Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Güzel bir film, yeni izleme fırsatına eriştim, tavsiye ederim. IMDB en 6.4 almış ama bence 7.5 olmalıydı. Neyse IMDB linki... http://www.imdb.com/title/tt0368709/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sevgilimle gittiğimiz ilk film,onun elini ilk orda tutmştum ve onu izlemekten filmi izleyememiştm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 9 da verebilirm o filme kirsten dunst a aşık olmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cidden çok hoş film. bunu seven bunu da sever: garden state. yanlız nataliye sulanmak yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bence de güzel film ama kız arkadaşınızla olmadan izlemenin pek anlamı yok bence o yüzden şimdi tekrar izlemeyeceğim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar