SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 7 Kasım maslak Venue Overkill Konser Şeysi Çıkarın tozlu Overkill albümlerinizi.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 hay zokıym cuma gün de konser olmaz ki hem de istanbulda hem venue de kesin yaş sınırı vardır rtn gibi döt oluruz yok ben gitmiyom biri kasede çeksin :([hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Venue'ye 18 altı gitmesin zaten... Gidenler de kimliklerini götürsünler yanlarında. Şimdiden uyarısını yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 hay ben böle işin anasını bilmem napim ya ufff ya ulen azdım ya azdım ulan ya uf beeee!![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 hay ben böle işin anasını bilmem napim ya ufff ya ulen azdım ya azdım ulan ya uf beeee!![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 burası paticik fm diil ama ibrahim tatlıses - tek tek[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 bögügüghügügüghü[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Ee, Sepultura da venue'de oldu. pasa pasa girdik. neden buna giremeyelim? tabi içerde içki satisi varsa o ayri mesele..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: Infernal_Reborn, 24 September 2003 18:19 tarihinde demiş ki: hay zokıym cuma gün de konser olmaz ki hem de istanbulda hem venue de kesin yaş sınırı vardır rtn gibi döt oluruz yok ben gitmiyom biri kasede çeksin :([hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya yaş sınırı yoq ama organizatorler rock the nations ın kiler yani belli olmaz son anda 18 altı sağa çekilsin diebilirler...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 içerde bira falan satıyolar, 18 yaş sınırı var-mış yani ben sepulturaya boktan, üzerinde sadece resim olan tarih falan olmayan okul id kartımla girdim rtn de de kıllık yapmadılar kimlikte 18+ gözükmemesine rağmen kesin gidiyorum overkille hem cuma akşamıymış, sabahlayıp dersaneye giderim ordan eheh[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 hıms kem küm belki gelirims![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Kesin 18 yaş sınırı olur yine kapıda telef olurum hiç geregi yok. overkill gelsin çalsn[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 abi estel sen herife bi koysan kapıdakine herif uçar zaten ya sen nie gelmion?[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 rock the nations kesin killik yapar sinir yok diye bas bas bagirirlar son gun bira satcaz diye koyarlar yas sinirini OPETH'teki gibi milleti höt ederler.kapiyida 5 saat sonra acarlar ben bidaha goze alamiycam höt olmayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 ya yaş sınırı olursa mıllete hbr werılır onceden, rtn deki gibi bi rezalet daha olursa cidden millet ayaklanır..Onceden haber wermelerı gerekır bu durumda..[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yberian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 bi de helloween bahsediyolar yine ekimde gelecekler arasında..... opeth'de bi daha gelecez demiş kasıma dooru...... bilmiyom ne kadar dooru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 gelirse yine bi kokluk çıkar...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 gidelim gidelim gireriz, uçarıs, hoplarıs zıplarız sızarız içeri[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 artık bütün konserlere gidicam ya hele ilk konsere damlıyorum![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 topicin üzerinden bayaa geçti ama belki biraz raatlatıcı bi haber yaş sınırı olursa 18 yaş altı herkese bi kere vericekmiş organizasyoncu aabiler (ve ablalar ama onlar benim :D) yani bileti olan herkese... kısaca gelin en kötüsü rock the nationstan kalma hırsınızı alırsınız hem ben ve kendercik için girilmicek yer yoktur...(örn: rock the nations öncesi votkalı kafayla duvar tırmanışı) di mi sayın kendercik??[hline]Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ya şu adamlar da glse dm ve bg gibi bostancıya gidelim ya[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konserin yeri degisti. Simdi unuttum mekanin adini ama Sishane'de dediler. 18 yas siniri yoktur diye kocaman kocaman yaziyor. Atlas, Halep pasajlarinda afisi var. oralardan bakabilirsiniz.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Ya rtn de millet yaş sınırı yok diodu ama sadece sitede yazıodu. Bunda afişe overkill den büyük YAŞ SINIRI YOK VALLAAA gibisinden yazmışlar ama tabi tereddütte insanoğlu[hline]Avatar the Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Oha artik yas siniri varsa, ve kapidan döndürürlerse beni o afisi gözlerine sokarim. Bu arada cidden 18 yas siniri yokturla overkill yazisinin büyüklügü ayni. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: Natural_Jedi, 24 September 2003 18:31 tarihinde demiş ki: hay ben böle işin anasını bilmem napim ya ufff ya ulen azdım ya azdım ulan ya uf beeee!![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] +1 offf[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar