Spanger Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Yahu barrada çok acaip bi bug oldu hareket edemiyorum 2. kopru varmıs gibi gozukuyo anlayamadım gitti bi gm baksada kurtulsak surdan[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 01:35 tarihinde, Spanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 stuck cek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spanger Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sdfsdfsd [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 01:49 tarihinde, Spanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spanger Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yok abi harcamayla alakası yokmus dungeon icinde stuck atılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 lol süpermiş sırat köprüsü :p ölmüş de zaten eheahea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sen oyunda degılken oraya köprü yapmışlar sanırım. ama oraya köprünün amacı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spanger Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yok ya direk uzerime kopru kurdular anlamıyorumki sdfgbsdfsd bi de bi tek ben gorebiliyorum erdimmi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spanger Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 neyse kendi çabalarımızla kurtulduk ilgilenenlere tesekkurler sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kacak kopru yaparken, altinda kalip olmussun, bide gmden yardim istiyosun, ayip! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 senin ogs bozulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: aquila, 05 Eylül 2007, Çarşamba - 02:19 tarihinde demis ki: kacak kopru yaparken, altinda kalip olmussun, bide gmden yardim istiyosun, ayip! Doğru demiş aquila. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 birsey sorucam :) dun champdeyken dikkatimi cekti normalde champin orda okadar ogre lord olmamasi gerekir :) tamam spawni olmasi dogal ama okadarda olmamasi gerekir yada bu yeni mi eklendi zorlastirilsin diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Aslında bilerek eklenmedi. Ama sonradan düşündük, zaten çok kolay olan Barra'yı biraz zorlaştırdığı için fena olmamış dedik. Değiştirmedik o yüzden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 mantikken evet ;) ama oyuncu az :P nese cozum bulacaz artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar