karakedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 tüm filmlerim abuk sabuk renklerde çıkıyorlar, yeşil agırlıklı genelde. sorun filmlerden veya filmi izledigim programlardan degil. hem programları hemde filmi başka makinalarda test etmiştim cünkü. sizce dorun nerede? birde mümkünse nasılçözülür bu sorun?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... [ no pain, no gain ] Emaleth, 13 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki: erkekleri severim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ah sen açmasaydın biraz sonra ben açıcaktım aynı topici :)[hline]Finalleeee...Başarmak zorundayız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Cd den olabilir,ben ondan şüpheleniyorum diger filmlerim çalışıyo çünkü..[hline]Finalleeee...Başarmak zorundayız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 abi sorun codecte yaygın bi sorun o çözümünü de biliyordum ancak hatırlamıyorum bulursam yazarım[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 nimolite codec varsa sil.. divx ve xvidi ayrı ayrı yükle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 netten şöyle bir baktım xvid lerde nimo codec pack yüzünden olan bir sorun diye geçiyor nimo yu uninstall edip bütün codecleri (nimo hariç) bi daha yükle http://www.skynet4ever.tk/[url=http:// şöyle bi başka codec pack te linkleyeyim[hline][url=http://www.ykb.com.tr/images/bireysel/worldpuan/vada_main.jpg]VaaAADaaAAaaa !!!..........] şöyle bi başka codec pack te linkleyeyim[hline][url=http://www.ykb.com.tr/images/bireysel/worldpuan/vada_main.jpg]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Arcane haklı bence :) Bende Nimo codec i yüklemiştim bir ara,sitti görüntülerin güzelliğini..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 kazaalite++ ın sitesinden kazaacodecpack'i indir o gayet güzel bişi.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Benim önerim ''BS player'' gercekten kullanışlı ve bendekı bu tum yesıl turevı soruları ortadan kaldırdı ve mutluyum :D[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Aşagıda da quote ettigim gibin, ffdshow 'u download ediyoruz. Bu zımbırtı zaten gereken her turlu codecleri yukluyor, ben mesela nimoyu falan uninstall ettim, sizde yapın güzel oluyor :) BS player diye sufer bir video oynatıcısı var (free) onu download ediyorsunuz. Options bölümüne giriyorsunuz, oradan video seceneginde "Force RGB Mode" yazan yeri seçili bırakıyorsunuz. Ben sorunu böyle çözdüm. Alın buda orjinal quote :) said: I fixed it by changing colorspace to YUV2 in ffdshow, but that seems to take a LOT of CPU. In BSplayer it solves much easier, by checking "Force RGB mode" under "video" in prefs. [hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... [ no pain, no gain ] Emaleth, 13 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki: erkekleri severim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ben bu olayı araştırırken "ffdshow" un her zaman doğru sonuç göstermediğini öğrendim o yüzden önermedim bile.. :)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Yapabildim ben de fdd..dosyası sayesinde saol karakedi[hline]Finalleeee...Başarmak zorundayız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar