Peka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 bir dosyanın içinde 20 tane sayı olcak her satırda c:test.txt gibi kendimiz hazırlıacaz önceden ve bu sayıların toplamını bulup başka bir dosyaya yazdırıcaz visual c++ yada borland c++ builder compiler olarak ben daha denemedim gerçi bu gece deniycem gidince ama işi olmayan birileri yaparsa iyi olur[hline]Tyler_gs : merhaba baaluo nickinin anlamı nedir besiktas ataturk anadoluyla bi alakası varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 beyler lütfen uğraşın yapamadığınız noktada yardım edelim.. sipariş vermeyin..[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 doğru söylemişsin de zaten ufak bi programcık ben yaparım muhtemelen ama burda bulunur hiç olmazsa hocaya gösterirken dumur olmayız :)[hline]Tyler_gs : merhaba baaluo nickinin anlamı nedir besiktas ataturk anadoluyla bi alakası varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Hoca şöle bak olaya sen bu basit ödevleri yapamazsan dönem ilerledikçe gelen ödevlerde ne yapacaksın.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 bu posttan sonra bi programlama bölümü açılmasina karşıyım ödevini yap uslu cocuk ol bak ben bilg ile alakalı bölüm okumadan onları yapıorum senin haydi haydi yapman lazım olurmu boyle şey aaaa![hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 mağdem yardım etmiyceksiniz, tavsiye vermenizin anlamı yok[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 tabi yardım ederiz !!! ama biz "ödev yaptırma" firmasıda değiliz ki verilen siparişiniz 3 gün içinede teslim edilecektir diyelim ![hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 hmm, ben anlatamadım sanırım derdimi ben zaten sabah akşam başında oturuyorum makinanın başlanıç ' ta vc++ , winamp , notepad var ve nete bağlı olmadığı için paso programlama ile ilgileniyorum ama sql , vbas,c , c++ , php birden girdiği için herşeye fazla zaman olmuyor netde yok herzaman girip bakamıyorum foruma hoca bunu verdi ve salı istiyecek ben uğraşırım ama dosyalama hakkında bilgim yok fazla dediğim gibi adam hızlıca c verip (ki 2 haftada dosyalamaya geldi şekil a-1) c++ a geçicek orda ilerliyicez ben denerim yapamıyadabilirim ödevide vermek istiyorum forumada herzaman bakamıyorumki ödevi yapamdığımı yazayım buraya koydum max 30 satır olan bi programı kimsenin yapmaya üşenmeyeceğini düşünerek . ha beni düşündüğünüzünde farkındayım , ama işi olmayan biri yaparsa sevinirim genede , siz bilirsiniz tabi. (devrik cümle rulaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bişey sorcam ben şimdi 20 satırdan tek tek sayıları alıp topliyicamya ilk satırdakini okuduk şimdi attık deişkene dier satırlara nası iniyorum ? fscanf in içine n yazsam ?[hline]Tyler_gs : merhaba baaluo nickinin anlamı nedir besiktas ataturk anadoluyla bi alakası varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 benim çözümüm biraz yavaş olabilir.... tüm dosya tek bir değişkende aktarılır. (değişken FileBuffer olsun...) 13,10 karakterleri her satırın sonunda olacağından bunlar sayılır ve char *buffer[xxx]; xxx=satır sayısı olarak tanımlanır. ve FileBuffer 'daki satırlar buffer[x]'e parçalanarak aktarılır. (not her buffer[x]=new char[yyyy] olarak tanımlanmalıdır !)[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 beremedim anasını satiyim.[hline]Veyis derste aynen şöyle dedi ki ; eet şimdi siquil etentikeyşını mı windowz etentikeyşinı mı kullanarak konnekt oldum şoçuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 yok yaw olmuyor birileri yapabilirse sağolsun şimdiden yapamazsada canı sağolsun[hline]Veyis derste aynen şöyle dedi ki ; eet şimdi siquil etentikeyşını mı windowz etentikeyşinı mı kullanarak konnekt oldum şoçuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 1... WinAPI'leri kullanıp kullanmadığınız bilmediğim için fopen'la falan yaptım.. 2... bazı yerler düzenlenmemiştir ör: fclose(f); f=fopen("xx.txt","r"); yerine fsetpos'u da kullanabilirsin.. 3..... ############Test.txt############ 12365 5698 4587 1592 659564 ###########Test.cpp############# #include #include #include //******************************* int StrToInt(char*); int getFileSize(FILE*); //******************************* FILE *f; char *buf; int fsize,lsize=0; char **lines; int i,j,k,nBuf; int xxx=0; //******************************* void main() { f=fopen("Ring0.txt","r"); fsize=getFileSize(f); buf=new char[fsize+2]; fclose(f); f=fopen("Ring0.txt","r"); fread(buf,1,fsize,f); fclose(f); for(i=0;i { if((buf[i]==10)) { lsize++; } } lsize++; lines=new char*[lsize]; buf[fsize+1]=10; k=0; for(i=0;i { nBuf=k; j=0; if(k<=fsize){ while(buf[k]!=10) { j++; k++; } lines[i]=new char[j+1]; k=nBuf; j=0; while(buf[k]!=10) { lines[i][j]=buf[k]; j++; k++; } lines[i][j]=0; k++; } } for(i=0;i { xxx=xxx+StrToInt(lines[i]); } printf("%d",xxx); getch(); } //******************************* int getFileSize(FILE *f) { int siz=0; while(!feof(f)) { fgetc(f); siz++; } return siz; } //******************************* int Power(int i){ int a=1; for(int h=0;h a=a*10; } return a; } //******************************* int StrToInt(char* a) { int i=0; int vall=0; int size=0; while(!a[i]==0){ i++; if((a[i]>0x2F) && (a[i]<0x3A))size++; } size++; for(i=0;i vall=vall+(((int)(a[i]-0x30))*(Power(size-i-1))); } return vall; } //*******************************[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 20 October 2003 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 öfff yaaa öfffyaaaa paticik "[" "i ]" 'yi italik olarak alıyor çıkmıyor... !!! http://criminal2.hypermart.net/code.txt[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ellerin dert görmesin[hline]Veyis derste aynen şöyle dedi ki ; eet şimdi siquil etentikeyşını mı windowz etentikeyşinı mı kullanarak konnekt oldum şoçuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar