fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 KERMİT AKŞAM 9 DA GEL SOLDAKİ RÜNE GEL BEKLİYORUM KERMİT SARI ŞAHİNLE GELİCEM SOLDAKİ RÜNE GEL not:sentinele göre sol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 a a b b uyak düzeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 arda benim manim daha uyumluydu başarısız oldun fail oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 olmamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Yıllar geçti dotayla başladığımda çocuktum daha sen ananın karnındayken ben kafa tutardım roşana Şimdi devir değişti dünkü çocuk oyuna geldi utanmadan beni genkledi yaşlı bilgisayarım oyunu kaldırmaz dinan desen bi bok oynayamaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kastamonu yöresinden gibi lan gerçekten. takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 dinan iyi girdi allah için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Sentinal taşı gümüşten Şimdi geldik fedeyi genkten bunu bana öğreten senin sansür enişten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 olm küfretme lan. insan gibi yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Kule dibine kaçarsın, Okları ıskalarsın, ah be kermitim, sen bu oyunu niye oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mirana gider ekine kulaklari dikine bal mı sürdün sansür tatlı geldi pipime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 olm ne leş insanlarsınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kermit said: ben ciddi ciddi söylüyorum burda zaten bundan sonra thung mudur nedir o şahıs bursalıymış neymiş bilmem o varsa ben yokum. ben ömrü hayatımda görmedim böyle bişi noob adamı öldürüp 22-0 diye gülen bi insan yani daha nası tatmin edecek dotada korkarım yani. şifre felan bulur hile felan direk 10000000 goldla felan başlar diye korkmuyo değilim yakında bu adam. bursalılarıda severdim 3 kişi yüzünden nefret ettim güzelim memleketten thung 0ne ve ekmek sana bişey söylüyeyim, istersen estele sor ben o adama bi kere fuzuli gidip kestimmi? adamda int herosu var ve life ı az. bende de manta var. sence combatta ilk kime dalmam gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sanma herom/ herkesi sen / sağlamından /gank olur herkesi sen /noob mu sandın/ belki ol /invis olur sağlamından /belki ol /sağ rune de/ dd olur gank olur/ invis olur/ dd olur / triple olur yavuzdan arakladığım şiirime devam edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ne kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sana dalma diyen oldu mu lan tung okulunu bitir hobi olarak gene dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 OFFF KAÇIN ADAM ARUZA BAŞLADI HERALDE !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kimse kesmene bişey demedi 22-0 helelöyüne kızıyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bide beyler estel oyundaki en tehlikeli int playerı ! ona focuslanıyoruz oyunlarda ilk esteli aldıktan sonra gerisi rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fede bu espirinden sonra yorganın altına girip, ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hayır adam bilmiyo diye dalmıycakmıyım? adamın dokunulmazlığı mı var? kaldı ki lion la oynuyo da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tutamadım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 22 defa mı kestin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 azmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar