kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 yargıladık yargılandık eşitiz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 [spo] [/spo] az onceki oyun, kermit elimden kacmak icin ulti aciyor ve muthis bir enstantane. ssyi almak icin duraksayinca yattim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 seviniyom bende havada kaldı ölmedim zhuahu diye ama kaan sağolsun suratımdaki gülücüğü bi anda berbat bir hass ifadesine dönüştürüyo tamda timewalka basmıştım ha adam blink oldu yargıda kusur etmedi... [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 04:52 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 nonstop yargi zaten. penth ve csci arkadaslari baglantiyi sabote edip fis cekmeye yeltendiler 3rd party programlariyla ama kahraman türk telekom izin vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 İyi yargıladık ama. O değil de bu delayı kaldırmanın yollarını bulmak lazım takviye programlar varsa filan. Delay oluyo illa birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bizim yargımız daha estetikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ağır silktik -lich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Ağır çaldım. - teh böcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 cok buyuk yargilar yasandi sabaha dogru, baya buyuk ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 işte o yargıdan son görüntüler !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 "Böyle CC görülmedi!" - Dota Times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 bir gun szass isten izin alicak, yapicak isi olmiycak ve botlarla oynayip muthis dota kitlemiz seviyesine yetisecek. o gunden itibaren nub farmlama endusturisi cokecek. dsffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 6700 gold kaybetmisim, vay be, hem aganimi tamamlarmisim, ustune bir de hot cekermisim guinso'o yu bile arada yaparmisim... ben bunu gordum asdf. [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 11:03 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Dün o random herolara kadar süper gidiyordum lan , farmlanmamıştım bile :P Ama 2 bırak oynamayı kimsede bile görmediğim dandirik hero gelince afalladım lol. ayrıca son oyunu 8. saatte attigimizi hatirlatirim :P Bana korkunç noob diyen Azmoyu rencide ederim. yanına delyaıda koyarım. *çok pis rencide eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Bu yargıda ve yapımda emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 [spo][/spo] Diger 3 oyuncu iyi oynadığı halde penth in kalitesizliği yüzünden yenildi. bu yüzden harasslanmasınlar istedim =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 [spo][/spo] [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 03:00 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Buda SON YARGI !! [spo][/spo] [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 03:03 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 nasılım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 quitter çarpıyor göze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ilk oyunda yok son oyunda var çıkmasada üstündük zaten gözle görülür bir şekilde farkeden bişi olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bakma sen, 2 oyunda da benim takımımda olduğu için böyle konuşuyo, yoksa teeeheeey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 2. oyun yoktun be :) biz nerdeyiz sen nerdesin resmen 2. oyunda alakasızdın biraz :) ezelle biz sürekli gang yaptık başlarda orda kazandık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar