beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ben karışık bi insanım öyle bişiii olamas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sekkiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bi yastığa sığmaz ki kocaman kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 seni hep seviciğim sözlü olsan bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 she don't lie she don't lie she don't lie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 aklıma gelen başıma gelirdi şipilak ahsen yokmusun amoydun çok sodlan soldan kiraz toplar yer idin.gerçekte hiç ucamadım ama bazen ruyalarım da uctugum oluryor ve oyle guzel hıssedıyorum kı kendımı anlatamam sana sen hiç ruüyanda ucçtun mu ?ara sıra ucarım yere duserım bir zıplarım tekrar ucarım havalanırım ama uyandıgımda üzülürüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 çilek genç odası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 seviyesizlerle konuşma seni seviyelerine çekerler sonra Qral yaptırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sen hiç dişçi gördün mü? çürüklerini çekti mi birer birer yada doldurdu mu dişlerinin arasındaki o iğrenç yeşil maydonuzu aynaya baktın mı dişinde tartar var dişçi bu pisliği söküp atar mr.muscle rakibi sille tokat kayar makineyi çektimi arkadan çok pis dayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 o değil de demin parende atıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 selam....yok mu şipilak?......10 yıl geçmiş aradan...ve sensiz bir kanama daha.......iç kanaması bu.....yukardan uçtu bir kuş......sözlüyüm anla beni......okudum vidyonu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 oque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 şipilak ah o acıların çocuğu ne acılar çekti. kimse onu anlamadı. rüyalarında uçup uçup seni izlerdi gizem. kanaması durmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 1.5 iskender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kanamalı monikalar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 takdiri pilaki lazanyanın emelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sevgilim iç kanamadan öldü nedeni göbeğindeki piercing kaşımı deldirirken pipimi gördü nedeni pipimdeki piercing parlayan toplarımı değiştiriyorum hergün siyah yerine kırmızı taktım kaşıma spike takmalıyım allahım bu nasıl bir gün aldım başımı giriyorum 3 yaşıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 demir girdi koluma ayağımla yazıyorum. yarın gastelerdeyim. nburnuyla resim yapan fil ile fotoladılar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 lazanya yemeyeni dövmek adettendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 enfarktüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 adet ayda bir olur dayak ta mı ayda bir olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kapılar kiltli yanlızım bugece kapılar kilitli sensizim bugece al beni karanlık al beni yanına olmaz olsun böyle gece şipilaksız tek başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kanıyor yüreğim ağlıyor bedenim emoluk hatsafhada çok çakma gotiğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ahahahaha yanlız yazışına kurban olayım yanılmaktan yanlızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yanlızken yanıldım içkiliyken bayıldım al beni şipilakım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar