Sailor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 -doomda ve britain bankası etrafında hırsızlık yapılamayacak. -kaplanmış kalkanlar eskisi gibi resist verecek (verite, valorite vs) -marangozların yaptığı "warrior statue" artık düzgün çalışıyor -donation yaparken necrobook, spellweavingbookları otomatik olarak yürütmeyecekler -yeni eklenen potionlar da keglere konabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 heritage görevleri de sorunsuz çalışıyor deseydin alnından öperdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 "-doomda ve britain bankası etrafında hırsızlık yapılamayacak." Allah razı olsun, serverda oyuncu patlaması olacak yani. ya da, lunaya yapılabilirdi brit yerine ama, olsun eheh. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 23:17 tarihinde, Coldwind tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Evet guzel birsey ancak bu ayni zamanda rougelar icin kotu birsey ama... Sizce dogru mu bunun yapilmasi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 normalde trammel gibi bir faction var, luna var. bizde her yer felucca kurallarında olduğundan bazı kurtarılmış bölgelere ihtiyaç var gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Hmm ama ozaman sole birsey var... Rougelar artik hirsizlik kolay kolay yapamayacak... Zaten kolay degildi simdi daha zor oldu... Tamam hirsiz karakterim yok ama kasicaktim... Nede olsa bir skill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 tamam ama zaten iki dakika bankaya gelmiş adamı soyup soğana çevirmeye gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Dikkatli olmak gerekir :) ozaman Aslinda bu yapilan bir nevi oyunu bilmeyenler icin tamam guzel iyi birsey cunku bir powerscrollun calinmasi insana nasi bir aci bir duygu hissetiriyor hepimiz biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 efenim admlar insure sistmei koymuşlar zaten ölmüş hırsızlık bide siz engelliosunuz iice bitiyor. hadi brit bankı anladım millet kaynaşssın toplaşsın falan da doomda nie izin verilmiyor playerdan çalmaya onu anlamadım bu arada doomda gauntlete girmeden önce straticsteki bütün artifactler yok mesela o kılıç yok baktığım kadarıyla her yeirnide karış karış gezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 said: Neferon7, 03 Eylül 2007, Pazartesi - 23:43 tarihinde demis ki: hadi brit bankı anladım millet kaynaşssın toplaşsın falan da doomda nie izin verilmiyor playerdan çalmaya onu anlamadım Doom Malas'ta olduğu için normal haliyle stealing ve pk yasak zaten. Herkes Felucca'yı bırakıp Malas şehirlerine doluşmasın diye Malas'ta stealing ve pk'yı açtık, ama doom için geçerli değil bu. Aksi taktirde doom'da thief yüzünden kimse iş yapamaz. -- OSI'de trammel açık olduğu için herkes rahat rahat buluşabiliyordu brit bankta vs. Bizde trammel kapalı. Malas'ta da stealing açık. Oyuncuların iç rahatlığıyla durabileceği bir genel bir alan yoktu yani. Herkes evine sığınıyordu. Bankalar bomboş oluyordu. Biz de biraz toplaşsın millet diye güvenli bir yer yapmak istedik ve brit bankaya seçtik. Bunun stealing'i öldürmekle ilgisi yok. Zaten kimse brit banka değerli eşyayla gelmiyordu. Hatta thief yüzünden hep boş oluyordu. UO'da thief dediğin işini dungeon'da yapar. En büyük olayı PS çalmak ve faction thief'liği. Bankada dolaşıp milleti soyma diye bir şey kalmadı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 heh parasitic poison vb. den keg doldurcak kadar yapıcak adamın gözlerinden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Niye ki? Full invisibility potion keg'i doldurdum bile ben. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 isabetli kararlar olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 yannız birt bank olayı güzel olmuş aslında millet toplaşamıodu gerçektten doom dungeonda da millet zaten artiyi gauntlette düşürüo düştüğü gibi insureluo o yüzden bi thief napabilir ki dedim neyse oyuncu gelsin de biraz zenginleşssin ortam ,heryer tamer dolmaya başlıcak yoksa bi assasin guildi olsa 7-8kişilk guild savaşı açsak kalabalık guildlere tadından yenmez valla mosanı assasin yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 eksik yapmışsınız ya mageler büyü yapamasın karşı factiondan adam öldürmek suç olsun warriorlar vuramasın konuşarak yenilgiyi kabul ettirsin blacksmithler smith's hammer kullanamasın fisherlar ağ ve gemi kullanamasın hatta lockpickler sadece kendi kitledikleri kasaları açsın evet evet bunlar brit bankta stealingi kapatmaktan daha mantıklı. bunlar yapılmazsa herkese GG şimdiden teşekkürler herşey için. hatta inatla ıstıyorumki şu yukardaki banner'ın altına bold harflerle not edılsın ''britde stealingi kapatabilecek bir shardız biz'' diye oha bunların kafası guzel çok eglenceli diye çok player çekersiniz. çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 normalde malasta crim act yasak, burda brit bankla sınırlı olması sizin için avantaj bile ki eski patide malas farklı olmasına rağmen thief karakterimle kasmıştım en çok parayı. şu an thief karakterin pek çekici olmamasının tek nedeni player sayısı, başka şeylere bağlamayın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ben ilk kez thief oynamıyorum. 3 yıldır RunUO oynuyorum. 3 yıldır Thiefim neredeyse. skill kasıp bankada hide gezip çanta karıştırarakta yapmıyorum thiefliğimi. Malasda tabiki yasak crim act ama doomda yasak yaparak stealable artifactleri yediniz. bana brit bankın yasak olmasının sadece 1 tane bana avantajını söyle silicem karakterimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 thor doomda playerdan çalmak yasak yoksa stealable artileri çalabiliosun ben topladım gördüklerimi bi sorun yok yani. ayrıca britbankta çalınamaması bence güzel bişi noob olamyan herkes brit hariç dier yerlerde banka işini görüodu.ztn az sayıda olan insanlar hiç görüşemiodu guild haricinde.ztn para thieflikte deil ki thief oynamak sadece bi zevk meselesi yoksa öle züper eşyalar çalmayı bırak düzgün eşyalar bile çalamıosun.sadece ilk zamanlarda millet uyanmamıştı daha o zamanlar götürdük bikaç bişi sonrasında pek bişi yok. [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 02:42 tarihinde, Neferon7 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 malasta hırsızlık serbest diye hatırlıyorum doom dışında. eğer öyleyse brit bankın safe zone olması iyi olmuş. thief free zone her zaman vardı, olması da lazım. [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 03:42 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 anlamıosunuz galiba. brit bank secure olunca oraya takılmaya devam eden insanlar aynı şekilde takılmayacak. heryerde serbest olsa orada yasak olsa herkes orada olacak bu sefer. insanlar malasda toplanacağına burada toplanacak. malas neden kalabalık? guvenlı oldugu için. şimdi brit olacak değişen bişey olmayacak. karakterini oturtmuş iyi oynayanlar yine başka bankalara takılmayacak brite gelecek onlarda orada takılacak. ayrıca kalabalık bi serverda en kolay para kazanan karakter thief. ps lerin 50-60 k oldugu bi serverda gunde 6-7 tane çok rahat çalabılıosun 100+ bi serverda. gunluk 400k civarı para kazanabılıosun ki ben bi önceki pati serverında oyunun en zenginiydim resmen. darkvenue da 3 ay oynadım bankamda 2m para ve 18x18 yapılı dayalı döşeli evim vardı. fakat olay para degıl anlatamıyorum. ben bandaj çalarak zevk almıyorum. adamlar bankada duraracak alacaklarını alacak ben champ basabileceğim sadece. eskiden adamlar psleri alıp skaraya ne bılıyım nujelm e gıdıodu. takip ediodum ben de gıdıp orada çalıodum 3-5 bişey. şimdi onlarda brite gelecek. ticaret orada olacak. bişey satarken brit bankın ustune gel diyecek adam. herhangi bi yerde yapmayacak ticareti. kimse bandaj pot çalarak zengin olamaz tabiki. adamlar o kadar profesyonel kişiyle oturup dengeyi kurmuş durumdalar. resmen amaçsız şekilde bozuosunuz dengeleri. brit bankta thief açık dıye mı az player var? bence gözden geçirilmesi gereken şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 oku mesajımı, malas güvenli değil diyorum, daha geçen gün çantamı karıştırıyordu biri luna bankta. madem brit bankın safe olmasına karşı çıkıyorsunuz, luna safe olsun o zaman, olması gerektiği gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 benım ona lafım yokki. ben onu da hep saçma bulmuşumdur aslında ama olacaksa orası olsun. malasda crim action yapılamaz. budur olayı zaten. burada yoktu guzeldi. ama daha saçma bişey oldu şimdi. olacaksa orası olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 abi siz gidin seker kiz kendi online oynayin allaaskina. bank sitterz united diye guild kurun bir de ne bileyim. sonra niye pvp yok niye oyle degil niye boyle degil. aglayana emzik vermeye devam. pklar da gz icinde olumsuz olsun madem biz de bank sitting yapabilelim, arkadaslarimizla konusurken tepede ucusan buyuleri gorup kosturmaya baslamayalim, elimiz bosu bosuna kana bulanmasin. goruntulu dovuslu chat = patiuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 çok güzel olmuş, elinize sağlık yine brit bank hırsızlık olayı çok isabetli bence de, trammel olmadığına göre cidden nefes alınacak bir yer lazımdı, sinir bozucu olmuştu hırsızlık hikayesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 herkesin evi var evde takilin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar