kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Reksa said: hayır adam bilmiyo diye dalmıycakmıyım? adamın dokunulmazlığı mı var? kaldı ki lion la oynuyo da. şu lafından sonra ya yazdıklarımı okumuyosun canım kardeşim yada problemlerin var ben bunu anlarım.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 beyler merak ettiğim şey şu, güncel başlıkları domine ettik diye bu bölüme hiç girmeyenler de okuyor mu acaba mesajlarımızı? okuyanlar cevap yazın lo
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 okumasınlar lan bence. çok iğrenç muhabbet dönüyo şuanda
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sen bizdensin farketmez okusanda spark az dota atmadık
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kermit said: Reksa said: hayır adam bilmiyo diye dalmıycakmıyım? adamın dokunulmazlığı mı var? kaldı ki lion la oynuyo da. şu lafından sonra ya yazdıklarımı okumuyosun canım kardeşim yada problemlerin var ben bunu anlarım. bence senin benle problemin var. ben oyunda yapılması gerekenleri yapıyorum.
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 adını şimdi vermek istemediğim bir guillde çok kötü şeyler yaşadım.
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sepet sepet tangoo sakın bena vurma lo vurur isen küserim recipeini keserim bu nası oldu
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Dynun said: adını şimdi vermek istemediğim bir guillde çok kötü şeyler yaşadım. hahshfkaskfhasjkjasfflkşaf.
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fede said: sana dalma diyen oldu mu lan tung okulunu bitir hobi olarak gene dal Bundan daha kötüsünü yapamazsın fede. İdda ediyorum.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yahu fatih dettir git lan dlei mi etti seni sabahtan beri anaaa
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 olm o değilde dün estel dk 27 bot ve 3 tane tango vardı hahahahahaha
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 paticik w3 server'ını lagli olması nedeniyle bırakıyorum.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Dynun said: yapar bence hatta yapar ki SEÇESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kermit said: olm o değilde dün estel dk 27 bot ve 3 tane tango vardı hahahahahaha sen bu adama combatta dalmazmısın?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Dartanian said: yahu fatih dettir git lan dlei mi etti seni sabahtan beri anaaa lan olm, adam gibi kufur edin ediceksiniz? dettir ne be fatih.. alooo.. sansür! deli mi sansür olm seni? ofiste savsaklamaktan degil de, anira anira gulmekten kovulucam.
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 mümtaz değermiydi benim için ban yemeye? canım yhaaa ^^
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Edemiyom abi ben :( ben 6 aydır forumdayım :( o seviyede rütbem yok :(
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Reksa said: kermit said: olm o değilde dün estel dk 27 bot ve 3 tane tango vardı hahahahahaha sen bu adama combatta dalmazmısın? dalmaz. delikanlı adam kermit
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 olm niye ban yiyelim şurda kendi aramızda kimseyi rahatsız etmeden eğleniyoruz rahatsız olan varmı ?
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fede said: Reksa said: kermit said: olm o değilde dün estel dk 27 bot ve 3 tane tango vardı hahahahahaha sen bu adama combatta dalmazmısın? dalmaz. delikanlı adam kermit Ağır konuştu sana delikanlı değilsin dedi!
Öne çıkan mesajlar