ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 filmin adı daha tam olarak belli değil sanırım. lostun yapımcısından geliyor. jj abrams. trailerini mutlaka izleyin derim. war of the worlds tarzı bir filme benziyor. http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/ [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 03:07 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 yalanın daniskası bir olay. bariz lostla ilgili. 1. tarih (108) 2. o cıkan sesler 3. cok düşük bi maliyet yazmışlardı ki lostun 1-2 bölümü o paraya cekiliyor 4. isim yok jj abrams diye geciştiriyorlar heyecanla bekliyorum ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 tarih 108 ve cok düşük bi maliyet yazmışlardı ki lostun 1-2 bölümü o paraya cekiliyor kısımlarını anlamadım ama o seslerden bende lossla alakalı bir şey diye düşündüm başta. ama daha bayağı bi bölüm çıkacak lostun 3 sezon daha var. lostla alakalı olması bu açıdan biraz zor gibi sanki. ama olabilir de değişik senaryo bişiler yaparlar bağlarlar bi şekilde kimbilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 108 olayını bildigini düşünerek diyim 01-18-08 1 0 ve 8 rakamları var sadece resmen kasti seçmişler :) valla o söyledikleri maliyetle ancak fragmanı çekerler :) baya az bişeydi cünki. belki bizimkiler adadayken dünyada-amerikada olan bazı olayları ele alıyor olabilir baglantılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 rakam olayını biliyorumda pek alakalı gelmedi bana filmin çıkış tarihiyle. maliyet olayını nerede gördün burada? ben göremedim öyle bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 lostpediada görmüş olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 fragmanda bayağı bi özel efekt kasmışlar. bence güsel bişi gelecek bakalım. bu arada fragmanın ilk başlarını izleyenler ne alaka olabilir bekleyin biraz :P [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 04:57 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 deprem olurken ki ses biraz ürkütücü :) ayrıca adamlar cıkış tarihi yazmışlar.güzel de bi fragman yapmışlar yani :) şifresini çözmüşsün deasu hemen yani tebrikler :).lostla pek alaksını göremedim şahsen :) düşük bütçeli bi filmede benzemio hani [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 05:06 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bence de lost ile alakalı, hatta daesu ile aynı düşünüyorum. lost adası dışında olan olayları gösterecek bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 youtube da godzilla falan demişler :).aslında bende ilk deprem olurken ki sesi duyunca godzilla dedim direk :) bide rambo nun fragmanı gördüm ya.slyvester abim yeni rambo mu çekti.2008 dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 evet çekti ama o konuyu bu konuyla karıştırmayalım lütfen. imdb de de yaratıklarla ilgili bişilerden bahsetmişler film hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 godzila demişinizde buda şimdi dikkatimi cekti, arkadaki pence izine benziyen şeye bakın bizim karabulut kardeşte geliyor aklıma ama :) [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 05:20 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Listen from 1:19 to 1:25 They say what it is... he says that its a lion... "What is it? Is it coming this way" "I saw it ITS A LION, Its Huge" lion kısmını it is alive diye duyduğunu söyleyen arkadaşlarda var. bence de ikisi de oluyor. tam olarak ayırt edemiyorum yani lion a da benziyor söyleyişi alive a da :) kısacası king kong godzilla tarzı bir şey olacak sanırım bu film. edit 2 : yok yaf bariz alive diyor. edit 3: zuhaha adamın teki youtube yorumuna "OMG POKEMON!" yazmış :P [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 05:25 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 godzilla ailesi dünyaya geldi o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ehahae losttan sonra dönüp godzilla yaparsa keserler abramsı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 its alive its huge dio tekrar tekrar dinledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 arkadaki tırnak izi 4 tane aman tanrım 4 parmaklı dev iskeleti aman tanrım oh shit wtf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 godzilla işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ya godzilla daha yeni çekildi ne diye tekrar çeksinler zaten en son çekildiginde bile bigisayar animasyonuyla yapmıslardı ki o zaman bile harikaydı şimdi izleseniz hala gerçekçi gelir. gerek yok yeni gajira ya komedi filmi lan bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 IMDB forumlarına göre filmden bir sahne daha yayınlanmış. Sahnede ilk fragmandan baş akrakter Rob ve bir kaç kişi(aralarında hasta görünümlü ve kan içinde bir kız da var) karanlık koridorlarda giderken amerikan askerleri içeri dalıyor bunları yakalıyorlar. Daha sonra bunlar bir medical centerda uyanıyorşar. Çevrede bir sürü doktor yarıları tedavi ediyor. Yanlarından geçen askerler soruyor "O şeyde ne?". Askerin cevabı ise "Bilmiyoruz ama kazanıyor!" oluyor. Sahne sanki bir terorist bombalamasından sonra geçiyor gibi. Yanlarından parçalanmış bir ceset taşınıyor. Rob ayrılamk istiyor ama izin verilmiyor. "Bizi durdurmak için vurmanız gerek!" diyor. Sonra kız arkdağına dönüyor. Kız kusacakmış gibi davranıyor ve sağ gözünden göz yaşı yerine kan çıkıyor. Birisi " O ısırılmış!" diye bağırıyor. Bir and koas çıkıyor... ve sahne bitiyor. Ayrıca filmde bir büyük yaratık ve başka küçük yaratıklar olduğunu söyleyenlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 vampir godzilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 don't hold back pls yayınlanmışsa onu da linkleyin izleyelim acayip merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Cthulhu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 hayır pokemon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 lost experience gibi birşey olacak bence bu =p o yaratık falan da mittelwerk'in işidir. hanso foundation show izleriz heralde bi kaç tane daha, eh. şubata kadar vakit bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar