Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun sonrası harass topiki[HoN&Dota]

noxite

Öne çıkan mesajlar

lol olm uyudum ben kalktim simdi de ruyamda kritigini yaptim oyunun, harbi hata bende degil. kill calmaya oynayan denyo fistanda, ki bi ara gidip ezele verdi o sirada duzeldik ve cengaverlik yapip pushlara giderken saga sola saldiran forgiverda.

hatta aralarina dalip ulti lothar refresh lothar kombolarini bile gordum, les toplayamdilar =/
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aga o lycan 3 kisi zor kesiyoduk diyodun da 4unuzun arasina dalip duruyodu, bi daha omur billah ayni takimda olmam.

asıl ben senle aynı takımda oynamam; emeğime yazık, tamam oyunun her zman takip etmyiorum, kritik anlarda yardıma gelemeyebiliyorum, kurtları ve herou ayrı ayrı kotrol etme konusuda yetenekli değilim ama sizden çok daha iyi oynadım dün, (khalian hariç)
dotaya ilk başladığımdaki sürekli crep kesiyodum kabul ama son zamnalrda öyle bişey yapmıyoırum ve sen bu önyargıyla rüyalarında kritik yapıyosun

sonracığıma ben dalarken dalmak bir yana yakınımda bile dğeildiniz, gidip koridorlarda yatıyodunuz, 2. büyümü basayım diyorum ona bile gelmiyosunuz
oyunun başlarında baselerindekyen kesebilceğim halde yatarım diye dalmadım adamlara en bariz hatam buydu zaten geriye kalanlarda direk aldılar
ekmeğe dalıyodum, tam kescekken geriye kaçıyodu, razor&sandking devereye girip alıyordu beni, ama onlara dalan kimseyi göremedim
sürekli geri diyordunuz, basein dibinde bile tek başıma öldüm lam
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun şu. Bizi beklemeden giriyordun, sonra nerdesiniz diyorsun. Bak hele bi etrafına 4 kişimiyiz, o zaman zaten combat şekillenir. Howl baslıyım diyosun gelin diyosun, adamlar yokken basıyorsun genelde onlar gelince geçmiş oluyor. Kaç kere toplandık çok avantajlıyken, satıp nc kestin. Sorulara bile cevap vermedin hatta ben çıldırdım. Yayvan bi şekilde oynadıım oyunda germeyi başardın yani helal : )

10 saniyenin bile önemi vardı zaten almışız 2 tarafı ölümüne girsek hemen adamlar tam takım değilken mega olucaktı kaç kere.En az 4-5 kere de gitme geri gel dediğimizde öldün. E tankımız yokken never-tinker-rylai nin yapacağı bir şey yok. Orda lane sürdüler deli gibi, kasmaları da cabası. Kurtları yönlendirmek demişsin, kurtlar zaten invis, bi hedef belirle sal zaten 5 saniye yaşarlar o karmaşada. Öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

kurtlar öldükçe tekrarlamama gerek yok di mi ctrl+1 i
messor; ben giderken de siz gelmiyordunuz ama değişen bişey yoktu, ben öldükten sonra niye gelmediniz diyordum, siz ölmeden önce
yarılcak bir üst koridor vardı oraya da gelene kadar yattılar zaten bir seferinde
çağırıdnızda ben size doğru gelirken sürekli base, geri yazıyodunuz
nc muhabbeti; beni çağırdıktan 10 saniye sonra öldükten sonra tek kalınca, parayla dirilmek için kesiyodum nc, yoksa tüm itemlar çok önceden tamamdı
Sosyal ağlarda paylaş

Ben giderken siz gelmiyodunuz ne demek hahah 1 kişi tek başına ordunun üstüne koşturuyor biz mi gelelim. Geri diyorsak pozisyon kötülüğündendir ki 3 kişi geri diyosa bi bilinen var di mi? nc olayını sıkma bari gayet biz ortada bönbön seni beklerken nc ye kaydın 3-4 kere. Öyle. Baydı bu muhabbet ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...