Overseer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Önce sistemim: Asus p5b anakart core 2 6600 geforce 7300LE 1gb ddr2 800 Bioshockta low da fazla kasılmadan oynayabiliyorum. Ama oyunun bi yerinde (2. bölümün başı) hep aynı yerde önce 1-2 saniye ekran donuyo ses loop yapıyo sonra pc restart ediyo. Forumlara baktım EAX i kapatın demişler kapattım. Bioshock uyumlu nvidia beta driverlarıda yükledim. (Gerçi bunların söylediği windowsa dönüyo hiç restart edeni duymadım). Le possiblê sebepler ne olabiler fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Bence yamayı beklemek lazım. Aynı sorun değil ama durduk yere tüm seslerin komple gitmesi de benim başıma gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Crackli mi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Ya beta driver diye yine standart driverları yüklemişim. Şimdi yükledim artık bişey yok. Ayrıca kesin yükleyin beta driverları manyak gibi artıyo fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Şu driverların adresi verir misin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Buyrun =) http://www.nvidia.co.uk/object/winxp_2k_163.44_uk.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar