varlok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Anelor said: ayimi kim kesti lan ahaha sen orda mısın hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 toggie said: oyunun sonuna gelmisiz zaten ne tpsi daha, yer yok cantada. of ben de diyorum niye bu adam bdyi savunuyo. hacım kusura bakma ama patide çok noob gördüm, senin kadarını görmedim. bi de lego oynayın falan demişsin, kötü söz de kullanacaktım ama ban yeni açıldı bişey demicem. saçmalıyorsunuz yani, legoyla da arada bok atmalar laf sokmalar falan hoş olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Anelor said: ayimi kim kesti lan ashdahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 http://img101.imageshack.us/img101/3338/adszet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Devokai said: toggie said: oyunun sonuna gelmisiz zaten ne tpsi daha, yer yok cantada. of ben de diyorum niye bu adam bdyi savunuyo. hacım kusura bakma ama patide çok noob gördüm, senin kadarını görmedim. bi de lego oynayın falan demişsin, kötü söz de kullanacaktım ama ban yeni açıldı bişey demicem. saçmalıyorsunuz yani, legoyla da arada bok atmalar laf sokmalar falan hoş olmamış. savunuyodu derken? bugun olmadı yarın yine yiyecen kafana cekici zaten. aklına gelmisken kotu sozler unutmadan soyle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 fede said: http://img101.imageshack.us/img101/3338/adszet.jpg atırıbıl bile 11-3 yapmış. nasıl oyun o. buglı direk dfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ay çok korktum togi ya, kemiklerim titredi. uslu durucam diye söz verdim. kafana uymayan herkese laf sokma çabaların gerçekten acınası. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 niye korktun tehdit mi ettik? korksaydın zaten bi milyon tane hesap acmak zorunda kalmazdın, biraz korkman sitede daha fazla zaman gecirmeni saglayabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 fede said: http://img101.imageshack.us/img101/3338/adszet.jpg aha efsane maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 public oyunlarda yapılır bd. fair play dönmediği sürece mekaniklerin izin verdiği herşey serbesttir. hiç sevmem bd yapmayın terrörler base de pusmayın diye ağlayan bebeleri. yanında tp taşır döner kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 son anlarda bir anda oyun döndü yenildik. fakat ben yargıyı koyduum icin bana farketmedi eheh. bu arada sand wraith'i düsünenin aklını seviym. net en keyifli hero oynaması. bi sik olmaz falan diyodum. görememistim hic adam gibi oynayan. 5-6 kere oynadım sonuc bu. inanılmaz hero lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 2 travel 4 blink çıkmışlar o herolar ve bunlar adamlara bu skora rağmen galibiyet getirmiş :) Blink gayet işlevsel aslen hemen hemen her heroya lazım bir item. Ben oynadıkça bunu anlıyorum. Gerekirse kaçan yakalamak gerekirse kaçmak için. combata giriş için oyunun seyrini öyle böyle değiştirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 abvblizzard said: public oyunlarda yapılır bd. fair play dönmediği sürece mekaniklerin izin verdiği herşey serbesttir. hiç sevmem bd yapmayın terrörler base de pusmayın diye ağlayan bebeleri. yanında tp taşır döner kesersin. bd ne demek yahu biri beni aydinlatsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bekdor. patice bilinen anlamıyla ki bende öyle zannediyodum creep gitmeden gidip kule bina falan yıkarsan sıvışıp ona backdoor deniyor. fakat öyle değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bir başka sand wraith oyunu. glatherosla basladık. 3 kere concede attırmaya calıstım falan. archer ve moon queen direk olmasalar daha iyiydi. pesti desen token of life falan kıran bir adamdı. ağzımız yüzümüz kaydıda son baraks kalmışken basıp aldık bir anda oyunu. yoruldum iliiim kemiim kurudu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 adamlar 4 kisi kalmis :D sen concede mi denedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bu arada dün bütün oyunlarla gene analar ağladı üzgünüz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 sus sus benim son oynadığım oyunda takımların hali neydi öyle :/ Utheri kesip kesip disconnect ettirdiniz adamı. Daha gelmiş konuşuyorsun cık cık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Szasstam said: adamlar 4 kisi kalmis :D sen concede mi denedin biz 3 kişiyiz burda. ciddiyim. moon queenin savage mace gitti. archer gelip gelip nc kesersen nc kasıp gitti. moon queen 20 deathle direk feed. kaç kere atmak istedik adamı. sürekli ölüp durdular. archerla 1-9. biz ciddiyim 3 kişiyiz orda. onlara göre gitmiyoduk pusha gang'e falan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 son pushda gelip ulti atsa iş yapar moon ve archer :) tamam baktım çok kötü oynamışlar ama beraber 5 kişi giderken ve onların kötü olduğunu bilip güvenmeden gidersen birşeyler yapabilirsin sanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 abi glat'ta vardı oyunda oda yazabilir. archerın dibindeyiz. ormanda. 5v5 girişmişiz. adam nc kesiyor. 5v3 olsa daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 abi dün 11 oyun peş peşe kaybettim. ekmekten hayır duası bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 azcık ben de yer alabilir miyim o duada? ihtiyacım var su sıra gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 5v3 aldık az once nub game sdfsdf http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=22593390 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Az önce dövdük: http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=22932167 Ekmek bizi yener derken takım çalışmasının verdiği güç birlik ve beraberlik sayesinde biz dövdük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar