MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Razor iyi lan yine, phantom demeyin bana, arda geliyor aklima kufur basmadan zor tutuyorum kendimi. Adami ne zaman gorsem tiraseks, ensantor, fantom hancer, LIYON falan aliyor, sonra da gelip ''ibnesiniz olum siz.'' diye zirliyor, e ulan ibne herolar alma o zaman ? GOZUM SEGIRIYOR ULAN, SOL AYAK BASPARMAGIM TITRIYOR HASTA ETME BENI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 malis ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 -alatariel- said: abi son zamanlarda anlam veremediğim muhabbetlerden bu da "pic hero" nedir ya? o herolar oyuna dahil mi evet.isteyen istediğini seçebiliyor mu evet.bu sebepten ap oynanıyor mu evet. sürekli sürtüşme,problem çıkara çıkara;hırs ve ego savaşına döndü.yapmayın böyle.üzülüyorum. -sizi çok seven dişi dota player'ınız alat. ezel şimdi olayın özü şu kimi adamlar iş güç sahibi sınavı olan adamlar ayda yılda bi geliyolar sonra karşı takımda (bunun örneğini yaşadık) 4 invis hero artı invisi olmayan bi hero alınca cidden baygınlık geçirecek duruma geldik. hatta ben yazdım alldan sende lothar çık tam olsun diye işte 4 invis hero piç herodur herkes istediğini alır almasınada biz şurda oyunu ZEVK için oynuyoz bu oyunu oynamasa insanlar gidip 31 çekecek zevk için daha mı faydalı olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ZaugnaKhaldun said: Ben şahsen akşamları iki tur insanları silkeleyip kafa dağıtmak için giriyorum, silkileceğim oyuna girmem; böyle de büyük egom var. o egonu yerlebir edince zırlayıp ağlıyosun götünü yerle bir etsek yine ağlarmısın peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 o 4 invis heronun 200 goldluk canı var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kermit said: ezel şimdi olayın özü şu kimi adamlar iş güç sahibi sınavı olan adamlar ayda yılda bi geliyolar sonra karşı takımda (bunun örneğini yaşadık) 4 invis hero artı invisi olmayan bi hero alınca cidden baygınlık geçirecek duruma geldik. hatta ben yazdım alldan sende lothar çık tam olsun diye işte 4 invis hero piç herodur herkes istediğini alır almasınada biz şurda oyunu ZEVK için oynuyoz bu oyunu oynamasa insanlar gidip 31 çekecek zevk için daha mı faydalı olacak ? hislerime tercüman olmuşsun sçs, abi drow pic herosu değil be, biraz op belki ama pic herosu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 spark aldın diyelim gözü adamın nerden gelceğini kestiremiyon ortaya koyuyoz wardı bi bakıyoz nc de kasarken yada başka bi yerdeyken geliyo 200 GOLD MU SIÇIYOZ BİZ SÜREKLİ 4 İNVİS HEROYA 800 GOLD EDER AAAAA SABAH SABAH BU NE SİNİR OLDUM YAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Son 6 ayda 1 kere mortred 1 kere riki aldım, ikisinde de silkilen arkadaşların bana karşı ayaklanmasını desteklemiyorum; tung gibi bursalılara ayaklanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet tam kurtuldum diyorum base koşarken bir anda orman içinden çıkıyorlar analarına küfür ediyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Istanbulda olsa ne guzel AYAKLARDIM onu. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 oha 4 tane invis mi O.o kermitim kurbagam ben hani bi tane en fazla iki tane "pic hero" alındıgını düşünüp yazmıştım onu. terbiyesizlikmiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ward değil toz, atıyosun tozu veriyosun stun u kesiyosun invis heronun götünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Of ardanin gotune de ne makas atilir. Boyle FPAK diye ses cikar oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben ciddi ciddi söylüyorum burda zaten bundan sonra thung mudur nedir o şahıs bursalıymış neymiş bilmem o varsa ben yokum. ben ömrü hayatımda görmedim böyle bişi noob adamı öldürüp 22-0 diye gülen bi insan yani daha nası tatmin edecek dotada korkarım yani. şifre felan bulur hile felan direk 10000000 goldla felan başlar diye korkmuyo değilim yakında bu adam. bursalılarıda severdim 3 kişi yüzünden nefret ettim güzelim memleketten thung 0ne ve ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben alinca pudge baya op oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ilkecim dün negzel yargılıyordun nargileyi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Sparkcaster said: ward değil toz, atıyosun tozu veriyosun stun u kesiyosun invis heronun götünü inventoryde görüyo çakallar gelmiyolar kanka =)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ekmek bursalı değil köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Dünkü olay oyunun skor tablosu! Eğlenceliydi 100dkmızı verdik kermit fırlattı hoplattı kah güldük kah üzüldük.Küfrettik mesajlar yazdık quitler oldu bıkmadık usanmadık.Mum rmk dedi çıktı biz çıkmadık! ve yenildik goblinin bombaları çok sağlamdı.Estel zaten iyiydi.Lich güzel ulti attı bizim hakkımızdı.Ben çok küfür yemişimdir. Bi oyun daha böyle bitti asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 e tamam işte tozun verdiği korku yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 gelmesinler daha iyi işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 biz ekmekle weplada akarken level 5 de gem almışlığım var lan warlockla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Biz wepladaki maçlarda seçilirse oyuna gözlerle başlıyoduk 5 kişi seçilmezse de invis öteki gözlerle başlayıp resmen harita açık oynuyoduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yannız o ss de DELA EN KÖTÜ HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Dartanian said: Dünkü olay oyunun skor tablosu! Eğlenceliydi 100dkmızı verdik kermit fırlattı hoplattı kah güldük kah üzüldük.Küfrettik mesajlar yazdık quitler oldu bıkmadık usanmadık.Mum rmk dedi çıktı biz çıkmadık! ve yenildik goblinin bombaları çok sağlamdı.Estel zaten iyiydi.Lich güzel ulti attı bizim hakkımızdı.Ben çok küfür yemişimdir. Bi oyun daha böyle bitti asdf ahahaha o skorun yarısını penthle yaptım ben galiba. sdfsdfds cızzz pent pwned :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar