Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 sk'ya refresher cıktım bi ton laf yedim kermit'ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bi daha ki oyunda centaura agahnim yapicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 varmi sabahcılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 abi haksızmıyım ama refresher yerine adam gibi item yap zaten zar zor ölüyosun recipe i bile kaç para refresherin en pahalı recipe tı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 en pahali recipe travel diil mi? bkz. ukalalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Zegna Mirana ya build, Skadi Mjollnir Travel Butterfly Büyük ihtimalle bitmez ama, skadi ve mjollnir yap önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 doğru travel en pahalı recipe ama sadecebot alıyon onda düşük oluyo maliyeti ama refresherde yok yanan top yap yok oklava yap felan bi sürü para gereksiz yani sk ya Fistan onun yerine güzel ve yarayışlı itemler yaparak zaten tank olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Aghanim'e izin var mı mirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 zegna mirana'ya skadi, mjolnir yapana kadar 2 rmk döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Zegna diye beğenmediğimiz adam 1 ayda 2 yıldır oynayan penth den daha iyi oldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 abi ama şöyle bişi var biz genelde ap oynuyoruz ar oynamamız lazım biraz daha prolaşmak için heroları denememiz lazım çok çok 1 kere oynuyoz bok gibiymiş lan diyoz almıyoz bi daha ama hiç bi hero bok gibi değil bi işe yarıyo mutlaka -random yazan zaten apta bi fistan var oda hiç bi heroyu bilmediği için random atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 10 kişiden 6 7 si random atıyor. Harbiden daha iyi oynamak isteyen varsa, gidip weplada oynasın bence. Hep aynı kişilerle nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 la yok daha iyi oynamak felan değil amaç öğrensinler diğer herolarıda bazıları hep aynı heroda kitlenmiş kalmış arcane mesela hayattan bezdirdi :) priest alıp heal heal meka nereye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ya oyunları vote random yapalım diyorum. Hem değişik herolar gelir hem pit fiend chen gibi acayip herolarla oynamak zorunda kalmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bu sabah weplada nub gamelere girdim random cektim, darkterror geldi, 7 canla falan kactim olmedim. ogre magi geldi her attigin multi cikti, ne guzeldi lan. ap ar degil de nub game olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 O değil de, 2 oyun wishle oynadık adam zehirledi herkesi ya. 600 hp ile dagger şişe ve travel alıyor herkes sonra gidip neutrallara farmlanıyor. Biri söylesin şunlara durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ne olursa olsun ilke bu oyunu istediği gibi oynama hakkına sahip olduğu için, ve düzgün konuşulması gerektiği konusunda da katılıyor olduğumdan aklınızı başınıza toplayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ilkesiz oyun zaten bi anlamsiz oluyor, bir amacsiz oluyor... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Adim nuba cikti bu mala yuz verdim diye ona yanarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Azmodai said: ilkesiz oyun zaten bi anlamsiz oluyor, bir amacsiz oluyor... :P /signed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 dela, 2 bf nedir ya fgdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yargıdır = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ekmek said: O değil de, 2 oyun wishle oynadık adam zehirledi herkesi ya. 600 hp ile dagger şişe ve travel alıyor herkes sonra gidip neutrallara farmlanıyor. Biri söylesin şunlara durumu Dagger Sise Travel > All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar