-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 `kasar mi oluyorum simdi?` diye sormana dayandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ben olsam ikisinide kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 böyle carpe diem mesajları atarken diğer insanları sallayanlara ayrı hastayım. yaşasın hayatını da arkadaşları onları her gördüğün acıdan kıvranacak. insandaki primal sahiplenme duygusu küçümsenecek birşey değil çok acı çektiriyor insanlara. ben sana çözüm önerisinde bulundum, arkadaşın başka birinden hoşlanıp onla beraber olana kadar fazla gözükmeyin bence ona. tabi onu düşünüyorsanız :p ayrıca zaten o arkadaşının yanınca beraber kol kola sarmaş dolaşa canım cicim diye dolaşırsanız o arkadaş ermiş derecede sabırlı ve kendini kontrol edebilen biri değilse arkadaşlığınız biter bu soruya da gerek kalmaz. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 23:53 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 iyi diyosunda işler öle yürümüyoki gülüm, yanı kacıcakmısınız cocuktan falan, yanı eski sevgiliden, yanı ne biliyim, o insanında "hhmpps" diyip dayanması gerekmezmi, onun acı cekmesi doğal ama bunu gelip sizin üstünüze sucmuş gibi yığması hoş bi durum değil. edit: ha bide "gözüne gözükmeyin" le "arkadaşlığınız biter" arasında ne kadar fark varki, cocuktan kacsak bitmiycekmi arkadaşlığımız? [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 23:57 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ya ben kaçmasına kaçarım ama zaten kaçmaya gerek kalmıyo çünkü sevdiğim insan kendi içinde ya ben onun yüzüne nası gülümsicem diyerek benle birlikte olmak istemiyo :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 haaaa yanı tek kalan sensın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Rayka'yı tanımam ama mesajlarından samimi oldugunu düşünüyorum.Ayar vermeye kasan, yada dalga geçen,amacı dışında mesaj atan herkeze karşınızdaki degil siz acınacak haldesiniz diyorum. Rayka birinci olarak akıllı,mantıklı bir insan, arkadaşlarının eski kız arkadaşlarıyla yakınlaşmaz.Hadi o arkadaşın bu hatayı yaptı ki bunu yapması için senden hoşlanması ve bazı riskleri göze alarak bu işe girmesi gerekiyordu.Madem bunu aldı sonuna kadar götürmesi gerekiyordu.Başta başlaması ayrı bir hata,bunun dışında seni yarı yolda bırakması ayrı bir hata.. Seven bıkmaz,usanmaz,yorulmaz derim.Arkadaşında birşeyler eksik olabilir.Yaşında fazla büyük degil tahminim, bu muhabbete yabancıyken, hissettigimiz şeyleri sevgi,aşk zannederiz ama alakası yoktur. Ne arkadaşını geri çevirmeye çalış, seni yarı yolda bırakıp giden bir insana değmez,ne de erkek arkadaşına durumu açıkla.Oda büyük ihtimal sert tepki verecektir.Bu tarz duygusal olaylar zordur.Sabır, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ya bence ne yap biliyonmu yüzüne gül sonra arkasından takıl ondan sonra kızın yüzüne gül sonra erkek arkadasınyla takıl sonra cocuga gül bide cumhurbaskanı abdullah gül. ehehe kactım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 edit: ha bide "gözüne gözükmeyin" le "arkadaşlığınız biter" arasında ne kadar fark varki, cocuktan kacsak bitmiycekmi arkadaşlığımız? o arkadaş bahsi geçen kişiyi unutana kadar birlikte yanında fazla durmayın demek istedim. bu ne demek oluyor ortalama bir insanı ele alırsak: kendine seveceği yeni birini bulana kadar. Ha yok shaolin keşişi falansa 5 dakka verin adama meditasyon yapar atlatır o ayrı mesele. ayrıca o eleman zaten mantıklı biriyse üzerinize yıkmaz yani gelip de ne biçim insanız siz diye patlamaz. Ama cücecim dediğin gibi işler öyle yürümüyor. Yani o insan sizi her gördüğünde canı acıyacağı için sizden uzak durmaya çalışacaktır zaten ve hatta uzak duramayıp da sizle karşılaştığı zaman canı daha da çok acıyacaktır. Böyle bir olaya girdiyseniz o kişinin yanında daha temkinli davranmanız lazım. Bırak öpmeyi, sen o kişinin elini tuttuğunda bile canı acıyacaktır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 acıyın bana. ühü : (. acınacak haldeyim. boş bir konu için, deli gibi dolu sanılan mesajlar yazmak yerine, öylesine konuşuyorum. deli acınacak haldeyim. ühüü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 e herkez de dediğin kadar pasif değil işte ardethciğim, gelip başına cıkma ihtimalide var eski sevgilinin, yanı erkeğin değilse kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kıza mı güliyim? ama dieriyle alakamı bitireli 1 ay olmuş bu e böyle olan bana oldu ben üzülüyorum ben bunu nası unutucam... lanet olsun neden kızları hiç düşünmezler ki o zorluk çekiyosa baskı varsa bi okadar bende de var şimdi o rahat ben salak gibi hissediyorum ve buna rağmen hala seviyorum (ee belki bu yaşta seviyo olmuyorum ama hep onu düşünüyorum) riskleri göze alan da ben oldum şimdi geri dön desem peşinden koşan zavallı olucam dahada acınacak hale düşücem belkide tamamen kaybedicem kayıtsız kalsam içimde kalıcak duygularımı anlatamicam karşımdakininkileri de anlayamicam [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:10 tarihinde, rayka tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: ya bence ne yap biliyonmu yüzüne gül sonra arkasından takıl ondan sonra kızın yüzüne gül sonra erkek arkadasınyla takıl sonra cocuga gül bide cumhurbaskanı abdullah gül. AHAHAHAAH tez zamanda öl pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 pardon da niye kaşar oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 daha yaşı kacki iki sevgilisi oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 arkadaş grubum içinde 16 yaşını doldurduğu halde minimum 4 farklı kişiyle "çıkmış" olmayan bir ben varım sanırım. gayet normal geliyor bana. ama şurada kafam karıştı : x erkeği var y erkeği var sen de a'sın. sen y yi çok sevmiyorsun , x i seviyorsun ve çıkıyorsunuz . y ile de eskiden çıkıyordunuz (?) y , x'e bu durumu bildiği halde böyle böyle diyor. doğru mu anlamışım ? [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 01:28 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 -çift mesaj- [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 01:27 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 2 dakka arayla çift mesaj olmaz ben gördüm tek mesajken onu kimi kandırıyosun o_O (oha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 mesaj yaz dedim yanlışlıkla anaaa hemen dövdün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 benim 10 yıllık arkadaşım eski sevgilimle çıkacak.. benimde hala kızı sevdiimi bilecek... hakkatten cinayet sebebi.. düşünmesi bile iğrenç lan. edit: ayrica rayka; çocuk seni gerçekten sevse.. gerçekten birlikte olmak istese, gözü ne arkadaşini görür.. ne kardeşini görür ne babasını görür.. 1 numaralı bahane ve çok etkili de bi yöntemdir bu aynı zamanda.. sana herşeyiyle aşik falan değil.. arada ciddi aşk olsa dağlari aşar yani insan. arkadaşindan habersiz takilirsiniz olmadı, o biriyle çikmaya başlayinca belirtirsiniz durumu vs vs.. sen çok takma bunu kafana bence.. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 07:08 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 said: rayka 02 Eylül 2007, Pazar - 12:52 tarihinde demiş ki: size çok yakın olmayan bir arkadasınızı mı kırardınız (ama 9 senelik arkadasınız ve hep görüşmak zorundasınız aynı gruptasınız herdakka) yoksa onun eski sevgilisi olan sevgilinizi mi? kız uzun süredir sizi seviyo, siz de onu seviyosunuz ama arkadasınız hala kızı seviyo ve gelip gelip bunu anlatıo size arkadasınıza ayıp olmasın diye kızla ilişkinizi bitirirmiydiniz? hangisini kırmamak daha önemli...? Hiçbir insan birbiriyle aynı grupta her dakika olmak zorunda değildir, hep görüşmek zorunda değildir. Arkadaşlıklar zorunluluklar üzerine kurulmaz; saygı, sevgi vb erdemler üzerine kurulurlar. Öyledir ki zaman geçtikçe ilişkinin de gelişeceği, dostluğun pekişeceği zannedilir. Ben buna katılmıyorum, eğer kendinizi ve karşınızdakini iyi tanıyabilecek bir yapıya sahipseniz ilişkilerinizin çok kısa sürede dahi dostluk mertebesine ulaşması mümkün olur "bence". 15 yaşındayım dediğin için de 9 senelik arkadaşlığı boyunca, ilerleyen yıllarda "gerçek" diyebileceği şeyler yaşadığını/paylaştığını sanmıyorum. Ön fikrimi belirttikten sonra konuyla ilgili yoruma geçersem eğer, "arkadaşımın aşkıydı" durumu olmasına rağmen kişi durumu kabullenmiş ve ilişkiyi yaşadığı bay/bayanla uyumlu bir beraberlik süreci yaşıyorsa/yaşayabiliyorsa sorun yoktur*. Arkadaşımız hangi cüretle ya da hislerle bize gelip geçmişte bırakması gereken bir şeyi tekrar edip duruyor, "şu" anda beraber olduğumuz kişiyi hala sevdiğini söylüyorsa: 1- Bu üçlünün biraz daha olgunlaşması gerekir. 2- O arkadaşımız avucunu yalar, haddini bilir. Hayatına devam eder. 3- Yine o arkadaşımız, eğer çift taraftan da bir acıma davranışıyla karşılaşmak istemiyorsa gurur yapa"bilip"(:P) kendisi bu arkadaşlığı sonlandırmayı ve hayatına devam etmeyi seçebilir. * Burdaki durum söz konusuysa kız kırılmaz, neden kırılsın, kıran salaktır, kırılan kız saftır, kırıldıysa eğer kıranlara bsg ikiniz de diyebilmelidir. Yani, işin özü, sen benim arkadaşım olacaksın, üstüne ben senin eski sevgilinle beraber olacam, bir de hala sen gelip bana onu sevdiğini söyleyeceksin? Hadi ordan derler. Ya hiç başlamazdın böyle bir ilişkiye ya da cemcük formatında geçen arkadaşlık ilişkilerini yeniden gözden geçirirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 dost ne arkadaş ne ulan, çıkacak tabi. arkadaşlarınla da tanıştır sen onu, döngüye devam edelim. yeni "dert" başlığında görüşmek üzere raykacım bu durumda. sevgiler, saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 sen burda seviyorum falan diye üzülüyosunda adam arkadaşımın yüzüne bakamam diyerekten bırakıp gitmiş.. madem yüzüne bakamicaktı en başından başlamicaktı ilişkiye başlarken bakıyomuşta sonradanmı gelmiş "arkadaşımın yüzüne bakamam utancı" bence senin sevdiğin adamda iş yokmuş bahanede güzelmiş. sen çıkmaya başla gez toz bi süre baktın sıkıldın kızdan "arkadaşımın yüzüne bakamicam ühhüü ayrılmamız lazım aşkım ühhüüü" de bırak git. yaşları kaç bu elemanların ya? evcilik oyunu gibi olmuş biraz hadi sevgili olalım daha sonra hadi busefer senle sevgili olalım hmm sıkıldım ben ee şimdi sıra kimde kimle sevgili olcam vs..vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 s.a ark var de sonra git [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 14:15 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 yanlış anlaşılma olmuş bazı yerlerde ben kızım(H) eski erkek arkadasımın(D) bi arkadasından(O) hoşlanıodum (çocuktan ayrılalı 1 ay olmuştu zaten) o da benden hoşlanıodu ama d beni hala seviyomus o ile çıktık bi süre sonra gelip ya ben d nin yüzüne bakamam diyip bıraktı beni ve ben neye uğradığımı şaşırdım çok üzüldüm olay bu ben burda şirret insan olmuyorum sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar