game947 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Ben DouWantIt den Starwars Galaxies i 4 gün önce sipariş ettim ve Etalier Confirmed e gelidiğinde bir mail attılar "We at DoUWantIt.com would like to inform you that unfortunately the item you ordered from Amazon, Star Wars Galaxies: An Empire Divided , has INCOMPATIBLE PRODUCT . Because of this we cannot proceed to fulfill your order and will credit your credit card account for the item's full amount. We sincerely apologize for this inconvenience, and if there is anything we can do to assist a future purchase please do not hesitate to contact us at [email protected]. Thank you very much for your time and patience, and have a nice day." bunun ne anlama geldiğini bilen varsa cevap yazarsa sevinirim[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 3ün 1i.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Ne 3 ün 1 i ??[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Parayı alacağız ama vermeyeceğiz gibi bir anlamı var özet olarak.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 hehehe, we will credit derken hepsini geri ödiycez diyo, sen genede kontrol et kartını, douwantit sonuçta, hem burda koskoca ben varım, söle bana ben biyerleden bulurum 70 dolara, bi bakim senin için, varmı hiçkimsede fazla[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 teşşekürler.Bana bu sabah mail attılar veysorununuzu çözecez ve yakında Etailer Shipped yapacaz diyor ne kadar doğru bilemiyorum[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar