Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 http://www.hvkk.tsk.mil.tr/HavaUzay/uzay_faaliyetleri/astronot/astronotAnaSayfa.asp Bu bile büyük bir başarı,Görecek kadar yaşamayı umut ediyorum. Kutluyorum ve Gurur Duyuyorum![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei!
LiquiD Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 eh be, ben de teknoloji+bütçe geldi de, adam gibi bir araştırmaya ve geliştirmeye gidiyoruz sanmıştım. elimizde bulunan, kendi teknolojimiz sayesinde uzaya maymun bile olsa, bir şeyler çıkarttığımız gün gururlanmamız gerekir. bunun gibi şeyler ancak prestij için yapılır. "aha türkler de uzaya çıktı; bakın bayrak diktik mars'a ehihiehi" gibi söylemler için...
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 bu olay bayadır var ama daha sonuç alındığını görmedim inşallah diyorum..[hline]Yet enadır silineybıl mesıc by Arcane.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 It's evolution, baby!!!! ole :tebrikz:[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487
Silver Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Düşüncesi bile cok hoş[hline]I am a lostsoul in frp
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 bendeeee gitcem[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game!
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Bu Türkler de çok oluyor artık.(bkz.Mavi reklamı)[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Bu da bi gelisme. Hic gondermemekten iyidir.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Öne çıkan mesajlar