Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Elinden tutucam teste goturucem nedir yahu, rahim filmi mi cektiriceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 tanıdık baytar var heralde ondan öle dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: abi sarhostuk diyorum omu aklima gelicek simdi ne yapicam kara kara dusunuyorum hamile diilse ztn parti duzenliyicem ickiler beles falan böle... "ilk alkollüde hamile bırakamadım.. bi sonrakin de kesin hamile bırakırım" gibi bi düşünce eserim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 benim bi arkadasimin babasi dogum uzmanida o dedi teste getir diye o yuzden öle dedim ayrica annemde cidden baytar :) yok öle bi mantikla sölemedim ztn öle bisi olursa onu cagirmam cagirsamda sizin olsun almiyim ben mutluyum 1 ay kücüge ceza O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 du bi hamile kalsın ohooo ertesi gün hapı alsaymış nedir bu panik halleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 olm acele etme lan,bi cocuk dogsun söyle bi ondan sonra gidersiniz inceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 o deil de baban dede olmak istiyomu ? eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Git direk aldır.Yeter artık üremeyin.Hele böyle sağlıksız bi ilişkiden doğan çocuktan hayır gelmez.Paticik olarak kampanya yapalım da kürtaj parası toplayalım arkadaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 diyorum ya bi kac akradas gaz moda soktu beni...ondan panik oldum neyse...hamile fln kalmasin öle deme ya :P cocuk dogsun alcanmi beles :D 6ay boyunca curse'de yemiyo süper al bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 insallah ikizlerin olur cezanı cekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ne ikizi altız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: o deil de baban dede olmak istiyomu ? eheh yok zannetmiyorum istedigini..hatta bu konularda ara sira vaaz seklinde seyler söyler... örn :sapkasiz maca cikilmaz cikarsa .....erler.. said: Git direk aldır.Yeter artık üremeyin.Hele böyle sağlıksız bi ilişkiden doğan çocuktan hayır gelmez. +1 hamile flnsa ztn baska carem yok... [spo] kizi masaya cikarip sonra kazayla masadan düsürsem fln ise yararmi acaba O_o ( saka ) [/spo] toggie sagol ya..walla.. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 15:47 tarihinde, Netcafe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ee bu işler böyle koç yumurtası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 toggie abi felaket tellali gibisin ya..insan bi korkma bisi olmaz falan yapar veya yazik olmus falan..sen direk cek cezani bu isler bole fln..ciddi sagol dahada moda girdim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 e daha nubken boyle işlere kalkışmıycan - kondom - alkol aha da yaptıgın 2 hata. hadi alkolluyken sevismek benim de hosuma gider ama bari dısarı cıkarsaydın be. he onu bile yapamayacak kadar sarhossan zaten merak etme hamile falan değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 dost acı söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 4.5 aylıkken dahi kürtaj yapılıyor. Biraz daha riskli tabi ki. Yapacak doktoru bulmak zor değil sadece kız gidip jinekoloğuna bahsetsin onlar bilir kim nerde yapar falan. Ama yaklaşık 1000-1300$ alıyorlar 3 aydan sonraki kürtajlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 o değil de 27 yaşında kadınla işin ne bak 20 yaşındakiyle aynı sorun kilometre farkı cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 20 ile 27nin tecrübesi bir olur mu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 disari cikaramadin olayi degil...cikartirmadi olayi soz konusu burada ama anlatilicak yer diil :D oh iyi iyi 1000$ tmm ya ( wtf..bittim ben ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ablacım bi izin ver deseydin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ulen nasil bir forum olduk, 2 gun once delinin biri kiz ariyorum diye topic acar simdide biri kara bir gecede kara bir iliskiye girip ondan gelebilecek olan kara meyveyi istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 20 var 20 var. ne seviyesiz muhabbet oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 o değil de garbıça vidyo linki gönderdim izlemeyen varsa izlesin bomba bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar