Escobar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 İlk defa armor olayina giriyorum.Sizce giymek bosuna hammallikmi yoksa gercekten ise yararmi.Elimdeki armorun statlari sunlar: Tüm parçalarda effect. %60 Electric %68 Cold %73 ve hepsi unsliced.Ham değerleri şöle: Helm: 37/35/275 Boots: 36/52/38 Chest: 225/71/39 Gloves: 38/35/39 Legs: 76/159/37 L.Bracer: 36/33/38 R.Bracer: 36/33/38 L.Bicep: 36/33/38 R.Bicep: 36/33/38 Hangi statlari ne şekilde encum.'a gore ayarlicağımı çözemedim bunu anlatan site falan biliyomusunuz acaba?[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse [Bu mesaj Escobar tarafından 20 October 2003 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Esco bence helmet i asit ve elektrik korumalı yap, bayağı satarsın çünkü bh lerin headshotlarını etkisiz hale getiriyor resmen =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 592 /517/580 ham coast slice ina bakmak lazim, su anki durumuyla onu pek gıyebılecek ınsan yok gıbı, ama protectıonlar ıyı. bakmak gormek lazim.[hline]sad eclipse - BountyHunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Armor zaten benim için zaman kazanma amaçlı.Normalde 1 tane single2 veya cone2 armorlu olursa hedef 2 tane yaptımmı zaten karsimda duran adam yok.Toplam 4 saniyeye ihtiyacim var incap olmadan.Miss olursa biraz daha fazla.Hedefin etrafinda daireler çizdiğim için devamli karşıdakininde hedefi kaçırma oranı yuksek.Fire dot olayi oldugun icin zaten karsidaki çoğunlukla ben ikinciyi sıkmadan yanarak ölüyo.Tek işimi bozan şeyler petler özellikle rancor.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Ham cost şu şekilde yanlış hesaplamışın sanırım 556/484/580 Chest , helm ve leg'lere encum slice olursa.Kafadan minimum 100 er puan iner zaten ham'da.Tabi şanslıysak.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 evet yanlis almisim dogru, armorlarda %40 a kadar slice yiyebiliyor malzeme kalitesine bagli olarak.insallah ench vurur rahat rahat kullanırsın. bendekı %54 korumalı %6 stun var, gayet memnunum.2 bracer haric gıyebılıyorum, gercı bu aralar buglıyım o yuzden hepsını gıyebılıyorum. hayırlı olsun derım.[hline]sad eclipse - BountyHunter RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 compositler ya karışık ya da benimki buglı. O ham costlar birincil değil ikincil ve üçüncül statlere etki ediyor ancak benim şu anki armorum ikincil ve üçüncül statlere aynı şekilde etki etmiyor. Mesela chest piece de 138 health cost yazıyor ama strenth'den 138 düşürürken constitutona hiç dokunmuyor. Bir başka parça hem 2cil hem 3cüllerden eşit düşürürken bir diğeri tam costunu 2cile veriyor, üçüncüle de az biraz dokunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar