Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Abi neden kapıları kitleyince falan hasta diyosunuz insanlara? bende kitlerim perdeleri cekerim tüm ışıkları kapatırım odamın kapısınıda kapatırım. birde üstümüde ortarım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 normal değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cons iyide olm yane yasadigin insan onemli hane totu guvene almak laizm bende mesela kitleyebilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 abi tabiki önemli ramsesle yaşasam ben asma kilit vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ben şahsen ramsesle yaşasam odamın kapısını bilimum bubi tuzakları kurardım bi de kapıya bi bodyguard(aseksüel olmak şartıyla) bi de bir adet alman kurdu koyardım. edit:düşündüm de alman kurdu da aseksüel olmalı. edit2:KONS benden önce düşündü sanmış ama ben ondan önce edit yaptım. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 19:10 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 nolur nolmaz alman kurduda aseksüel olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 İlk planın neyse onu gerçekleştir işte bir tavır almana gerek yok. hyr kötü örnek olasım yokda herkez söylemiş zaten eve gittiginde en ufak yanlışında ejder kuyrugu style bi tekme sallayı ver. ben kavgayı seven adamım böle tipler bana raslamıyor arkadaş.belki daha mutlu bir birey olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Arkadaşlar ayıp ediyonuz yaw ben homoseksüel miyim???Kime isteği dışında bişey yaptık bu zamana kadar??? [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 00:32 tarihinde, RamsesII tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 "isteği dışında bişi yaptık" O_o istek olunca yapıyorsun yani muhah lafı istediğin yere çekmenin zevki bi başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: bence korkut hacı.zaten paranoyakmış bir nebze ne biliyim kan man damlat yerlere bişeyler yap kendiliğinden kaçsın Sonra iyice paranoyaklaşıp savcılığa falan gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Al Pılını Pırtını Git ...Sanane Onane Laf Ederse Çıkmadan İki Tane Geçirirsin İçin Rahatlar [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 16:10 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar