ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 olm ben random adamım ne yapacağım belli olmaz, estel seni beni üzecek birkaç aya, sina hep kötü.
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben iyi olursam bayarım diye oynamıyorum ayrıca estel i kimse farmlamıyor.
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 farmlamazlarsa farmlanmaz tabi. bende iyi oynuyom ki
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kermit said: ha isim vermiyorum bi keresinde mh den şüphelenip azmo felan varken bizişm takımda mh de açtım napıcak acaba diye scourge tarafındaki secretın ordaki nc leri kesmeye çalışan bi arkadaş vardı mh olduğu için görüyodum. gittim gangleyelim dedim 3 kişi giderken artık allah tarafından dürtüldümü ne nc leri bırakıp rune de haste vardı koşa koşa oraya gidip haste i aldı ve oo bi baktık base de arkadaş. ha bunuda gördük yine bişi demedik. İsim ver abi isim ver. Ben ana avrat kayıyorum şüphelensem bile, gayet de içten küfrediyorum. Lan 2 kuruşluk oyun zevkimiz var, ego tatmini için mh açanı mı istersin, noob farmlayan mı istersin, delirtiyolar adamı. "Kanka" muhabbeti yapıp arkadan piçlik yapan adamlar çıkıyor her zaman, ses çıkarmayınca da azıtıyorlar böyle işte. Hiçbişeyden korkmuyosan allahtan kork be adam, haram kill alıyosun.
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Emre kızmış. Sina da iyi oynuyor bence.
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Abi takıma uyarsa eğer başta iyi başlarsa devam ediyor, kötü gitmiyor. Combatta da ne yapacağını anlatınca uyguluyor. Ama başta bi çuvallarsa ve takımda anlaşma yoksa dağılıyor :]
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sina brezilyalı gibi. adeta bir saatli bomba
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 arda da fransız gibi. hep sıçıyor hep sıçıyor
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben italyan gibiyim. hiç takmıyorum oyunu damarıma basarlarsa takıyorum 2 tane 90 a
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kermit de ugandalı gibi. ne yaptığı belli değil
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ZaugnaKhaldun said: tung yahudi zaten düşündüm de tung bursalı ya.
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ahahahha. çok iyimiş. bursalılar gelir şimdi.
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 dart da ispanyol gibi. istikrarlı ama keyfi yerinde değilse kötü oynuyor ama yine de iyi oynuyor
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 arma da isveçli gibi. böyle arada bi gözüküyor sadece
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 biri dur desin yoksa 30 tane filan daha adam sayacam
Öne çıkan mesajlar