Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yargılardan yargı beğendik ve yargıladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Oce4n said: Farmlamaya gerek yok zaten pek. Kendileri atlıyor ölmeye :P Bkz: nil: (hd izleyiniz :P ) http://www.youtube.com/watch?v=YDStCPyWv4M&hd=1 sdgasdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 1300 rating e ulaşan fede yi kutluyoruz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 khala said: aliyi tebrik etmek istiyorum bana karsı tutunabilen tek kisi oldu abi adamda 2 tane pt var sdgasdgads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Asteroth said: O olay potansiyelle alakalı diye biliyorum ben ya. 2 kişiyi örnek alalım mesela, biri diğerinden seneler önce başlamış olsun oyuna -Ekmek diyelim buna- bu adam haliyle oyunun temellerini, stratejilerini, itemlarını, herolarını, kısacası her şeyini daha iyi bilir diğerinden. Bir noktada alışkanlığıyla bile götürebilir oyunu bir yere kadar. Öte yandan diğer oyuncu parlak, çabuk kavrayan ama deneyimsiz olsun -Joscelin diyelim buna da- bu adam da haliyle başlarda sadece kill olacaktır ama bir noktadan sonra Ekmek'i ezecek hatta ve hatta yargılayacaktır. İsimleri uydurdum ama güzel durdu ya. Dipnot : MSN'den "DOTA! Gel abi pls pls pls =((((" diyen sen değil miydin lan? Niye kandırıyosun insanları? tailhsiz bir açıklama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ekmek haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 asdfşlknadfşjndf nilden kısa bir yolculuk şapşal ya ahahaha http://www.youtube.com/watch?v=tmEFbiRX73Q&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 DYDDJYTDYJDJHHGDGHDAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bence imza toplayıp geri getirelim Nil i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 abvblizzard said: Asteroth said: O olay potansiyelle alakalı diye biliyorum ben ya. 2 kişiyi örnek alalım mesela, biri diğerinden seneler önce başlamış olsun oyuna -Ekmek diyelim buna- bu adam haliyle oyunun temellerini, stratejilerini, itemlarını, herolarını, kısacası her şeyini daha iyi bilir diğerinden. Bir noktada alışkanlığıyla bile götürebilir oyunu bir yere kadar. Öte yandan diğer oyuncu parlak, çabuk kavrayan ama deneyimsiz olsun -Joscelin diyelim buna da- bu adam da haliyle başlarda sadece kill olacaktır ama bir noktadan sonra Ekmek'i ezecek hatta ve hatta yargılayacaktır. İsimleri uydurdum ama güzel durdu ya. Dipnot : MSN'den "DOTA! Gel abi pls pls pls =((((" diyen sen değil miydin lan? Niye kandırıyosun insanları? tailhsiz bir açıklama olmuş. http://www.youtube.com/watch?v=QkHDVaXHXrE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Teke tek gel Eko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ws atak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Vidyoyu açamadım ama senin allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bittus said: asdfşlknadfşjndf nilden kısa bir yolculuk şapşal ya ahahaha http://www.youtube.com/watch?v=tmEFbiRX73Q&NR=1 YA ABI... ahahahah cok idiyotum ya. onlar ilk oyunlarimdan hem! ondan sonra 10 kill almisligim yargilamisligim da var, lütfen! onlari nie bulup koymuosunuz=P karsi takimin base'ine gidip hp doldurmustum, keske onun da videosu olsa zaaa. edit: ne manasi yea, hp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 naptın nil -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ya =( o neydi homecoming stone muydu neydi, onu hic kullanmamistim daha. nasi calisiyo die kurcalarken, yapmaya calisirken öle oldu sdfuh wowla karistiriodum zaten ben honu hep. hayatimda wowdan baska bisi oynamadigim icin üü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 çok tatlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Vazgeçtim ederim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Dur ben bu vidyoyu hon forumlarna koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ehuhe şapşal ya. neşe kaynağım oldu. canım sıkılınca izleyip gülerim artık. asıl o anki duygularını merak ediyorum nil. 30 range'e port olunca neler hissettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 edit: HEYVAN EPPEK ne editliyosun! canim ya <3 duygulandim sdfuh bi daha pati oyununa gircek olursam zaten önce yabancilarla oynayip tecrübe kazanip, soora onlari kendi tecrübemle yenerim * comeback yapicam. *a tribute to arenda_duwcal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bittus said: ehuhe şapşal ya. neşe kaynağım oldu. canım sıkılınca izleyip gülerim artık. asıl o anki duygularını merak ediyorum nil. 30 range'e port olunca neler hissettin? önce o_O söle bi baktim. sonra birileri farketti mi acaba hay allah dedim. sonra koptular .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 vaniLLe said: edit: HEYVAN EPPEK ne editliyosun! canim ya <3 duygulandim sdfuh bi daha pati oyununa gircek olursam zaten önce yabancilarla oynayip tecrübe kazanip, soora onlari kendi tecrübemle yenerim * comeback yapicam. *a tribute to arenda_duwcal bi de açıklamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar