Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otübüslerdeki Agresyon

Sensible

Öne çıkan mesajlar

said:
uykusuzun ilk sayısı vardı elimde sözde keyif yapacaktım ama abla ve sıcak hava sağolsun. nasıl şikayetçimiyim? omzunda bir popoyla nasıl bir rahatlık bekliyebilirsin ki?

ehahah.. halk otobüsünde arka kapıdan öne doğru 2. koltuktayım. türbanlı bir hanım yanında da arkadaşı geldiler ve direk memeleri omzuma koydu abla! artık boy kaçsa (veya bünye ne kadar yağlıysa) bilemeyeceğim omzumda bi çift meme ile gittim uzunca bi süre. olayın ilk anında "nooldu lam! (0_o) dedim tabi..

buradan yetkililere sesleniyorum, böyle mallıklara göz yummayalım!
Sosyal ağlarda paylaş

inmem gerekirken kapının önünde durup da 1 santim kımıldamayan insanları kapıdan aşağı itesim geliyor ama malesef genelde yaşlı teyzeler oluyor. Bu teyzelerin yağmurlu günlerde şemsiyeleri ile insan öldüren teyzelerle aynı teyzeler olduğu yönünde şüphelerim var.

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 20:58 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@ardeth:

onlar "kapı önü manyakları" intertoy'dan!

Yolcu değil onlar; keza bu arkadaşların indiği görülmemiştir. hep kapı önünde dururlar. bi nevi cama yapıştırılan garfield gibi bişiler yani.. aksesuar desem daha doğru olur sanırım.

KAPI ÖNÜ MANYAKLARI!

INTERTOYDAN!

not: bunlarda kurşun bulunmuş, çin yapımı olanlarda. bi kısmı toplanabilirmiş piyasadan

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 21:01 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kalkarmısın falan diyen benden sağlıklı teyzelere uyuz oluyorum bende.Geçen otobüste bi amcaya yer verdim, otobüs böle 350-400 kişi falan en arka kapıdan biniliyo bi tek.Bindi amca, ayakta dursa yorulcağı belli hiç yüzüme bile bakmadı yer verirmiyim diye, kalktım yer verdim kız arkadaşımın yanından kalkmıyım diye o ısrar etti :) hatta aynı koltupa sıkışmayı bile teklif etti :) 10 numara amcaydı inerken beni oturttu tekrar :))

not:klimayıda etkiliyo diye biliyorum ben cep telefonu doğru mu acep?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu otobüs olayı harbi çok fena. Senelerce 19e ye bindim. Bilen bilir zaten dışardan 100 kişi görünür içinde 1000 kişi vardır konserve balık gibi gidersin.

Ha evet o gençlerin başına dikilip bıt bıt terbiyesizsiniz siz, hiç insanlık kalmamış muhabbeti yapan teyzelerden amcalardan nefret ediyorum.

Bir de cep telefonu çaldı mı bittin zaten. Birinin telefonu çalınca 2-3 kişi laf sokmasa olmuyor sanki. Telefonum çalıyor, çantadan çıkaracağım kapatacağım, bir sakin olun yani bu 5 saniyelik işlemde rahat 4-5 tane "yassahh, kapat o telefonu!" duyuyorum. Bu ne hız ya pes!

Şu otobüslerin hepsini çift katlı yapsalar da böyle yer sıkıntısı falan olmasa herkes insan gibi otursa?
Sosyal ağlarda paylaş

cift katliya binerim hep
ama normalede binmek zorunda akliyor insan bazen

zaten kimse beni yerimden kaldiramaz
nedenmi?
maskeyle biniyorum su klasik hastalarin taktigindan
hem sehrin pis havasini icine cekmiyorsun hemde millet hasta sanip kalk lan diyemiyor aksine yaklasmaktan cekiniyorlar presslenmeden rahat rahat gidiyorsun gidicegin yere

kesinlikle tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...