Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ui Sorunsalı


shippy

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar belki başınıza geleniniz vardır diye topic açıorum.Bir gün oyundan çıktım sonraki gün oyuna girince bütün addon ayarları resetlenmiş olarak girdim oyuna neyse dedim ayarlıyim logout cekip oyuna girdiğimde gene resetli şekilde karşılaştım.WTF Cache WDB ne bulduysam sildim girdim çıktım bu dosyaları falan resetlesin diye.Resetledikten sonra oyunda bi tuş bindleyip gene çıktım ayarlar gene reset.Neyse dedim bunları gene silip repair çalıştırdım bananmısın demedi.Blizzard repair edip Interface.20070903-190354 adında bi dosya yarattı onu sayı kısmını silip interface kısmını bıraktım gene bana mısın demedi heralde oyunu silip bastan yüklemem gerekio.Başına gelen varya çözümünü paylaşırsa sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cache ve WDB silmen gerekmiyor artık.

Interface ve WTF klasörlerini sil. Oyunu aç, karakter ekranında sol alt köşeye bak "Addons" tuşu var mı diye. Varsa, enteresan bir sorun..
Yoksa, gir karakterine, WTF sildiğinden dolayı video ayarlarını ve sound ayarlarını (Interface Settings'e de bak) yap, sonra Exit Game.

Oyun zaten Interface ve WTF klasörlerini yeniden yaratmış olacak. (Yerinde olsam bu temel ayarları yedeklerdim - yani hiç addon kurulmamış WTF klasörünü Zip/Rarla)

Sonra tekrardan addonları ekle, teker teker. Bir dene bakalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç böyle sorunla karşılaşmadım şu ana kadar. Muhtemelen dosyalardan birinde hata filan var. Repair de işe yaramadıysa en garanti yok baştan kur oyunu. Yamaları filan yedeklediysen önceden 1 saatte halledersin.

Yok uğraşamam diyorsan da wow forumlarına sor derim. Yalnız oradan gelecek cevabı bekleyene kadar oyunu 5 kere baştan kurarsın haberin olsun :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...