Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kimsesiz insanlar hakkında projeler

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

üniversite mezunu işsizliği de ayrı saçmalıktır ayrıca.
ülkede öyle bi önem verilmiş ki üniversiteye... herkes de daha çok üniversite açalım filan diyo. yanlış. bu kadar üniversite mezununa gerek yok. o kadar kalifiye iş alanı yok.

sonra, hübidik üniversitesi lolipop fakültesi mezunu adam iş beğenmiyo. üniverste mezunuyum bunu mu yapcam diyo olmuyo tabi.

bence de aşevi olması lazım. ki böyle aşevleri var belediyelerin olmasa da. vakıfların aşevleri bunlar. ayrıyeten, esnaflar da akşamları kalanları verirler. ekmek olsun kebap olsun döner olsun. güzel kayıntı çıkıyo yani.

ama asıl önemli sorun sağlık sorunudur. bu adamların ssksı filan yok. hastaysa hasta. yapacak bir şeyi yok yani. bunun için bi gönüllü doktorlar şeysi kurulabilir, vakıf destekli üç kuruşa çalışacak genç doktorlar olur. mis gibi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında demek istediğim bu kişileri topluma nasıl kazandırabiliriz?Adamlara çekidüzen verip eğitip devlet kapısında nasıl imkanlar tanıyabiliriz sizin bizim gibi bu insanları yapabilirmiyiz acaba elbetteki kimisi karşı çıkacak onlarada kar temizleme çim alan sulama gibi cezbettirici ama karınlarını doyurmaya yetecek para kazandırılsa hoş olmazmı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kalacak yer değil de aşevi yapılabilir.
girer karınlarını doyururlar, sonra kendi tercihlerine göre hayatlarını devam ettirirler.

istanbul'u bilmiyorum ama gaziantepte böyle bir yer var.
kendilerine özel aş evi var,kalacak yerleri var.

kalıyorlar,isteyen devamlı da kalabiliyor,kendilerine sorulduğunda rahatsız da değiller bundan,ama dışarda yaşıyorlar tekrar.

vardır belki istanbul'da da böyle bir yer,bilmiyorum.
iyi bir şekilde teşkilatlandırılmıştır hatta bana göre,bi yere kadar oluyor tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...