vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 basin aciklamasi yaptim, artik honda bir idolüm ne de olsa. honun hülya yavsariyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Abi yok yabancılarla da oynama da ruslardan sonra bizi de etiketlemesinler. Beni seni karantinaya alıp barbut seviyesine kadar öğreticem. Sonra 1200 oyunlarda felan geliştirirsin biraz kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 almanim derim o zaman =/ abi hem noobgamelere girip, nooblara ASAGIYA GIT ORAYA GITME falan gibi komut vermek cok zevkli. egom tatmin oldu pati oyunlarindan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 sen once kendini egit lan. senin verecegin tek ders concede101 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 vaniLLe said: Bittus said: asdfşlknadfşjndf nilden kısa bir yolculuk şapşal ya ahahaha http://www.youtube.com/watch?v=tmEFbiRX73Q&NR=1 YA ABI... ahahahah cok idiyotum ya. onlar ilk oyunlarimdan hem! ondan sonra 10 kill almisligim yargilamisligim da var, lütfen! onlari nie bulup koymuosunuz=P karsi takimin base'ine gidip hp doldurmustum, keske onun da videosu olsa zaaa. edit: ne manasi yea, hp. AHAHAHAHAHAHAHA Yerim lan. Gel yine oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 dsfjdfgh^^ derslerim bitsin alcam honu agustosa dooru söle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Sevimlileşmeyin lan bu topicde harass topici bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bu tp olayı gerçekten barbunun köfte topici ile kapışabilecek kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 abvblizzard said: Sevimlileşmeyin lan bu topicde harass topici bu. Seni de seviyoruz^____^ Kadıköy'e gelsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 o kofte topiki de vanille in basının altından cıktı. haklı olabilirsin ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 sesu said: abvblizzard said: Sevimlileşmeyin lan bu topicde harass topici bu. Seni de seviyoruz^____^ Kadıköy'e gelsene.ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 barbu said: o kofte topiki de vanille in basının altından cıktı. haklı olabilirsin ondan çok çok çok başarısız bir misdirect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 abvblizzard said: sesu said: abvblizzard said: Sevimlileşmeyin lan bu topicde harass topici bu. Seni de seviyoruz^____^ Kadıköy'e gelsene.ne zaman E şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Hayır abi çok yorgunum ='/ Ayrıca bu Arasın geldiği ve çılgınlar gibi içip eğlendiğiniz uyuşturucu ve seks partisine çağırmadığınızı örtbas edemeyecek =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Ben çok iyi bi insanım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Senin için özel uyuşturucu ve seks partisi yapacağım. Kadınları da malları da yurtdışından getirteceğim. Yorgunluğunu üttürtme kalk gel hadi lan çok özledim. Neyse msne geçiyorum şu an yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Kadınları istemezsen Kaan'ı da veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 istanbulda mı ekmekster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bıyıkları keserse sakıncası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 eved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 hmmmpfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 perşembe kaanlara gelsene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 seksinize mani olmiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Olmazsın ki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Aaa bende perşembe gidicektim ekmek varsa gelmeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar