Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 :] abov kavgada denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 olm ben random adamım ne yapacağım belli olmaz, estel seni beni üzecek birkaç aya, sina hep kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben iyi olursam bayarım diye oynamıyorum ayrıca estel i kimse farmlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 farmlanmıyo adam, senin gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 farmlamazlarsa farmlanmaz tabi. bende iyi oynuyom ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kermit said: ha isim vermiyorum bi keresinde mh den şüphelenip azmo felan varken bizişm takımda mh de açtım napıcak acaba diye scourge tarafındaki secretın ordaki nc leri kesmeye çalışan bi arkadaş vardı mh olduğu için görüyodum. gittim gangleyelim dedim 3 kişi giderken artık allah tarafından dürtüldümü ne nc leri bırakıp rune de haste vardı koşa koşa oraya gidip haste i aldı ve oo bi baktık base de arkadaş. ha bunuda gördük yine bişi demedik. İsim ver abi isim ver. Ben ana avrat kayıyorum şüphelensem bile, gayet de içten küfrediyorum. Lan 2 kuruşluk oyun zevkimiz var, ego tatmini için mh açanı mı istersin, noob farmlayan mı istersin, delirtiyolar adamı. "Kanka" muhabbeti yapıp arkadan piçlik yapan adamlar çıkıyor her zaman, ses çıkarmayınca da azıtıyorlar böyle işte. Hiçbişeyden korkmuyosan allahtan kork be adam, haram kill alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Kanka kim üzdü sizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Emre kızmış. Sina da iyi oynuyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Sina iyi oynuyor bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Abi takıma uyarsa eğer başta iyi başlarsa devam ediyor, kötü gitmiyor. Combatta da ne yapacağını anlatınca uyguluyor. Ama başta bi çuvallarsa ve takımda anlaşma yoksa dağılıyor :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sina brezilyalı gibi. adeta bir saatli bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 arda da fransız gibi. hep sıçıyor hep sıçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 feyyaz alman gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben italyan gibiyim. hiç takmıyorum oyunu damarıma basarlarsa takıyorum 2 tane 90 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kermit de ugandalı gibi. ne yaptığı belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tung yahudi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 greeeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ZaugnaKhaldun said: tung yahudi zaten düşündüm de tung bursalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ahahahha. çok iyimiş. bursalılar gelir şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 dart da ispanyol gibi. istikrarlı ama keyfi yerinde değilse kötü oynuyor ama yine de iyi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 arma da isveçli gibi. böyle arada bi gözüküyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 biri dur desin yoksa 30 tane filan daha adam sayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 durmak yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar