kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ruhsal Sıkıntılar İnsanlardan uzak durma, eve kapanma, arkadaş kaybı Sosyal ortamlardan, eğlenceden, aktif hayattan kaçınma Utanma, üzülme, endişe, kaygı, anksiyete, güven kaybı, depresyon Yanlış anlaşılma korkusu, düşünmenin durduğunu sanma Sosyal fobi ile birlikte bulunma durumu.... şurda yazılanları birebir çektim hala da çekmeye devam ediyorum yani allah belasını versin nasıl bir hastalıksa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yok ben normal terlemeden bahsediyordum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaTzaH Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Deodorant Kullanma. Anti Bakteriyel Onlar. Deoroll Kullan. Kaliteli Olursa Yararlı Olur (Para Ve Düdük Misali) Aynı Sorun Bendede Vardı Yok Artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ıh ıh hiç fayda etmiyor, piyasada ne varsa kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaTzaH Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 günde 5 litreye yakın su içiyorum. (daha fazla bile olabilir.) tişörtümü elimle sıktığım zamanlar oluyor. ama terlemek iyidir. toksin atar vücut. dert etmeyin. terler insanoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaTzaH Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Bendede Ata Ata Toksin Kalmadı Ama Bitmiyor Ki Meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: § 04 Eylül 2007, Salı - 23:31 [ özel msj ] Bendede Ata Ata Toksin Kalmadı Ama Bitmiyor Ki Meret. Vi Veri Veniversum Vivus Vici aynen bendede war Allahtan elim terlemiyor ama dizim terliyor oda bi garip kotun dizleri ertesi gün bembeyaz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: İnsanlardan uzak durma, eve kapanma, arkadaş kaybı Sosyal ortamlardan, eğlenceden, aktif hayattan kaçınma Utanma, üzülme, endişe, kaygı, anksiyete, güven kaybı, depresyon Yanlış anlaşılma korkusu, düşünmenin durduğunu sanma Sosyal fobi ile birlikte bulunma durumu.... şurda yazılanları birebir çektim hala da çekmeye devam ediyorum yani allah belasını versin nasıl bir hastalıksa artık. psikolog a git. anti sosyal kişilik bozukluğu var sende bu dediklerine göre [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 01:01 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 psikoloğum ol lorrotar, o sorunlar öyle her zaman baş gösteren sorunlar değil ara sıra esiyor, psikologluk olduğum kesin orasını inkar etmiyorum zaten ama kim değil ki ? :) [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 01:05 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ya o deilde bende şişmanım sıcaktan pantolonun arası sökülüyo hep onu napacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Bulursan çözüm bizede yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 babam bacaklarını sürttüğün için oluyo diyo bacaklarımı açarak yürücekmişim lol o ne be kabadayı gibi [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 01:30 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Aliminium Chlorohydrate bulundurmayan deodorantlar kullan O izi Alimınyum Chlorohydrate bırakıo ve yuksek ısıda cozunerek ancak cıkar tshortten ama eger baker soda yanı kabartma tozu ıle devamlı sılersen cıkar Rıca ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: benim de ayak ve götüm çok terliyo napçaz :) taz ayni sorun bendede var napcaz ya :P acik renk pantolon giyemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ntvmsnbc.com da şu var http://ntvmsnbc.com/news/419167.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Nivea Pudrasız :) Bıde Temızınden Atlet Gıy Hem Terı Tutar Hemde Iz Bıraktırmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 botox falan yaptırınca vücudun diğer kısımları daha fazla terleme yapıyormuş haberiniz olsun.. sonra bu sefer de götüm çok terlemeye başladı demeyin :) en nefret ettiğim şey koltuk altı terlemesi.. insanı acayip rahatsız ediyor yürürken falan... mümkün olduğunca kollar açık dolanıyorum kabadayı misali ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 harbi yaa kotu bişey kotu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ne pis heriflersiniz ya iğrendim hepinizden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sen terlemiyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 boklu donunu 1 hafta giydiğini bilirim senin be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ter bezlerini aldirabiliomussun bide, benim bi arkadasiminki cok asiriydi yani gomlek giyemiodu o derece. aldirdi :p 2 milyar civari bi para sanirim 2 3 sene gidiyor sora tekrar gerekıo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ter bezini aldırmanın bi zararı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 terlememek ilişki sırasında plastik bebek gibi olursun herhalde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar