Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun sonrası harass topiki[HoN&Dota]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Asteroth said:

O olay potansiyelle alakalı diye biliyorum ben ya.

2 kişiyi örnek alalım mesela, biri diğerinden seneler önce başlamış olsun oyuna -Ekmek diyelim buna- bu adam haliyle oyunun temellerini, stratejilerini, itemlarını, herolarını, kısacası her şeyini daha iyi bilir diğerinden. Bir noktada alışkanlığıyla bile götürebilir oyunu bir yere kadar.

Öte yandan diğer oyuncu parlak, çabuk kavrayan ama deneyimsiz olsun -Joscelin diyelim buna da- bu adam da haliyle başlarda sadece kill olacaktır ama bir noktadan sonra Ekmek'i ezecek hatta ve hatta yargılayacaktır.

İsimleri uydurdum ama güzel durdu ya.

Dipnot : MSN'den "DOTA! Gel abi pls pls pls =((((" diyen sen değil miydin lan? Niye kandırıyosun insanları?

tailhsiz bir açıklama olmuş.
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Asteroth said:

O olay potansiyelle alakalı diye biliyorum ben ya.

2 kişiyi örnek alalım mesela, biri diğerinden seneler önce başlamış olsun oyuna -Ekmek diyelim buna- bu adam haliyle oyunun temellerini, stratejilerini, itemlarını, herolarını, kısacası her şeyini daha iyi bilir diğerinden. Bir noktada alışkanlığıyla bile götürebilir oyunu bir yere kadar.

Öte yandan diğer oyuncu parlak, çabuk kavrayan ama deneyimsiz olsun -Joscelin diyelim buna da- bu adam da haliyle başlarda sadece kill olacaktır ama bir noktadan sonra Ekmek'i ezecek hatta ve hatta yargılayacaktır.

İsimleri uydurdum ama güzel durdu ya.

Dipnot : MSN'den "DOTA! Gel abi pls pls pls =((((" diyen sen değil miydin lan? Niye kandırıyosun insanları?

tailhsiz bir açıklama olmuş.

http://www.youtube.com/watch?v=QkHDVaXHXrE
Mesaj tarihi:
Bittus said:

asdfşlknadfşjndf nilden kısa bir yolculuk

şapşal ya ahahaha

http://www.youtube.com/watch?v=tmEFbiRX73Q&NR=1

YA ABI... ahahahah cok idiyotum ya.
onlar ilk oyunlarimdan hem!
ondan sonra 10 kill almisligim yargilamisligim da var, lütfen! onlari nie bulup koymuosunuz=P

karsi takimin base'ine gidip hp doldurmustum, keske onun da videosu olsa zaaa.

edit: ne manasi yea, hp.
Mesaj tarihi:
ya =(
o neydi homecoming stone muydu neydi, onu hic kullanmamistim daha. nasi calisiyo die kurcalarken, yapmaya calisirken öle oldu sdfuh

wowla karistiriodum zaten ben honu hep. hayatimda wowdan baska bisi oynamadigim icin üü.
Mesaj tarihi:
ehuhe şapşal ya.

neşe kaynağım oldu. canım sıkılınca izleyip gülerim artık.

asıl o anki duygularını merak ediyorum nil. 30 range'e port olunca neler hissettin?
Mesaj tarihi:
edit: HEYVAN EPPEK ne editliyosun!

canim ya <3 duygulandim sdfuh
bi daha pati oyununa gircek olursam zaten önce yabancilarla oynayip tecrübe kazanip, soora onlari kendi tecrübemle yenerim *
comeback yapicam.
*a tribute to arenda_duwcal
Mesaj tarihi:
Bittus said:

ehuhe şapşal ya.

neşe kaynağım oldu. canım sıkılınca izleyip gülerim artık.

asıl o anki duygularını merak ediyorum nil. 30 range'e port olunca neler hissettin?

önce o_O söle bi baktim. sonra birileri farketti mi acaba hay allah dedim.
sonra koptular ....
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

edit: HEYVAN EPPEK ne editliyosun!

canim ya <3 duygulandim sdfuh
bi daha pati oyununa gircek olursam zaten önce yabancilarla oynayip tecrübe kazanip, soora onlari kendi tecrübemle yenerim *
comeback yapicam.
*a tribute to arenda_duwcal

bi de açıklamış
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...