Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konser diye delirenlere yatıştırıcı haber...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hay zokıym cuma gün de konser olmaz ki hem de istanbulda
hem venue de kesin yaş sınırı vardır rtn gibi döt oluruz yok ben gitmiyom biri kasede çeksin :([hline]the action brings reaction
-Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik,
-Hocam bi sktr git ya
Mesaj tarihi:
burası paticik fm diil ama
ibrahim tatlıses - tek tek[hline]the action brings reaction
-Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik,
-Hocam bi sktr git ya
Mesaj tarihi:
Ee, Sepultura da venue'de oldu. pasa pasa girdik. neden buna giremeyelim? tabi içerde içki satisi varsa o ayri mesele..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mesaj tarihi:
said:
Infernal_Reborn, 24 September 2003 18:19 tarihinde demiş ki:
hay zokıym cuma gün de konser olmaz ki hem de istanbulda
hem venue de kesin yaş sınırı vardır rtn gibi döt oluruz yok ben gitmiyom biri kasede çeksin :([hline]the action brings reaction
-Hocam bi sktr git ya

yaş sınırı yoq ama organizatorler rock the nations ın kiler yani belli olmaz son anda 18 altı sağa çekilsin diebilirler...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Mesaj tarihi:
içerde bira falan satıyolar, 18 yaş sınırı var-mış yani
ben sepulturaya boktan, üzerinde sadece resim olan tarih falan olmayan okul id kartımla girdim
rtn de de kıllık yapmadılar kimlikte 18+ gözükmemesine rağmen
kesin gidiyorum overkille
hem cuma akşamıymış, sabahlayıp dersaneye giderim ordan eheh[hline]consume the forsaken
Mesaj tarihi:
rock the nations kesin killik yapar sinir yok diye bas bas bagirirlar son gun bira satcaz diye koyarlar yas sinirini OPETH'teki gibi milleti höt ederler.kapiyida 5 saat sonra acarlar ben bidaha goze alamiycam höt olmayi
Mesaj tarihi:
ya yaş sınırı olursa mıllete hbr werılır onceden, rtn deki gibi bi rezalet daha olursa cidden millet ayaklanır..Onceden haber wermelerı gerekır bu durumda..[hline]I'm your truth telling lies
I'm your reason alibies
I'm inside open your eyes
I'm you sad but true
Mesaj tarihi:
gelirse yine bi kokluk çıkar...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
topicin üzerinden bayaa geçti ama belki biraz raatlatıcı bi haber yaş sınırı olursa 18 yaş altı herkese bi kere vericekmiş organizasyoncu aabiler (ve ablalar ama onlar benim :D) yani bileti olan herkese...
kısaca gelin en kötüsü rock the nationstan kalma hırsınızı alırsınız
hem ben ve kendercik için girilmicek yer yoktur...(örn: rock the nations öncesi votkalı kafayla duvar tırmanışı)
di mi sayın kendercik??[hline]Fuck it all! Fuck this world!
Fuck everything that you stand for!
Don't belong! Don't exist!
Don't give a shit!
Don't ever judge me!
Mesaj tarihi:
ya şu adamlar da glse dm ve bg gibi bostancıya gidelim ya[hline]a.k.a wicked

How much longer till I hit the ground?
I can't tell you why I'm breaking down.
Do you wonder why I prefer to be alone?
Have I really lost control?
Mesaj tarihi:
Konserin yeri degisti. Simdi unuttum mekanin adini ama Sishane'de dediler. 18 yas siniri yoktur diye kocaman kocaman yaziyor. Atlas, Halep pasajlarinda afisi var. oralardan bakabilirsiniz.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Mesaj tarihi:
Ya rtn de millet yaş sınırı yok diodu ama sadece sitede yazıodu.
Bunda afişe overkill den büyük YAŞ SINIRI YOK VALLAAA gibisinden yazmışlar ama tabi tereddütte insanoğlu[hline]Avatar the Fallen
Mesaj tarihi:
Oha artik yas siniri varsa, ve kapidan döndürürlerse beni o afisi gözlerine sokarim.
Bu arada cidden 18 yas siniri yokturla overkill yazisinin büyüklügü ayni. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Mesaj tarihi:
said:
Natural_Jedi, 24 September 2003 18:31 tarihinde demiş ki:
hay ben böle işin anasını bilmem napim ya ufff ya ulen azdım ya azdım ulan ya uf beeee!![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla
[b]

+1 offf[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara
OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!!
  • Yeni Oluştur...