Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun sonrası harass topiki[HoN&Dota]

noxite

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

oyunun sonuna gelmisiz zaten ne tpsi daha, yer yok cantada.

of ben de diyorum niye bu adam bdyi savunuyo. hacım kusura bakma ama patide çok noob gördüm, senin kadarını görmedim.

bi de lego oynayın falan demişsin, kötü söz de kullanacaktım ama ban yeni açıldı bişey demicem. saçmalıyorsunuz yani, legoyla da arada bok atmalar laf sokmalar falan hoş olmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Devokai said:

toggie said:

oyunun sonuna gelmisiz zaten ne tpsi daha, yer yok cantada.

of ben de diyorum niye bu adam bdyi savunuyo. hacım kusura bakma ama patide çok noob gördüm, senin kadarını görmedim.

bi de lego oynayın falan demişsin, kötü söz de kullanacaktım ama ban yeni açıldı bişey demicem. saçmalıyorsunuz yani, legoyla da arada bok atmalar laf sokmalar falan hoş olmamış.

savunuyodu derken?
bugun olmadı yarın yine yiyecen kafana cekici zaten. aklına gelmisken kotu sozler unutmadan soyle bence.
Sosyal ağlarda paylaş

son anlarda bir anda oyun döndü yenildik. fakat ben yargıyı koyduum icin bana farketmedi eheh. bu arada sand wraith'i düsünenin aklını seviym. net en keyifli hero oynaması. bi sik olmaz falan diyodum. görememistim hic adam gibi oynayan. 5-6 kere oynadım sonuc bu. inanılmaz hero lan.
Sosyal ağlarda paylaş

2 travel 4 blink çıkmışlar o herolar ve bunlar adamlara bu skora rağmen galibiyet getirmiş :)

Blink gayet işlevsel aslen hemen hemen her heroya lazım bir item.
Ben oynadıkça bunu anlıyorum. Gerekirse kaçan yakalamak gerekirse kaçmak için. combata giriş için oyunun seyrini öyle böyle değiştirmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

abvblizzard said:

public oyunlarda yapılır bd.
fair play dönmediği sürece mekaniklerin izin verdiği herşey serbesttir.
hiç sevmem bd yapmayın terrörler base de pusmayın diye ağlayan bebeleri.
yanında tp taşır döner kesersin.

bd ne demek yahu biri beni aydinlatsin
Sosyal ağlarda paylaş

bir başka sand wraith oyunu. glatherosla basladık. 3 kere concede attırmaya calıstım falan. archer ve moon queen direk olmasalar daha iyiydi. pesti desen token of life falan kıran bir adamdı.
ağzımız yüzümüz kaydıda son baraks kalmışken basıp aldık bir anda oyunu. yoruldum iliiim kemiim kurudu lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:

adamlar 4 kisi kalmis :D
sen concede mi denedin

biz 3 kişiyiz burda. ciddiyim. moon queenin savage mace gitti. archer gelip gelip nc kesersen nc kasıp gitti. moon queen 20 deathle direk feed. kaç kere atmak istedik adamı. sürekli ölüp durdular. archerla 1-9. biz ciddiyim 3 kişiyiz orda. onlara göre gitmiyoduk pusha gang'e falan zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...