Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: Bonecrusher, 24 September 2003 10:54 tarihinde demiş ki: Şimdi senin bahsettiğin "rp" sistemine göre, shakespeare tarrasque bile öldürebilir. Oysa ben bir bardağı bile kaldıramam. Çok güzel demişin valla. Golge-i_Khan Edebiyat yapıp karizmatik kitapvari cümleler kurmak değildir frp.Tamam frp nin son iki harfi rp fakat belli bir sistem olmalı Sırf rp ilede olmaz bu iş. Bide demişsin kurallar mı önlicek kız arkadaşıma kıyak geçmemi diye sen frpde birine kıyak geçicek diğerininde kafasına taş düşüreceksen oynatma zaten.[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır [Bu mesaj Wulfgar tarafından 05 October 2003 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 eee tamam da kiyak gececem die bisi demedim ki grudge kurallar kiyak gecmeni engeller demisti ben de ole bi niyetim olsaydi kurallar bunu engeliyemezdi dedim zati ben yenilgiyi kabullendim ki sen kime ne anlatiyorsun acaba ? mesela bisiler yazmadan once tum msj lari okusan ? neyse belki ben yanlis anladim[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 07 October 2003 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 merak ediyorum acaba forumu açan arkadaş monster manueline kavuştu mu? gidip kitap halinde alsın/getirsin monitörden okumak çok kasıyo, aynı tadı vermiyo bu arada bir sistemi kullanmak her dediğini yapmak değildir Ardeth uyuz olur mesela take 10 olayına, tümden kaldırır her paladin mage olması gerekmez mantıklı dm uç şeylerde kullanmazsa goblin paladin olmaz, veya dwarf druid vs. dmsen istediğin gibi bükersin aleminin dmsisin daha ne olsun heeç[hline]*!onun için mantığın bir önemi yoktur... ve ağzından salyalar saçarak gülmektedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Goblin, orc, orog paladin olabilite dışında değiller. Keza dwarven druid. Ama son derece nadirler.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 said: Borbag, 17 October 2003 23:29 tarihinde demiş ki: merak ediyorum acaba forumu açan arkadaş monster manueline kavuştu mu ? ehu :) ben pokh ettim forumu biraz neysem ne diodum keep walking[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar