aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 hadi gelin oynayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abvblizzard said: vaniLLe said: ahah ya heycanlanip ultiye basiyorum abuk subuk yerlerde falan dogru. 6 kill aldigim da olduydu ya bir oyunda. takimlarin dagilimina göre degisiyo bi de.creep kill? hayor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 nil hem çok kötüsün hem laf dinlemiyosun hem trip atıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 lost hacı söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 hircin guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 orcun kes. bosadim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 trip atmadim ben hem, oynamak istemedigim icin ciktim alela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 gelsenize lan oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ona demedimki ben. oyunda nil geri dön bilmemne diyince "DÖNMİCEM BEN YEEAAA" diyip ölmene diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 siz de irccilik yapip rehayla beni ayni yerde oynatiosunuz. ''onlar o kösede takilsinlar ya'' diyerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bari bi koridor kasabilsin diyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 estelle koridor paylasmak oyunu birakma sebeplerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ulan siz niye diyosun rehada sende benim takımımdaydın. insanın başına gelebilecek en kötü şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 vaniLLe said: siz de irccilik yapip rehayla beni ayni yerde oynatiosunuz. ''onlar o kösede takilsinlar ya'' diyerekten. ne güzel lan işte kimsenin umrunda değil o koridor doya doya kasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 nah diil, o yüzden 10 kere öldürdüler dsf. @cons, iyi oynamayiz bi deha beraber oyun cok önemliyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 6. dakkada 8 killi vardı demented shamanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Kızlarda en ufak bir navigasyon duygusu yok arkadaş. Yok bir noktadan bir yere gidemiyorlar. Waypoint çizip eline vermedikçe iki nokta arasını en saçma yoldan alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 İçerik eklemiyorum mesaja. İsmimi görmek yeterli utancı yaşatacaktır karşı takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kimi farmladın gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 3te 2 gidiyorum =) 1inde power kablom çekildi ama bizimkiler yinede yenmişti :D Sonraki oyun beni tank yaptılar ama 10 snde ölüyordum :D 3. oyunda kazanmayı bildik önümüzdeki maçlara bakıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 barbu said: Buddha said: Bir daha tank heroyu bana bırakmayın beklentiler büyük oluyor =) Ondan sorada vipassana noobmuş takımlar eşit olmadı geyikleri dönüyor :D sesu nun bile senden bilmem kac level yuksek olmasına sebebiyet verecek kadar kotu oynadın. o kadar dedimize dua et sdfs. 10 level mı ne bitirdin sanirim oyunu. sonları bilmiorm gerci kırk saat bitirmediler oyunu He atın bütün suçu üstüme :D La bizim takım full harakiri yapıyordu. Çok cesur oynuyorduk ama 5 kişinin içine amaçsız nedensiz atlıyorduk ha bire :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 takimlar süperdi, sesu ben, sipeys, osso, spark. agir rencide olduk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ama spark saol, desteginlen 2 kill aldim andromedayla gözüm acik gitmicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 stuni kreplere atma yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 atmadim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar