-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Khala MH'yi kapatip bile alsan SS'i farketmiyor. Bizim basei gorememen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 sonraki oyunda ss alma gereği duymadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 khala said: fenaydı fena yannız eet lan bizim base nası gözüküyo amq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 khala said: fenaydı fena silinmesin saglama alalım işimizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Edikler fln =) khala said: fenaydı fena Mh kıs. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ahaha hakan aynı şeyi yapmışız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 evet hiç kafanız calısmıyor track atılan adam base e girerse binalar gözükmez doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 haklısın görünür ama track atılan adam basedeki bütün binaların etrafını dolaşmaz sen gör diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 -Wissy said: Khala MH'yi kapatip bile alsan SS'i farketmiyor. Bizim basei gorememen lazim. hayır en iyiyim diye geçiniyosun gondar'ın trackinin olduğunu bilmiyosun sinan sizin base sniper'a track attığımda kaçırmıştım o sırada açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 en az 3 adam kaçırdım track ile ayrıca haritadaki gölgelere dikkat çekerim roshanın oraya uğramamışım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 DeathLord said: haklısın görünür ama track atılan adam basedeki bütün binaların etrafını dolaşmaz sen gör diye =) abi snip track yiyince dogru havuzuna gider sentinel alt taraf binaların etrafını dolaşıp sana sight vermez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 sentinel sağ tarafı ben açtım zaten adam kovalarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 haritanın kenarındaki shoplar falanda yok onlarında cıkması gerekmezmi bütün haritayı acmış olsaydı? bide fog of warda kalmış bi sürü yer var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 eyvallah cücecigim gizli shopların hiç biri açık değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 cuce mh kapatılıp acıldıktan sonra foglar geri gelir sadece acılmıs binalar kalır acılmıs olarak mapte yeri görünmeyen bina kalmamış klasik fog of war prensibi binalar kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 mhli bi ss koyucam aradaki farkı ölçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 oyunda iki çeşit fog var biri hafifi kaptır biri koyu, Explored fog of war hafifi kapatır, normal fog of war koyu, e burda normal fog of war olduğuna göre hiç acılammış görülmemiş alanlar var demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 evet bütün binalar açılmış kenarlar fog ne ögrendik burdan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 cücenin değindiği fog farkına bakıcaksın iki resimi yanyana koyup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ikisinde de kenardaki shoplar görünmüyor ikisinde de denizler karanlık ikisinde de bütün binalar görünüyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 fog rengine dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 map unxplored o yüzden farklı renk base renkleri aynı bakarsan neyse daha fazla tartışmicam ben söyliceğimi söyledim bana göre o ss alınmadan önce mh kapatılmış bu kadar sen kendi seviyeni ve karakterini zaten msn konuşmanda gösterdin seninle tartışıcak bişeyim yok ben cüce ye cevap vermek için yazdım son yazımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 su oyun yüzünden coluk cocukla muhattap oluyoruz oynamayız olur biter iki ss farkı http://img221.imageshack.us/img221/7595/nomhnj3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar