noxite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bu arada o oyunda feci yeniliyoduk. 2 taraftan yardılar, resmen eziyolar, lycan hayvan kasmış 3 kişi zor kesiyoruz. 2 push gg. takım oyunu ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 oyunlar cok uzun surmeye basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 aga o lycan 3 kisi zor kesiyoduk diyodun da 4unuzun arasina dalip duruyodu, bi daha omur billah ayni takimda olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ama kabahat sizdeymiş öyle dedi oyun bitince kanalda o dalınca siz dalmıyomuşunuz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 lol olm uyudum ben kalktim simdi de ruyamda kritigini yaptim oyunun, harbi hata bende degil. kill calmaya oynayan denyo fistanda, ki bi ara gidip ezele verdi o sirada duzeldik ve cengaverlik yapip pushlara giderken saga sola saldiran forgiverda. hatta aralarina dalip ulti lothar refresh lothar kombolarini bile gordum, les toplayamdilar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ooo rmk hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 yat zıbar osman ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ben demetroya gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ben oyunun 60.dk sında falan bıraktım arkadaşa gittim arabayla 40dk sonra geldim 102 de falan Ekmek'i kastırmıslar ben yokken fsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 o dakkalarda olmadi ki bisey, ekmek elaididen skadi pumpladi 13. dakikada dayadandilar bizim son kuleye alttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: yat zıbar osman ! qes!i!i! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Elaidi çıktığında bende zaten 2 ultimate orb + 1k gold vardı, team sell yaptık point booster yaptım sadece pump felan yapmadık. Ayrıca ben zaten oyun başı çok kasmıştım =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 forum kapanmadan ekmek'in gercek yuzunu ortaya koyacak ss'lerden sadece bir tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 evettt bak ii oldu bu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Bizim takımdan benden önce 3 kişi çıkmış. Bare elektrik kesildiğinde alsaydın ss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ikiymiş. olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 eski bu baya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: aga o lycan 3 kisi zor kesiyoduk diyodun da 4unuzun arasina dalip duruyodu, bi daha omur billah ayni takimda olmam. asıl ben senle aynı takımda oynamam; emeğime yazık, tamam oyunun her zman takip etmyiorum, kritik anlarda yardıma gelemeyebiliyorum, kurtları ve herou ayrı ayrı kotrol etme konusuda yetenekli değilim ama sizden çok daha iyi oynadım dün, (khalian hariç) dotaya ilk başladığımdaki sürekli crep kesiyodum kabul ama son zamnalrda öyle bişey yapmıyoırum ve sen bu önyargıyla rüyalarında kritik yapıyosun sonracığıma ben dalarken dalmak bir yana yakınımda bile dğeildiniz, gidip koridorlarda yatıyodunuz, 2. büyümü basayım diyorum ona bile gelmiyosunuz oyunun başlarında baselerindekyen kesebilceğim halde yatarım diye dalmadım adamlara en bariz hatam buydu zaten geriye kalanlarda direk aldılar ekmeğe dalıyodum, tam kescekken geriye kaçıyodu, razor&sandking devereye girip alıyordu beni, ama onlara dalan kimseyi göremedim sürekli geri diyordunuz, basein dibinde bile tek başıma öldüm lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Sorun şu. Bizi beklemeden giriyordun, sonra nerdesiniz diyorsun. Bak hele bi etrafına 4 kişimiyiz, o zaman zaten combat şekillenir. Howl baslıyım diyosun gelin diyosun, adamlar yokken basıyorsun genelde onlar gelince geçmiş oluyor. Kaç kere toplandık çok avantajlıyken, satıp nc kestin. Sorulara bile cevap vermedin hatta ben çıldırdım. Yayvan bi şekilde oynadıım oyunda germeyi başardın yani helal : ) 10 saniyenin bile önemi vardı zaten almışız 2 tarafı ölümüne girsek hemen adamlar tam takım değilken mega olucaktı kaç kere.En az 4-5 kere de gitme geri gel dediğimizde öldün. E tankımız yokken never-tinker-rylai nin yapacağı bir şey yok. Orda lane sürdüler deli gibi, kasmaları da cabası. Kurtları yönlendirmek demişsin, kurtlar zaten invis, bi hedef belirle sal zaten 5 saniye yaşarlar o karmaşada. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 kurtları ctrl 2 yap 2 de dursunlar heron ctrl 1 de dursun zor bişi değil yönetmek 1 ve 2 ye bascaksın 2 ye basıp kurtları attack verceksin yada geri çekceksin zor bişi değil bence kurtları yönetmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Boşuna tartışmayın ya. Ben çok iyiydim ondan yenildiniz. (h) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 kurtlar öldükçe tekrarlamama gerek yok di mi ctrl+1 i messor; ben giderken de siz gelmiyordunuz ama değişen bişey yoktu, ben öldükten sonra niye gelmediniz diyordum, siz ölmeden önce yarılcak bir üst koridor vardı oraya da gelene kadar yattılar zaten bir seferinde çağırıdnızda ben size doğru gelirken sürekli base, geri yazıyodunuz nc muhabbeti; beni çağırdıktan 10 saniye sonra öldükten sonra tek kalınca, parayla dirilmek için kesiyodum nc, yoksa tüm itemlar çok önceden tamamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Penth varken forgiver'a bu kadar yüklenmek günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ben giderken siz gelmiyodunuz ne demek hahah 1 kişi tek başına ordunun üstüne koşturuyor biz mi gelelim. Geri diyorsak pozisyon kötülüğündendir ki 3 kişi geri diyosa bi bilinen var di mi? nc olayını sıkma bari gayet biz ortada bönbön seni beklerken nc ye kaydın 3-4 kere. Öyle. Baydı bu muhabbet ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar