Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Değişiklikler (3 Eylül)

Sailor

Öne çıkan mesajlar

-doomda ve britain bankası etrafında hırsızlık yapılamayacak.
-kaplanmış kalkanlar eskisi gibi resist verecek (verite, valorite vs)
-marangozların yaptığı "warrior statue" artık düzgün çalışıyor
-donation yaparken necrobook, spellweavingbookları otomatik olarak yürütmeyecekler
-yeni eklenen potionlar da keglere konabilecek
Sosyal ağlarda paylaş

efenim admlar insure sistmei koymuşlar zaten ölmüş hırsızlık bide siz engelliosunuz iice bitiyor.

hadi brit bankı anladım millet kaynaşssın toplaşsın falan da doomda nie izin verilmiyor playerdan çalmaya onu anlamadım

bu arada doomda gauntlete girmeden önce straticsteki bütün artifactler yok mesela o kılıç yok baktığım kadarıyla her yeirnide karış karış gezdim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Neferon7, 03 Eylül 2007, Pazartesi - 23:43 tarihinde demis ki:
hadi brit bankı anladım millet kaynaşssın toplaşsın falan da doomda nie izin verilmiyor playerdan çalmaya onu anlamadım

Doom Malas'ta olduğu için normal haliyle stealing ve pk yasak zaten. Herkes Felucca'yı bırakıp Malas şehirlerine doluşmasın diye Malas'ta stealing ve pk'yı açtık, ama doom için geçerli değil bu. Aksi taktirde doom'da thief yüzünden kimse iş yapamaz.

--

OSI'de trammel açık olduğu için herkes rahat rahat buluşabiliyordu brit bankta vs. Bizde trammel kapalı. Malas'ta da stealing açık. Oyuncuların iç rahatlığıyla durabileceği bir genel bir alan yoktu yani. Herkes evine sığınıyordu. Bankalar bomboş oluyordu. Biz de biraz toplaşsın millet diye güvenli bir yer yapmak istedik ve brit bankaya seçtik.

Bunun stealing'i öldürmekle ilgisi yok. Zaten kimse brit banka değerli eşyayla gelmiyordu. Hatta thief yüzünden hep boş oluyordu. UO'da thief dediğin işini dungeon'da yapar. En büyük olayı PS çalmak ve faction thief'liği. Bankada dolaşıp milleti soyma diye bir şey kalmadı artık.
Sosyal ağlarda paylaş

yannız birt bank olayı güzel olmuş aslında millet toplaşamıodu gerçektten

doom dungeonda da millet zaten artiyi gauntlette düşürüo düştüğü gibi insureluo o yüzden bi thief napabilir ki dedim

neyse oyuncu gelsin de biraz zenginleşssin ortam ,heryer tamer dolmaya başlıcak yoksa

bi assasin guildi olsa 7-8kişilk guild savaşı açsak kalabalık guildlere tadından yenmez valla mosanı assasin yaparım
Sosyal ağlarda paylaş

eksik yapmışsınız ya

mageler büyü yapamasın
karşı factiondan adam öldürmek suç olsun
warriorlar vuramasın konuşarak yenilgiyi kabul ettirsin
blacksmithler smith's hammer kullanamasın
fisherlar ağ ve gemi kullanamasın
hatta lockpickler sadece kendi kitledikleri kasaları açsın

evet evet bunlar brit bankta stealingi kapatmaktan daha mantıklı. bunlar yapılmazsa herkese GG şimdiden teşekkürler herşey için.

hatta inatla ıstıyorumki şu yukardaki banner'ın altına bold harflerle not edılsın ''britde stealingi kapatabilecek bir shardız biz'' diye oha bunların kafası guzel çok eglenceli diye çok player çekersiniz. çok.
Sosyal ağlarda paylaş

normalde malasta crim act yasak, burda brit bankla sınırlı olması sizin için avantaj bile ki eski patide malas farklı olmasına rağmen thief karakterimle kasmıştım en çok parayı. şu an thief karakterin pek çekici olmamasının tek nedeni player sayısı, başka şeylere bağlamayın bunu
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk kez thief oynamıyorum. 3 yıldır RunUO oynuyorum. 3 yıldır Thiefim neredeyse. skill kasıp bankada hide gezip çanta karıştırarakta yapmıyorum thiefliğimi.
Malasda tabiki yasak crim act ama doomda yasak yaparak stealable artifactleri yediniz.
bana brit bankın yasak olmasının sadece 1 tane bana avantajını söyle silicem karakterimi.
Sosyal ağlarda paylaş

thor doomda playerdan çalmak yasak yoksa stealable artileri çalabiliosun
ben topladım gördüklerimi bi sorun yok yani.

ayrıca britbankta çalınamaması bence güzel bişi noob olamyan herkes brit hariç dier yerlerde banka işini görüodu.ztn az sayıda olan insanlar hiç görüşemiodu guild haricinde.ztn para thieflikte deil ki thief oynamak sadece bi zevk meselesi yoksa öle züper eşyalar çalmayı bırak düzgün eşyalar bile çalamıosun.sadece ilk zamanlarda millet uyanmamıştı daha o zamanlar götürdük bikaç bişi sonrasında pek bişi yok.

[ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 02:42 tarihinde, Neferon7 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

anlamıosunuz galiba. brit bank secure olunca oraya takılmaya devam eden insanlar aynı şekilde takılmayacak. heryerde serbest olsa orada yasak olsa herkes orada olacak bu sefer. insanlar malasda toplanacağına burada toplanacak. malas neden kalabalık? guvenlı oldugu için. şimdi brit olacak değişen bişey olmayacak. karakterini oturtmuş iyi oynayanlar yine başka bankalara takılmayacak brite gelecek onlarda orada takılacak.

ayrıca kalabalık bi serverda en kolay para kazanan karakter thief. ps lerin 50-60 k oldugu bi serverda gunde 6-7 tane çok rahat çalabılıosun 100+ bi serverda. gunluk 400k civarı para kazanabılıosun ki ben bi önceki pati serverında oyunun en zenginiydim resmen. darkvenue da 3 ay oynadım bankamda 2m para ve 18x18 yapılı dayalı döşeli evim vardı. fakat olay para degıl anlatamıyorum. ben bandaj çalarak zevk almıyorum. adamlar bankada duraracak alacaklarını alacak ben champ basabileceğim sadece. eskiden adamlar psleri alıp skaraya ne bılıyım nujelm e gıdıodu. takip ediodum ben de gıdıp orada çalıodum 3-5 bişey. şimdi onlarda brite gelecek. ticaret orada olacak. bişey satarken brit bankın ustune gel diyecek adam. herhangi bi yerde yapmayacak ticareti. kimse bandaj pot çalarak zengin olamaz tabiki. adamlar o kadar profesyonel kişiyle oturup dengeyi kurmuş durumdalar. resmen amaçsız şekilde bozuosunuz dengeleri.

brit bankta thief açık dıye mı az player var? bence gözden geçirilmesi gereken şeyler var.
Sosyal ağlarda paylaş

abi siz gidin seker kiz kendi online oynayin allaaskina. bank sitterz united diye guild kurun bir de ne bileyim. sonra niye pvp yok niye oyle degil niye boyle degil. aglayana emzik vermeye devam. pklar da gz icinde olumsuz olsun madem biz de bank sitting yapabilelim, arkadaslarimizla konusurken tepede ucusan buyuleri gorup kosturmaya baslamayalim, elimiz bosu bosuna kana bulanmasin. goruntulu dovuslu chat = patiuo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...