Phyx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 geleyim de birbirinden kaliteli espiriler yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ben yokken nublar lord olmus eykey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 nublar lordu ünvanını elinden almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Öyle deme pyro nagayla iyi baya. Önce ağ atıyor, ağın süresi bitene kadar rakibe koşuyor. Rakip kaçınca da bölünüp ortamdan uzaklaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ahaha ekmek bsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Pati Dota'nin ustunden bir Nerub gecti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Nerub&Viper 2 oyun 58 kill 3 death... Oh benim allahim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Goblin Techies 13/0 Hava atma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Ve ardından bilimum operasyonlara katılmış efsanevi İngiliz SAS timi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Osman'a mükemmel desteğinden dolayı en içten sevgilerimi yolluyorum. Adam mayınların önünde bekliyor, "Riki arkadan backstab için gelir, mayınları patlatırsın alırsın" diye, gözlerim yaşardı. Helal kankut, her takıma lazım senin gibi bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Karı karakter geldi tabi, biriniz göblün, öbürünüz soğuktan götü donmuş cüce, birde ayriyetten karafatma var. Dışlamayın lan, isteseydiniz verirdim hemencecik orada nehirde. Şahin Aga'ya tiribüt olurdu. Sıleyır sağlam hiroymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 1-25. en iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Can, yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 leziz bir oyundu takim arkadaslarimi bir bir kutluyorum tekrar :D her cephede domine ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Karşı takımda earth varken Zombie almayın takım arkadaşlarınızıda riske sokmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Ekmek said: Öyle deme pyro nagayla iyi baya. Önce ağ atıyor, ağın süresi bitene kadar rakibe koşuyor. Rakip kaçınca da bölünüp ortamdan uzaklaşıyor. of tıkanıodum gülerken şimdidem yapılan edit: hyr ağzımda o yok, su içiodm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 O saatte su değildir o, yemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 oha lan son mesaja basinca uzgunuz bulamadik diyo acilmiyo forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Aynı mesajı 10 defa kabul etmedi, 11.de kabul etti. Osman forum seni çok seviyor, kadir gibi adamsın kenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Cons 2 dagger çıkmış. Ossoda 3 bot var. asfdgfshag. Osso 3 ayaklı mı? Osso zenci mi? Soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 niye 3 bot, niye 2 dagger? of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 abi rogue dedigin dual wield olur, bide dagger spec işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Cons said: abi rogue dedigin dual wield olur, bide dagger spec işte Bak şimdi mantıklı oldu. Güzel fikir. Ama neden Osso da 3 bot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Daha hızlı kaçarım diye düşündü heralde . ben gördüm 2'sini ayağa birini orta bacağa taktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar