hikmet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Santral otopark paralı mı bu sene? Bilen var mı? Eğer paralıysa kan çıkar valla :) geçen sene beleşti ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 İnşallah paralı olmuştur.Herkes okula aynı parayı veriyor ama dolapderede ve kuştepede okuyanlar günlük 7 ytl otopark parası verirkin santraldekiler bedavaya park ediyolar. Bunun sebebi Santral deki otopark arazisi okula ait dier kampustekiler ise değil. Fon tarzında bir şey oluşturulmalı bence, sizin otoparktan toplanan paralar bizim otoparklara verirlir ve bizim verdiğimiz ücret düşer. P.s:Bu arada aldığım duyumlara göre kadiköyden direk santrale bedava motor kaldircakmiş okul, pıt diye trafik derdi olmadan haliçten okula birakacakmiş sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ohaa süper hizmet :D otopark beleş kalsa santralin iyi ya 2,3,4. sınıflarda ordaymışım ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Kuştepe ve Dolapdere de ki otoparkların okulla ilgisi yok, tamamen okuldan ayrı onlar. Santralde ki koskoca otopark arazisi dolmuyorken paralı yapmanın ne gereği var yani. İnşallah değildir, gişe falan koymuşlar ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben de dolapdere ve kuştepenin otoparki okul ait değil dedim zaten. Herkes okula aynı parayı verirken sadece baska kampuslerde okumamızdan dolayı aylık 140 ytl otopark parasi veriorum. Zaten mis gibi kampuste okuyosunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 toplu taşıma araçları kullanın siz de hem ne güzel şatıl matıl var mis gibi beleş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bende dolapderede 1 yıl okudum, günlük 5ytl otopark parasından illallah gelmişti şimdi 7 ytl olmuş diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abi evim ikeanin orda okul dolapderede, toplu taşima ızdırap olur =) Karşıda oturuyo olsam arabayla hiç gitmem valla. 1.sinif ilk dönemi hariç hep arabayla gittim. Verdiğim otopark parasini hesaplarsam canım sıkılır gece gece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Teddy said: İnşallah paralı olmuştur.Herkes okula aynı parayı veriyor ama dolapderede ve kuştepede okuyanlar günlük 7 ytl otopark parası verirkin santraldekiler bedavaya park ediyolar. Fotoğrafçı tasarımcı insanların çoğu ömrü boyu aç gezecek zaten, bırak bedavaya park etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 @Alexi_Septimus: valla 2 ayda bir 4000$-10000$ arası alıyor arkadaşım bilgi VCD'de 4 sınıf... TV programlarına intro yapıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 o bana dedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bende Bilgi VCD deyim ama daha elime para geçmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 wut 91le geçmişim hazırlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Gratz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Cmtesi sabah 9 a ders koyan okul yetkililerine selam ediyor ve sevgilerimi yolluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Teddy said: Cmtesi sabah 9 a ders koyan okul yetkililerine selam ediyor ve sevgilerimi yolluyorum.. pazar sabah saat 9'da finale girdiğinde de beni hatırla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ben bilgi reklamcılık mezunuyum(2007). Aynı zamanda medya ve kitle iletişimden de yan dal yaptıydım. Herhangi bir konuda, ödev, araştırma, hocalar, sınavlar, neler sorulur abiler vb gibi yardıma ihtiyaç duyan anlarda elimden geleni seve seve yaparım, haber ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bizimde oluyodu hep 9 sınavları geçen sene kaldirdilar =) Hadi sinav eyv senede 1 2 kere olur, ama ders koymak haftasonuna terbiyesizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Teddy said: Cmtesi sabah 9 a ders koyan okul yetkililerine selam ediyor ve sevgilerimi yolluyorum.. sınav sürekli koyarlar 9a da, dersi nası koydular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Hocanın programı doluymuş (diye bir söylenti var, ben almıyorum dersi) Ha bizim okul koyar, beklerim ben hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 yicit said: Ben bilgi reklamcılık mezunuyum(2007). Aynı zamanda medya ve kitle iletişimden de yan dal yaptıydım. Herhangi bir konuda, ödev, araştırma, hocalar, sınavlar, neler sorulur abiler vb gibi yardıma ihtiyaç duyan anlarda elimden geleni seve seve yaparım, haber ola. aha ben reklam okucam. şu an guzel bi meslek edınebıldın mı? boşuna mı okuyorum yoksa. Reklamcılık okuyup prodüktörlük yapma şansımız var mı? o tarz dersler seçebilio muyuz ve ayriyetten, halkla ilişkilerle ya da tv radyo sinema ile duable yapmak kolay mı ve faydasını gorur muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bilgi matematik güzel bilgi matematiğe gidin gitcekseniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ben cırkınmıyım? bende pek ala yakışıklı bi delikanlıyım ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 kabaramazsın kel sina cüce güzel sen çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 hepiniz guzelsiniz canlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar