Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

01-18-08

ColdShadow

Öne çıkan mesajlar

tarih 108

ve

cok düşük bi maliyet yazmışlardı ki lostun 1-2 bölümü o paraya cekiliyor

kısımlarını anlamadım ama o seslerden bende lossla alakalı bir şey diye düşündüm başta. ama daha bayağı bi bölüm çıkacak lostun 3 sezon daha var. lostla alakalı olması bu açıdan biraz zor gibi sanki.

ama olabilir de değişik senaryo bişiler yaparlar bağlarlar bi şekilde kimbilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

108 olayını bildigini düşünerek diyim
01-18-08 1 0 ve 8 rakamları var sadece resmen kasti seçmişler :)
valla o söyledikleri maliyetle ancak fragmanı çekerler :) baya az bişeydi cünki. belki bizimkiler adadayken dünyada-amerikada olan bazı olayları ele alıyor olabilir baglantılı
Sosyal ağlarda paylaş

deprem olurken ki ses biraz ürkütücü :)

ayrıca adamlar cıkış tarihi yazmışlar.güzel de bi fragman yapmışlar yani :)

şifresini çözmüşsün deasu hemen yani tebrikler :).lostla pek alaksını göremedim şahsen :)

düşük bütçeli bi filmede benzemio hani

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 05:06 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Listen from 1:19 to 1:25 They say what it is... he says that its a lion... "What is it? Is it coming this way" "I saw it ITS A LION, Its Huge"

lion kısmını it is alive diye duyduğunu söyleyen arkadaşlarda var. bence de ikisi de oluyor. tam olarak ayırt edemiyorum yani lion a da benziyor söyleyişi alive a da :) kısacası king kong godzilla tarzı bir şey olacak sanırım bu film.

edit 2 : yok yaf bariz alive diyor.

edit 3: zuhaha adamın teki youtube yorumuna "OMG POKEMON!" yazmış :P

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 05:25 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

IMDB forumlarına göre filmden bir sahne daha yayınlanmış.

Sahnede ilk fragmandan baş akrakter Rob ve bir kaç kişi(aralarında hasta görünümlü ve kan içinde bir kız da var) karanlık koridorlarda giderken amerikan askerleri içeri dalıyor bunları yakalıyorlar.
Daha sonra bunlar bir medical centerda uyanıyorşar. Çevrede bir sürü doktor yarıları tedavi ediyor. Yanlarından geçen askerler soruyor "O şeyde ne?". Askerin cevabı ise "Bilmiyoruz ama kazanıyor!" oluyor.
Sahne sanki bir terorist bombalamasından sonra geçiyor gibi. Yanlarından parçalanmış bir ceset taşınıyor.
Rob ayrılamk istiyor ama izin verilmiyor. "Bizi durdurmak için vurmanız gerek!" diyor. Sonra kız arkdağına dönüyor.
Kız kusacakmış gibi davranıyor ve sağ gözünden göz yaşı yerine kan çıkıyor.
Birisi " O ısırılmış!" diye bağırıyor. Bir and koas çıkıyor... ve sahne bitiyor.

Ayrıca filmde bir büyük yaratık ve başka küçük yaratıklar olduğunu söyleyenlerde var.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...