Rossy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Arkadaşlar arattım ama daha önce açılmamış ki bulamadım.Ve de umarım mekan doğrudur.Buraya yakıştırdım.Neyse.Şimdi: 3 tane ev var.bu 3 tane evi yan yana sıralayın ve 3 tane de tesis var.Bunlar elektrik,su ,doğal gaz buları da tam altlarına yani şu şekilde; + + + - - - yerleştirin. Olay şu: Bir eve 3 ünü de yani elektriği de suyu da doğal gazı da bağlicaz (çizgi çekerek) yanlız hiç bir çizgi üst üste olmicak(çakışmayacak) ve de çizgilerde tabiki de boşluk olmicak buyrun.bşarılar. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:18 tarihinde, Rossy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 :) ben de çözememiştim.Ama sonuca baya yaklaşmıştım cevabı görünce anlamıştım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hatırlamıyomuşum =( [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:35 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aga akşam akşam iyisin galiba?sen çakışanından bi ornek verde ona gore yapakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 olmaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 [spo] [/spo] çizgi çekerek yapacaksak eğrileri çizgi gibi görün kasamadım aga. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:32 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 fly vermiş çakışanından örnek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Tam anlamadım bir eve üçünüdemi baglıcaz yoksa her eve üçünüdemi.Bir eveyse direk 3 çizgiyi bi eve çek zaten çakışmıyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 düz çizgi diyorsan nasıl olacak ki ben de anlamadım en fazla : [spo] [/spo] eeh bulamadım [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:39 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 her eve üçünüde bağlayacaksın.Ama çizgi çekerken karışmayacak,çakışmayacak.İstenen bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 vardı böyle bir topic. Bulamadım. Hepimiz paintle yollamıştık vakti zamanında baya da uzamıştı topic. Paticik cemiyeti olarak genel karar çözümün olmadığıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 çözümü var.Biraz daha uğraşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ya yapıyodun bunu bi eksik kalıyodu, sonra bi bakıyodun meğer aradan dolanarak gidiyosun, ama bu omu onu hatırlamıyorum işte =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 editledim mesajımı, bunun gibi bir şey mi ? ben - de kaldım, yamulatbiliyor muyuz ykosa : _| falan gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 evet yamulabiliyor çizgiler ama sadece 90derecelik açıyla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Ohooo sorguladıkça yeni yeni şeyler çıkıyor sölesene xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bu kadar.Başka bi şeyi yok zaten.Yapılabilir birşey aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hah dur gaza geldim koyuyorum bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 edit: yok değilmiş [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:49 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 [spo][/spo] aha size çalışanı [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:47 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 benim bildiğim bu sorunun çözülemeyeceğinin kanıdı var. graphlar konusuna giriyor sanırım açtırtmayın kitabı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Son bitane kalıyo ya... Aha yapmışlar Mumu o ne 90 derece dedik sdfsdf xD [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:49 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 2. eve 4 3. eve 2 kablo gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 çözümü yok diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar