Solonor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Arkadaşlar bir sitedeki şifremi bulmam gerekiyor(okulun sitesi) ve bulamıyorum, recovery si de yok mail atıorum cevap vermiyolar. Bir şekilde şifre gösteren bir programa ihtiyacım var (hatırlıo şifreyi firefox ama ders seçiceğim yere de girmem gerekio şifreyi ama bilmediim için seçemicem). Bilen varsa böyle bir program yardım ederse çok makbule geçer. Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 tools-options-security orada passwords kisminda show passwords acilan pencerede bir daha show passwords. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 tools // options // security // show passwords Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 çok sağolun arkadaşlar. hallettim oh be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar