Overseer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Önce sistemim: Asus p5b anakart core 2 6600 geforce 7300LE 1gb ddr2 800 Bioshockta low da fazla kasılmadan oynayabiliyorum. Ama oyunun bi yerinde (2. bölümün başı) hep aynı yerde önce 1-2 saniye ekran donuyo ses loop yapıyo sonra pc restart ediyo. Forumlara baktım EAX i kapatın demişler kapattım. Bioshock uyumlu nvidia beta driverlarıda yükledim. (Gerçi bunların söylediği windowsa dönüyo hiç restart edeni duymadım). Le possiblê sebepler ne olabiler fikri olan varmı?
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Bence yamayı beklemek lazım. Aynı sorun değil ama durduk yere tüm seslerin komple gitmesi de benim başıma gelmişti.
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Ya beta driver diye yine standart driverları yüklemişim. Şimdi yükledim artık bişey yok. Ayrıca kesin yükleyin beta driverları manyak gibi artıyo fps.
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Buyrun =) http://www.nvidia.co.uk/object/winxp_2k_163.44_uk.html
Öne çıkan mesajlar