Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Diyelim brush tool ile öylesine yuvarlaklar çizmek istiyorum. Brush tool'u seçip mouse'u etrafta çevirirken, bazen düz çizgiler oluşuyo. Çizgilerin oluştuğu kısımlarda da mouse'u kavisli hareket ettiriyorum ama photoshop bunu algılamıyo. Çook uzun süredir var böyle bi sorunum. Koca sistemde çalışan tek program photoshop bile olsa böyle. Google'da falan aratmışlığım var ama bulamadım bunla ilgili bi şey. Aynı sorunu yaşayan, çözen var mı? Bu da bi örnek: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 o düzlükler mouse tan kaynaklanıyor olması lazım. Takılma sebebi de çok hızlı yaparsan bende de takılıyo. Hatta mouseu bırakınca birden geliyo çiziler??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 hazır brush kullanabilirsin ? yuvarlak çizgiler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 mouse un dpi sini falan ayarla, düşük hassasiyette çalışırsan olmaz sanırım bu sorun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Oynasana'daki bi yazıdan bakıp mouse'un frekansını artırdım, ortalama 125hz çalışırken şimdi 450hz falan ve ciddi miktarda azalma var takılmalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar