...hamile fln kalmasin öle deme ya :P

cocuk dogsun alcanmi beles :D 6ay boyunca curse'de yemiyo süper al bak :D
Mesaj tarihi:
said:
o deil de baban dede olmak istiyomu ? eheh

yok zannetmiyorum istedigini..hatta bu konularda ara sira vaaz seklinde seyler söyler...
örn :sapkasiz maca cikilmaz cikarsa .....erler..

said:
Git direk aldır.Yeter artık üremeyin.Hele böyle sağlıksız bi ilişkiden doğan çocuktan hayır gelmez.

+1 hamile flnsa ztn baska carem yok...

[spo] kizi masaya cikarip sonra kazayla masadan düsürsem fln ise yararmi acaba O_o ( saka ) [/spo]

toggie sagol ya..walla..

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 15:47 tarihinde, Netcafe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
toggie abi felaket tellali gibisin ya..insan bi korkma bisi olmaz falan yapar veya yazik olmus falan..sen direk cek cezani bu isler bole fln..ciddi sagol dahada moda girdim O_o
Mesaj tarihi:
e daha nubken boyle işlere kalkışmıycan
- kondom
- alkol

aha da yaptıgın 2 hata. hadi alkolluyken sevismek benim de hosuma gider ama bari dısarı cıkarsaydın be. he onu bile yapamayacak kadar sarhossan zaten merak etme hamile falan değildir.
Mesaj tarihi:
4.5 aylıkken dahi kürtaj yapılıyor. Biraz daha riskli tabi ki. Yapacak doktoru bulmak zor değil sadece kız gidip jinekoloğuna bahsetsin onlar bilir kim nerde yapar falan. Ama yaklaşık 1000-1300$ alıyorlar 3 aydan sonraki kürtajlarda :)
Mesaj tarihi:
ulen nasil bir forum olduk, 2 gun once delinin biri kiz ariyorum diye topic acar simdide biri kara bir gecede kara bir iliskiye girip ondan gelebilecek olan kara meyveyi istemiyor.
  • Yeni Oluştur...