-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaji Gonderen : Sman'chi Norton Arkadaslar sunu unutmayi Mater achitect olsaniz bile Jedi olucaksiniz diye bisey soz konusu diil , Yane o da sans . Diyelim ki Master CM master tailor oldu ve jedi olamadi , Nemi olucak MOKU afiyetle anlarsiniz iste... Muahhahahaha HAde bakalim yiyen varsa yane...[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Abi adam jedi olsa niye sizle grup olsun.... Neyse genede dene sende belki olur.Herşeyi denemek lazım.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Evet SOE nin saçmalıkları..Bari lamba çıksın loot olarak sonra lambadan da cin cıksın söylesin, boş işler :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ya aslında size söylemek çok isterdim şu jedi oalyını ama ümitlendirmek istemem bi deniyelim biz..yanlız şööle diyim,dathomirde bir heriften alıyorsun görevleri..bu adam normalde yok ama onu görmenin yolu var..eh yoluda bulmanız imkansız..bağlantınız kötü olmazsı lazım(bi kopya daha vermiş oldum..daha fazla konuşturtmayın)[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 yahui konus niye konusmuyosun ne var bizi denemekten alikoyan[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 lol Gilean ya anlat yada konusunu bile açma hele ben bir deniyem ondan sonra nedir şuan siz oturun kos kos :p[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 kafayı yiyecek millet jedi olacam diye .. prens , prenses falan olun .. senatör olun .. :P :))) ...[hline]Novice Civil Engineer ( ..acelem yok ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bugün bi expert bh gördüm dant. ta adam at-st almış bütün force userları öldürüodu holocron çıkartacam diye:P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Ya Gilean hödök diye söledin nasl olunacağını ama, yani eğer hadi ordan nerden anladın dersen pm atim?[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Bir grupta çıkmıştı herif ÇIKTI ULAN HEYO falan diyordu. /dance falan işte sonra shout etmeye başladı.Bizde sevindik falan. Herif durdu bir süre.Herkez sevinçten bayıldı herhalde falan diye yorumlar getiriyor duruma. Sonra bir küfür kombinasyonu yaptı adam dötüm düştü afalladım resmen bir ekranı küfürle doldurdu adam.Kek destroy etmiş use edicem diye.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ben tum skillerimi silmeye hazırım jedi olabilme sansı icin bile...[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Biyerimi gülmek icin hazirladim skillerini silipte sonra ağzi açik şekilde bakicak arkadaşlar için:)[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: Escobar, 18 October 2003 14:25 tarihinde demiş ki: Biyerimi gülmek icin hazirladim skillerini silipte sonra ağzi açik şekilde bakicak arkadaşlar için:)[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse nolcak master imaj designer olurum en fazla lol[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 su yaptığınız quotelar devlerin lafı mı? eğer öyleyse tartışacak bir şey yok, saçma bi sistemle fs slotu açma ihtimalini kazanma yolu buymuş demekki. ama bence fake olma ihtimali de az değil. bi de biri "herkesin jedi olmasını engelleyecek sistemi nasol bulacaklarını merak ediyodum, şimdi anladım" demiş. Bu sistem kesinlikle herkesin fs slotunu açmasına olanak tanıyan bir şey. Gidersin force user npcleri camp edersin, alırsın holocronu, karakterini geliştirirsin, açılırsa şans açılmazsa danset kantinde sabaha kadar. Bana gelince, ben alırım, eğer apayrı bişey söylüyosa kasamam, yolumda devam etmemi ya da ilgilendiğim calsslardan birinde gitmemi söylüyosa (TK mesela) denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 http://members.cox.net/edgeslight/sithholo2-new.jpg http://members.cox.net/edgeslight/SITHOLO2profession-new.jpg yeni bir jedi adayı arkadas... bi ben bulamadım sanırım[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 aynı adammıs... bitirmis arcitecht i simdi master dancer olmasini soylemis ses:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ya abi diyorum bunlar boş işler..kendi yolumda ilerlerim ben..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Ben açıkcası o adamın SS lerine inanmıyorum fakat şu varki jedi holocronlar bence jedi olmada bir adım bbirçok forum okudum holocronları olan kişiler bazı yerlere girince u sense cold tarzı msglar alıyorlarmış hatırlarsınızki bir episode filminde luke böyle hissetmişti yodada etrafımız dark force lan kaplanmış sisli tarzı konuşuyordu bu olayda böyle bazı şeylere daha duyarlı olmanız sağlanıyor şuana kadar bilmiyorum /force yazdınızmı hep şöyle bir msg verir u cant use force of will running,sitting,prone vıdı vıdı dün 2tane yerde denedim daha değişik bir cevap verdi.Ayriyettende şunu demek isterim eger o adamın SS leri doğruysa biz şimdiden bırakalım oyunu o skilli yap olmadı şimdi dans et gibi saçma sw felsefesine tamamen aykırı bir olay olamaz gerçi swg gibi bir dünyada git şunu öldür elmalarımı çalıdı git şunu yakala hapise at tarzı quest/missionlar dışında olmayan bir dünyadayız bu yüzden jedi olayıda doğru olabilir.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 eyvah jedi psikopati olucaz ![hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ulan bilseydim zamanında o jedi holocronların tanesi 3000 den hepsini alır zengin olurdum püüü bana...[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar