Xaero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Gece gece uykumdan etti valla kalkıp poker oynayasım geldi. Kumara alıştırıo be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Sammy Farha'sız tadı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Bu aksam vardı. Son el herif 316.000$ kaldırdı pottan. Ben bi tuhaf oldum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paticik poker odaları olsada oynasak geceleri ne zevkli olur aslında.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 karılı kızlı olan versiyonu güzeldi . izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Fındıgına fıstıgına (xuqa) poker oynamaktan sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Hadi yaa, bayağıdır yktu ben de izlemeyi bıraktım. Ama Farha aşmış bi pokerci, adam her türlü kazanıyo, domine ediyo masaları, beş parasız evine gönderiyo milleti. İzlemek çok zevkli o adamı. Blöfleri falan müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Adam son el çift asa çift papazla rest çekti Barry Greenstein kalbine indi adam eli alınca suratı değişti herifin 180.000$ kaybedince son elde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Uykusuz gecelerde güzel oluyor aslında 1hafta düzenli takip etmiştim sonraları 2-3 tane daha poker programı gelince seri bozuldu bende bıraktım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Yeni topic açmayım sıkıştırayım dedim araya; güzel bir hold'em poker oynayabileceğim site var mı? Gamedesire harici?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 betsson yalnız gerçek parayla oynayamazsın sanırım Türk üyelere poker hizmeti vermiyorlar. Sanal parayla istediğin gibi oyna. Freeroll turnuva var onada katılabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Address: http://www.betsson.com/ Type: Gambling Copyright © 1995-2005 Trend Micro Incorporated :( :( :( Şirket bilgisayarı şifresini bilmiyorum kapatayım. Gamedesire'ye devam; nese eywallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Abi anlamadım şimdi ne demek istedin ya :P Neyse Gus Hansen vardır high stake masalara sık girmez ama wpt'de Farha'nın eline çok vermişliği vardır bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 tık [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 11:52 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 www.partypoker.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar