-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Forumun delikanlilarini ve yumusakcalarini gorme firsati veren bu guzide topic icin rayka'ya tesekkurler. Bonepart, kopar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 her iki turlu de yol kotuye cikiyo.bence kotunun iyisini yani arkini kir sevgilini sec zaten arkinla aran da pek ii diilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 -kes artık da parayı göster,nerde çanta!!! -hey dostum.yerinde olsam ses tonuma dikkat ederdim *çantayı kucağına fırlatır* -200 bin yeşil.güzeeel *purosunu atar* -senin gibi aşağılık bir pislikle bir daha uğraşmayacağım lanet olası dostum. *parmağını şıklatır* -işini bitirin [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 21:57 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 lanet olsun lorrotar, federaller geliyor dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 afedersiniz de yazdıklarınızın ne alakası var konuyla ... herseylede eğlenmek zorunda değilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 herkesin derdine üzülmek zorunda da değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 o zaman yazmayacaksın bişey, böyel laf dalaşlarına gerek kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungoliant Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sevgilim sevgilim ilişkiyi bitirelim ama dur bi dur arkadaşlığı sürdürelim belki bi kankan vardır eli yüzü düzgün aklı selim bi de onla çıkarım ohh negzel dünya savaşmayalım sevişelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Kasar kotu bisey degil ki yahu, onlar da lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ne alakasız adamlar var bravo lan nasil boyle olunuyo tutoriyıl istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ya gerçekten dalga geçicekseniz yazmayın garbıçta dalga geçin illaki bişi yazmak zorunda değilsiniz adam gibi eleştirin yada gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 dalga geçmiyoruz hayat senin hayatın rayka istediğin gibi davranmakta özgürsün ama bu durumda da sana takılacak etiketleri göze alacaksın misal: kaşar diyebilirler, başka şeyler de diyebilirler daha ağır şeyler ama hayat senin kimse sana karışamaz söyledikleri beni ilgilendirmez baş ederim diyorsan çocuğa ısrarcı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yok ben topc le dalga gecenlerden bahsediodum zaten bliorum ki kararı bitek ben verebilirim sadece paylaşmak istedim belki biraz öneri almak ama tssk geçmek gereksiz hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Gerekir o bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 evet bazen hayatla rayka geçmek lazımdır rayka bunu aklında tut benden tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 zeki cocukmuş valla sırayla gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 eeee bu durumda sıryla giden ben oluorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 eh biraz seninde bi yakın arkadaşın varmı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 herşey karşılıklı [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 19:22 tarihinde, rayka tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 raya mumkunse bu cocuktan sonra ilk cocugun abisiyle felan sevis kuzeniyle cik ne biliyim eski kiz arkadasiyla lesbiyen iliski yasa cocuk intaar etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sen bence aksam gezmelerine çık rayka. Şöle beyoğlu istiklal falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 çok ağırLAŞIYO YALNIZ YORUMLAR YAzık kıza acıyın biraz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Alla alla sen arkadaşının eski sevgilisini sev sonra yorumlara kız ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yorumlara kızmadım ya gittikçe yorumlar çok ağırlaşıyo kız küçük yani cahillik etmiştir bukadar ağır yazmayın didim alla alla kızma hemen bende kızın yaptığına karşıyım. yaşı göççük daha kızın uyaralım abi,abla olaraktan direk kaşarsın,kuzeniyle seviş,abisiyle şunu yap,kız ark lezbiyen ilişki yaşa gibi yorumlar çok sert olmuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar