Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Çıktı abi adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 çıkmasada çok kötüydü hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Asteroth said: kermit said: ha isim vermiyorum bi keresinde mh den şüphelenip azmo felan varken bizişm takımda mh de açtım napıcak acaba diye scourge tarafındaki secretın ordaki nc leri kesmeye çalışan bi arkadaş vardı mh olduğu için görüyodum. gittim gangleyelim dedim 3 kişi giderken artık allah tarafından dürtüldümü ne nc leri bırakıp rune de haste vardı koşa koşa oraya gidip haste i aldı ve oo bi baktık base de arkadaş. ha bunuda gördük yine bişi demedik. İsim ver abi isim ver. Ben ana avrat kayıyorum şüphelensem bile, gayet de içten küfrediyorum. Lan 2 kuruşluk oyun zevkimiz var, ego tatmini için mh açanı mı istersin, noob farmlayan mı istersin, delirtiyolar adamı. "Kanka" muhabbeti yapıp arkadan piçlik yapan adamlar çıkıyor her zaman, ses çıkarmayınca da azıtıyorlar böyle işte. Hiçbişeyden korkmuyosan allahtan kork be adam, haram kill alıyosun. kanka be o ismi burda versem ben sevmem anneye felan küfürü gerek yok o insanın annesine küfür etmenize yani. galiba replayde almıştım bakayım dur lan bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Sparkcaster said: o 4 invis heronun 200 goldluk canı var ama sorun bu mantik iste. hadi biz idare eder oynayan adamlar (ben, ahmet, arda, emre (jos), sina) bunu yapabiliriz de, takimlar premade degil. hep bilmeyen birileri oluyor. o bilmeyen adamlarin olmasi hep eglence katsa da, o pic herolarini kesemez hale geliyorsun. cunku takim arkadasin ne zaman stun/ulti atacagini bilmiyor. ya da o pic herosu zaten ilk 10 leveli noob adamin karsisinda kasmis oluyor. bir de bu olay herkes random attiktan sonra yapiliyor, o daha kotu. tamam, hangi heroyu istiyorsaniz alin, ama onceden yapin bunu. ya da soyleyin, "hirs yaptim" diye, biz de ya randomlamayalim, ya da randomdan yeto hero gelince repickleyelim. herkes randomi basmis, dunyanin en yeto takimi olmus, karsidan rikiler, phantom lancer'lar, bone fletcherlar cikiyor. yoksa "pic hero" dedigim endgame herolar degil. karsi takimda noob varligini somuren hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 invis herolar piç herolar değil lamer heroları riki ve barat ve bikaçtane daha hero, gerisini rahatca farmlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bence mesela gondar piçin önde gidenidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ya ben rikiyi seviyodum ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ayıp arkadaş !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 -alatariel- said: ilkecim dün negzel yargılıyordun nargileyi sdfsdfvallah yav bulussak ya bigun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Abi dun Metcalf'dan cok kufur yedim galiba gece uyuyamadim ya sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 gökalp senin yapacağın dramaya sıçayım. estel bu kadar ağlamadı lan sdfsfjsfhsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 salak salak konuşma drama mrama yapmöıyom ben dün ki o adamın o lafına tek kıl olanda ben değilim. thunguda adam insan olur belki diye aldık ama boş çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 gitmis tiny almis, bilgisayari kasinca da oynayamamis, burada "niye beni kestiniz" diye hesap soruyo iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 he tmm ezildim ağlıyom o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 gökalp sen haksızsın ve sana alfler hazırladık http://cheesegod.com/archive/alf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tiny senin neyine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 o lafları belledin necrolyte'ınkini elledin dedem sani farmlayınca RMK RMK diye terledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 abi bi tanesinde kendini fırlattı bana ya ahahahaah ben de oku hazırlamıştım böyle tam sen üstüne otur okun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 oyunu bilmediğin burdan belli noob tiny kendini fırlatamaz ben sadece seni fırlatıp kafasına oturttum öyle yani sen yanlış gördün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 BEN SENİ O OKA OTURTTUM MU. OTURTTUM. BENİM İÇİN OLAY ORDA KAPANDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 MİRANADA OYUN İÇİNDE KÜTÜR KÜTÜR GİTTİ YANİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 SEN BENİ OKA OTURTUP SAKALIMI KESTİN AMA BEN SENİ HAVAYA FIRLATIP 3 TAKLA ATTIRIP KAFASINA OTURTTUM Kİ sansür KESTİM SAKAL ÇIKAR AMA KESİLEN sansür ÇIKMAZ FEDE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 mirananın cinsel tercihleri veya haşarılıklarıyla ilgilenmiyorum. kaplan ve ok benim için yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 silence'ımı yediğin zaman, bakakalırsın aman aman. drowumun slowu deler sansür, forumlara taşırsın üzüntünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar