Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasın mı? sevgilin mi?

rayka

Öne çıkan mesajlar

size çok yakın olmayan bir arkadasınızı mı kırardınız (ama 9 senelik arkadasınız ve hep görüşmak zorundasınız aynı gruptasınız herdakka) yoksa onun eski sevgilisi olan sevgilinizi mi?
kız uzun süredir sizi seviyo, siz de onu seviyosunuz ama arkadasınız hala kızı seviyo ve gelip gelip bunu anlatıo size arkadasınıza ayıp olmasın diye kızla ilişkinizi bitirirmiydiniz? hangisini kırmamak daha önemli...?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
çok yakın arkadaşımın eski sevgilisi benim sevgilim olamazdı, kızı kırardım

dedim ama benim düşüncemde duruma göre değişir. çok yakın ark olan kişi kızdan vaz geçerse ve onun için sorun olmayacaksa, kızla bir ilişki yürütülebilir bence.

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 13:24 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

senin suçun yok, yeni çocuğun, senin eski sevgilinin, en yakın arkadaşı olduğu halde seninle bir ilişki denemesi yanlış. suç çocuğun bence. bana kalırsa, siz eski çocukla sevgiliykende bu çocuk senden hoşlanıomuş. işler karışınca da senden vaz geçmeye karar vermiş bence..

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 13:32 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

onceden ben yaiyimda
simdi bi feminist hatun gelip
ne be biz mal miyiz
onna ciktim diye onun mu olucam be felan diye sacmalamasin
bu bi iliskiye saygidir
erkek icinde kiz icinde farketmez
insan gidip ciktigi insanin yakin arkiyla beraber olmaz
rayka sana diyorum en basta bunu
suclu olan sensin ve o ikinci oglan
ilk cocuk deil
Sosyal ağlarda paylaş

bence tek suçlu yeni çocuk.. yakın arkadaşının sevgilisinden hoşlanmak pekte hoş bişey değil. ayrılmış olabilirler ama arkadaşın hala hoşlanıyorsa, bence erkeğin kızdan hoşlanması yanlış. eski bir ilişkiye saygı göstermek gerekir. Ama tamamen çıkmaza sokmamak lazım, eğer yakın arkın için olay tamamen bitmişse olur derim ben.. bence raykanın suçu yok, sen 2sininde yüzüne bakabilirsin.. bence 2. çocuk senin yüzüne bakamamalı..
Sosyal ağlarda paylaş

rayka ustune git cocugun git
devam edebiliriz yapabiliriz
dye azina sic cocugun
cocuk arkadaslarindanda olsun bide snein yuzunden

bizim lisede oldu bu olay
su anda o cocukla kimse konusmuyor
herif resmen persona non grata oldu
kimsnein negatif bisiyi yok ama
herif gelyo selam diyo cevap veren yok

sende urasirsan basarirsin rayka bunu bence
Sosyal ağlarda paylaş