Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev Arkadaşı

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar biraz uzun bir yazı olabilir,affınıza sığınıyorum.Ama değerli paticik camiasında tavsiye bekliyorum.Ev arkadaşımla bir süre sorunum vardı.Kendisi psikolojik hasta.Her ne kadar kabul etmese de,geceleri yatarken kapılarını kitliyor,birinini onu öldüreceğinden korkuyor ve daha birçok şey...2+1 bi evde kalıyoruz.Geçen sene ortası bu salona geçmek istediğini söyledi.Orasını kullanacakmış.Bende karşılığında 2 odayı kullanırım dedim.İlk başta tamam dese de sonra çekyatını(1 çekyatı var) benim 2. odada bıraktı.Bunu almıcam odama dedi...Zaten herşey ondan sonra başladı.Gelen arkadaşını misafirini odada yatırmaya çalışıyor,dolayısıyla ben rahatsız oluyordum(çünkü bilgisayarımı filan o çıktıktan sonra o odaya taşımıştım).Dahası ben biraz titiz biriyim arkadaşlar,temizliği filan severim.Ama herkes böyle olacak diye bişey yok tabiki...Dolayısıyla ondan sadece dikkatli olup temiz tutmasını,zaten temizliği benim yaptığımı söyledim.Fakat ilerleyen günlerde tam tersi bir tutum takındı arkadaşımız...
Kontrat ekimin ortasında 16 sında bitiyor ve ben o tarihe kadar çıkıcam.Onu söylemek için aradım onu fakat ne 2 hattı da kapalıydı.Bunun üzerine abisini aradım,yerini sordum.Evdedir o evi ara dedi.Aradım.Annesi çıktı, evde de yokmuş.Ehh yeter artık deyip evden ayrılmak istediğimi,ondan dolayı depozitoyu son ayın kirasına sayacağımı ve kira yatırmayacağımı söyledim.Daha erken söylemeliydin şimdi tek başına kira mı ödicek dedi...Neyse.Sonra bu arkadaşımız aradı,annem açtı telefonu.Annemle bayağı bir tartıştı şerefsiz, bana iftira atmaya gelinceye kadar...Barlarda geziyomuşum, sarhoşun tekiymişim(kendisi ise benden çok daha fazla içip sarhoş olan biri,hatta evdeki plastik sandalyeyi kırmışlığı bile var...) vs vs.Evet barlarda gezerim ama babama filan söylerim birlikte kritiğini yaparız hatta.Hala halledilemeyecek sorun yok konuşuruz hallederiz diyor ama çok denedim konuşulabilecek bir insan değil çünkü kaba ve bağırarak konuşuyor kendisi...
Bu insana karşı alınılacak tavır nedir?Sinire kestim yeminlen ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...