pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 piyangodan barak cikti kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Istanbullular olarak cok iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 valla ormanda 10 kaplan gucundeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 şşt şşt o taraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 sonraki oyunun sslerinide koysaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ormancılık yaptıgınız oyunun sonu ne oldu kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 beyler kusura bakmayın net gitti. sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 sasa 4 kişi anca bu kadar ezebildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 elesso hırs yapmış ofir ve huun u size versek bizde crep kesmiş kada o adamları farmlasak çok şey değişirdi neyse ondan sonraki oyun zaten yargıladık bundan daha beterdiniz 47 - 13 felandı galiba baya baya ezdik nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Hayret Eko faceless ile oynadığı oyunu koymamış. Tek başına karşı takımı alıyordu. Yargısı bile kalmamıştı öyle diyim, hep yargısız infaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bi daha khala'nin oldugu oyuna girmeyecegimi bilin abi. Bir onceki oyundan "ADAM MH YAPIYO" diye quitliyor(meali: kasamadim), biz mal gibi sonraki oyuna aliyoruz, bunda da pumplaniyor oyunun basindan beri ve karsisinda olsa neler yapacagi olayi savunuyo bi de. Coluk cocukla oyun oynayamicam ak o kadar bos degilim zamanimiza yazik. Sinirleniyorum bi de ustune hic yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 of salak salak konusma, 2 dakika olmus oyun baslayali eve geldim soyledim gelicem diye. evdeki eleman gondar diye dark seer almis, rmk'e vaktim yok oyna hadi dedin. ben de pump yaptim. sana yapmami da istedin ama ne yapicam ak, lagdan cukunu agaca kaptiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ulan sanki adama zorla pump yap dedim ben kendi oynamayı bıraktı rmk yapalım dedik kendin dedin çıkamam diye adamda oynamak istemedi istemediği heroylamı oynucak adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 guzel item yaptim ama, once 6 bra, sonra assault, sonra buriza, sonra satanic falan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kendin söylemedinmi oynamıcağını sanki benim suçum adam geldi cantama hyper+platemail+chainmail koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yok olm seninle alakasi yok, zorla eline tutusturdum bralari satip hyper aldiktan sonra dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 zegnayi 15 dakika bekleyenler beni 5 dakika bekleyemediler o da ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ya bırak bu istemediği hero ayaklarını. Random atmıyoz sanki oynarken. Hiç görmedik o heroyu picklediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 khala said: ulan sanki adama zorla pump yap dedim ben kendi oynamayı bıraktı rmk yapalım dedik kendin dedin çıkamam diye adamda oynamak istemedi istemediği heroylamı oynucak adamatma recep din kardesiyiz. bu arada ayni takimdaydik oyle yenilip falan aglama durumu yok. sadece oyunun zevkinin icine edilmesinden hoslanmiyorum. ben emreye pump yap oyunun icine et demedim, cikma oyna dedim. kaldi ki o hero da random'dan geldi, batu dedi ben dela degilim baslatmayin falan, biz de random atacak zaten random at dedik, budur. neyse zaten drama olmasin, ben yokum bi daha khala varken odur yani olay. eglenilen oyunlara alin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 beynin yok valla senin, ben bakkaldaydim. evde killer vardi, o almis. valla yoksunsun beyinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Okuduğunu anlamıyosun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 aga bizide bekleyen olmuyo hak verdim orda sana yazdımda ama şöylede bişi var o pumpı biz yapsak yiğit tepkin ne olurdu ? dürüst ol aga ALAYNIZA RESTİ ÇEKERİM YOKSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Penthesilea said: khala said: ulan sanki adama zorla pump yap dedim ben kendi oynamayı bıraktı rmk yapalım dedik kendin dedin çıkamam diye adamda oynamak istemedi istemediği heroylamı oynucak adamatma recep din kardesiyiz. bu arada ayni takimdaydik oyle yenilip falan aglama durumu yok. sadece oyunun zevkinin icine edilmesinden hoslanmiyorum. ben emreye pump yap oyunun icine et demedim, cikma oyna dedim. kaldi ki o hero da random'dan geldi, batu dedi ben dela degilim baslatmayin falan, biz de random atacak zaten random at dedik, budur. neyse zaten drama olmasin, ben yokum bi daha khala varken odur yani olay. eglenilen oyunlara alin beni. cikma oyna ne demek zaten 4 lvl eksik baslamisim, sacmasapan bi hero gelmis. ne random atcak zaten alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ekmek said: Ya bırak bu istemediği hero ayaklarını. Random atmıyoz sanki oynarken. Hiç görmedik o heroyu picklediğini. ben picklemedim, evde olan baska biri picklemis diyorum. eleman soylemis de benim evde olmadigimi. harbi salaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kermit said: aga bizide bekleyen olmuyo hak verdim orda sana yazdımda ama şöylede bişi var o pumpı biz yapsak yiğit tepkin ne olurdu ? dürüst ol aga ALAYNIZA RESTİ ÇEKERİM YOKSA Pump yapmasak bile pump var deyip çıkabilirdi yenilirken zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar