kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Reksa said: hayır adam bilmiyo diye dalmıycakmıyım? adamın dokunulmazlığı mı var? kaldı ki lion la oynuyo da. şu lafından sonra ya yazdıklarımı okumuyosun canım kardeşim yada problemlerin var ben bunu anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 beyler merak ettiğim şey şu, güncel başlıkları domine ettik diye bu bölüme hiç girmeyenler de okuyor mu acaba mesajlarımızı? okuyanlar cevap yazın lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 okumasınlar lan bence. çok iğrenç muhabbet dönüyo şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sen bizdensin farketmez okusanda spark az dota atmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bu bölümden tiksiniyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kermit said: Reksa said: hayır adam bilmiyo diye dalmıycakmıyım? adamın dokunulmazlığı mı var? kaldı ki lion la oynuyo da. şu lafından sonra ya yazdıklarımı okumuyosun canım kardeşim yada problemlerin var ben bunu anlarım. bence senin benle problemin var. ben oyunda yapılması gerekenleri yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 adını şimdi vermek istemediğim bir guillde çok kötü şeyler yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sepet sepet tangoo sakın bena vurma lo vurur isen küserim recipeini keserim bu nası oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Dynun said: adını şimdi vermek istemediğim bir guillde çok kötü şeyler yaşadım. hahshfkaskfhasjkjasfflkşaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fede said: sana dalma diyen oldu mu lan tung okulunu bitir hobi olarak gene dal Bundan daha kötüsünü yapamazsın fede. İdda ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yahu fatih dettir git lan dlei mi etti seni sabahtan beri anaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yapar bence hatta yapar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yaparım YES I CAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 olm o değilde dün estel dk 27 bot ve 3 tane tango vardı hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 paticik w3 server'ını lagli olması nedeniyle bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Dynun said: yapar bence hatta yapar ki SEÇESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kermit said: olm o değilde dün estel dk 27 bot ve 3 tane tango vardı hahahahahaha sen bu adama combatta dalmazmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Dartanian said: yahu fatih dettir git lan dlei mi etti seni sabahtan beri anaaa lan olm, adam gibi kufur edin ediceksiniz? dettir ne be fatih.. alooo.. sansür! deli mi sansür olm seni? ofiste savsaklamaktan degil de, anira anira gulmekten kovulucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 mümtaz değermiydi benim için ban yemeye? canım yhaaa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Edemiyom abi ben :( ben 6 aydır forumdayım :( o seviyede rütbem yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Reksa said: kermit said: olm o değilde dün estel dk 27 bot ve 3 tane tango vardı hahahahahaha sen bu adama combatta dalmazmısın? dalmaz. delikanlı adam kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 olm niye ban yiyelim şurda kendi aramızda kimseyi rahatsız etmeden eğleniyoruz rahatsız olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 beyler küfür yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fede said: Reksa said: kermit said: olm o değilde dün estel dk 27 bot ve 3 tane tango vardı hahahahahaha sen bu adama combatta dalmazmısın? dalmaz. delikanlı adam kermit Ağır konuştu sana delikanlı değilsin dedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar