RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Arkadaşlar biraz uzun bir yazı olabilir,affınıza sığınıyorum.Ama değerli paticik camiasında tavsiye bekliyorum.Ev arkadaşımla bir süre sorunum vardı.Kendisi psikolojik hasta.Her ne kadar kabul etmese de,geceleri yatarken kapılarını kitliyor,birinini onu öldüreceğinden korkuyor ve daha birçok şey...2+1 bi evde kalıyoruz.Geçen sene ortası bu salona geçmek istediğini söyledi.Orasını kullanacakmış.Bende karşılığında 2 odayı kullanırım dedim.İlk başta tamam dese de sonra çekyatını(1 çekyatı var) benim 2. odada bıraktı.Bunu almıcam odama dedi...Zaten herşey ondan sonra başladı.Gelen arkadaşını misafirini odada yatırmaya çalışıyor,dolayısıyla ben rahatsız oluyordum(çünkü bilgisayarımı filan o çıktıktan sonra o odaya taşımıştım).Dahası ben biraz titiz biriyim arkadaşlar,temizliği filan severim.Ama herkes böyle olacak diye bişey yok tabiki...Dolayısıyla ondan sadece dikkatli olup temiz tutmasını,zaten temizliği benim yaptığımı söyledim.Fakat ilerleyen günlerde tam tersi bir tutum takındı arkadaşımız... Kontrat ekimin ortasında 16 sında bitiyor ve ben o tarihe kadar çıkıcam.Onu söylemek için aradım onu fakat ne 2 hattı da kapalıydı.Bunun üzerine abisini aradım,yerini sordum.Evdedir o evi ara dedi.Aradım.Annesi çıktı, evde de yokmuş.Ehh yeter artık deyip evden ayrılmak istediğimi,ondan dolayı depozitoyu son ayın kirasına sayacağımı ve kira yatırmayacağımı söyledim.Daha erken söylemeliydin şimdi tek başına kira mı ödicek dedi...Neyse.Sonra bu arkadaşımız aradı,annem açtı telefonu.Annemle bayağı bir tartıştı şerefsiz, bana iftira atmaya gelinceye kadar...Barlarda geziyomuşum, sarhoşun tekiymişim(kendisi ise benden çok daha fazla içip sarhoş olan biri,hatta evdeki plastik sandalyeyi kırmışlığı bile var...) vs vs.Evet barlarda gezerim ama babama filan söylerim birlikte kritiğini yaparız hatta.Hala halledilemeyecek sorun yok konuşuruz hallederiz diyor ama çok denedim konuşulabilecek bir insan değil çünkü kaba ve bağırarak konuşuyor kendisi... Bu insana karşı alınılacak tavır nedir?Sinire kestim yeminlen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 senden korkuyo olmasin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kır ağzını dağıt yüzünü bak bi daha yapabiliyomu.(ciddiyim eline ne gelirse vur suratına tanınmayacak hale gelsin) çok sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ııı alınacak tavır. sağlam bi dövülür.onun kafasında plastik sandalye kırılır.sen kendini ne bok sanıyon denir.ve yeni bi ev kiralanıp yaşanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bidaha konuşmıcaksan kontrat bitince gidersin olur biter. kavga çıkarsa çaar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Zegna yok yaw niye korksun :) adam öpmüyoz burada...Ama yani ben hayatta böle bişey görmedim nası yüzsüz insanlar var.Hayır yani kazık attığım filanda yok 1 ayı aşkın zaman öncesinden söylüyorum.Ona göre kendini ayarlasın.Bu sinir niye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 uykuda hortumla doverim boyle ev arkadasim olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 burdan alıcanak ders neymiş efendim yanımıza ev arkadaşı alırken çok ama çok ama çoook dikkat etmemiz gerekliymiş. dimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kontratin bitince cik git, ne konusucan, kirani o mu veriyo. ayrica Zegna hortumun icine zincir de koymak lazim. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 02:42 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 uykuda hortum iyi fantezi imiş auhadfsa yalnız arkadaşın kapı kitlemesi direk senin yüzünden onu belirtmeden edemicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 seviye pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 seviyesiz oldugunu düşünüyosan oraya tuş koymuşlar bak kırmızı ünlem şeklinde ona basıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ayara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 neyse. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 03:58 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 haydiiiiiii kavgada söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yusufcuk gece gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 çenelere de gece balta düşer GFSDs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 vaaaay kelimelere bak ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 kontrat bitince çık git bırak ne hali varsa görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bagirarak konusan ve iftira atan insanlarin soyunun tukenmesi adina evden ayrilmadan once gazi acik birak ondan sonra bir zippo yakip iceri firlat camdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 boşuna kendini öldürmeye gelicekler zannetmiyo. kimbilir senin dışında kaç kişiye böle davranmışki düşmanları var. bence o deli değil aklı başında ama dayaklık harbiden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bence korkut hacı.zaten paranoyakmış bir nebze ne biliyim kan man damlat yerlere bişeyler yap kendiliğinden kaçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Annene Bağırmış Terbıyesızlık Etmış Vur Kafasına Gıtsın... Bu Tur Adamlarla Dıaloga Gırmıceksın En Temızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 valla bosver sen denemişsin onla yasamayı olmamıs...o adam huylarını kolay kolay deiştirmez her insan oglu gibii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 kontrat senin üstüne değilse umrunda bile olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar