Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 tarrasque. sc de zerglerin önemli birimlerindendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben de gün ışığından karanlıktan falan. bi de kan. kan çok fena. adet kanı gibi eğitim düzeni beybinden swize geldi bu neşteri. sagopa dinlerim yazarım ben geldi bu şarkı sözü size beybinden yo yo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 (,,,( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 adet kanı gibi akareım geceleri durmak bilmez bu soyun gençleri durdurmalımısımıyım ben bu düşleri beybin söyle bana nedir bunun kisvesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 soykırandan geldi sana bu şiir şarkı sözü mü ben de bilemedim ama içinde kullanayım adını orhan beni hatırlasın yüreğim imama bir dilenci ben oldum burda zenci yo yo ( B ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Benim için aşkın Sigara gibiydi varlığında zarar verdi yokluğunda özlettirdi Evet doğru tahmin Aşkın beni sigara gibi için için yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 silinen gözler kimindi nihan kimindi gizem? benimmi seninmi geceleri nedenmi seviyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ahahahahahah off:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 laflaraaa geeeeeeeeel gel gari gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yağdı yağmur çaktı şimşek sen de mi kırdın doyu eşolusueşek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 nedenmi silinen gözler benimdi. çünki karanlıktan al beni tanrım ışık oh babe kamon sex drugs and rakın rol. daha 16 yaşındaydı. içki sigara falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Soykırandan hediye size anarşist dizeleri!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 5sn sora restart atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Çektiğim acılarla Nasır tuttu yüreğim çık gel yanıma neredesin bebeğim inanmıyorsun ama seni gerçekten sevdim Sen oldun bu karanlıkta tek tasam tek derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Kaç kaldırım ezdi Soykıran Çünkü kendisi bir şişman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Sevdiğin halde çekip gitmekten zormu Arkana bakmadan gitmekten zormu... Dinlemedin Konuşmadın Kalktın ve gittin Arkana bakmadan gittin.... İşte tekrar yalnızdık Sigaram, ben ve senin gibi yitip giden dumanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 VE!Şimdi! yürümekte soykıran! adım attığında öldü bir an! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 SENİ SEVİYORUM BİR DE NİHAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 of %^%)* yarında temizlik warmış yine uyuyamıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bir elma buldu gize.m soydu onu soykıran yesin diye ama bilemedi o kabuksuz yemez soykırandan geldi sana bu şiir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ahah yemeğim bitsin geliyorum anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sen de bin bu trene gizem yalnızlık trene akar gider nereye gittiği de belli değil ölümül sakinliğimle öldürürm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 informa you know say daddy me snow me a gonna blame a licky boom-boom down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Yarıçap sıfır! gülümsedi tüm melekler ve yaradan Yüreğimi kanatan herkese bu dizeler armağan gizmem sana bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar