pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Evet kısa kesiyorum, kıtlığa mı düştük arkadaşlar? Açacak konu bulamıyor musunuz? Güncel başlıklara bakıyorum, yarısı saçma sapan konular neredeyse. O eski gururlu, mağrur, iyi konu açan pati halkı nereye gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 garbage is what you make out of it der bi jedi atasözü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 üstteki kullanıcının nesini beğendin vol. 1216 yapalım biz de alternatip edasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 aga ben geldim olay bitti.geri gidersem toplarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Terazi sistemi lazım acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: Killer yörünge dışı § 03 Eylül 2007, Pazartesi - 19:37 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- aga ben geldim olay bitti.geri gidersem toplarsınız. bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 niye lan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Sabah "kız denize çıplak girdi" diye bir haber görmüştüm.Bu sabah onu bile göremedim.Neler oluyor bize? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar