skyly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ben weplada hiç küfür yemiyorum. Çevrem var artık hep onlarla oynuyoruz ve çokda eğlenceli. Eğer weplada oynayıpta küfür yiyen varsa bizle oynayabilirler. Noob Pro hiç farketmez bizde hepsinden var gelin oynayalım. hatta g3nk klanına bile davetlisiniz orda yalnız kalmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 weplada geceleri çokda fena olmuyor ama gündüzleri felaket bu saatlerde oyun kurmaya kalksam ap yazsam bile quiter cıkıyor bıktım usandım artık ama geceleri 3-4 kişi bi tarafı kapatıyoruz altada 4lü bi takım buluyoruz güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 weplada oynayacagınız adamları secerseniz sorun olmuyo bi de cevre oldumu cok tatlı oluyor. zaten küfürbazlar falan nicklerden ve oyun kurulumu sırasındaki muhabbetlreden belli ediyorlar kendilerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Yine ban yemişiz,siteden de banlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: Come on Turks.. Lets show them a little RESPECT.. sövün amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 yoooo maaama iz cheeeeeeeeeeeeeeezzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 oh süper http://www.dotaturkiye.com/bnet/ gelin abi dolu burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: paparnoz 27 Eylül 2007, Perşembe - 01:06 tarihinde demis ki: Yine ban yemişiz,siteden de banlamışlar. ben girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar