Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Özellikle davisden daha bir keyiflidir.Bunu nereye açacağımı bilemediğimden (noobish topic) buraya şeettirdim http://www.youtube.com/watch?v=KV9b7Vuvaw8 edit : ( B ) [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 03:30 tarihinde, Solkirans tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Ya canıms bir özgeçmiş yaz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Patlamasın adam gece gece korkmayalım. İzlemiyorum devamını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 İnternetim acı çektiği için videoya bakamadım da, heralde Miles Davis'in video. E o zaman müzik bölümü gayet uygun olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Davis değil hafız netin düzelince izle trompet seviyorsan ( B ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar