rayka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 size çok yakın olmayan bir arkadasınızı mı kırardınız (ama 9 senelik arkadasınız ve hep görüşmak zorundasınız aynı gruptasınız herdakka) yoksa onun eski sevgilisi olan sevgilinizi mi? kız uzun süredir sizi seviyo, siz de onu seviyosunuz ama arkadasınız hala kızı seviyo ve gelip gelip bunu anlatıo size arkadasınıza ayıp olmasın diye kızla ilişkinizi bitirirmiydiniz? hangisini kırmamak daha önemli...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 lezbiyen misin? orasını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ikisini beraber kırardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hayır kırılan kız benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 keah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 çok yakın arkadaşımın eski sevgilisi benim sevgilim olamazdı, kızı kırardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 "kırılan kız sensen teselliyi bende bulabilirsin bebeğim" tek delikanlı sivaslı necmi öngörülü edit: necmi ben değilim, ama bıçkın delikanlı ve sivaslı olsaydım böyle diyebilirdim. ayrıca sivaslıları da çok severiz, kangal köpekleri meşhur. negzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bros before whores. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: çok yakın arkadaşımın eski sevgilisi benim sevgilim olamazdı, kızı kırardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: çok yakın arkadaşımın eski sevgilisi benim sevgilim olamazdı, kızı kırardım dedim ama benim düşüncemde duruma göre değişir. çok yakın ark olan kişi kızdan vaz geçerse ve onun için sorun olmayacaksa, kızla bir ilişki yürütülebilir bence. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 13:24 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kafasını kırardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bros before hoes he rzaman once dost kari kiz dedigin gelip gecer ha unutmadan kankasinin eski kiz arkadasiyla cikan cilibiyetsiz gotunde zihniyetine tukuriyim bu derece sertimdir bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 peki eski sevgiliyi kızdan vazgeçirme yolu yokmudur?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 oglan icin mi? aieauhauhea gidip bde cocuga ya biz cok sevisiyoruz sen artik onu sevme mi dicek meauhauhuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kızın eski sevgili ile konuşması lazım "bitti bizim, artık olmaz" gibi şeyler demesi gerekir ama bence bir işe yaramaz. kolay kolay vaz geçilmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ya benim suçum ne? sırf ayıp olmasın diye iki kişi sevdiğiyle olamıyo diğerinin zaten birdaha olma ihtimali yok niye uyuzluk çıkarıyo anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 oglanin sucu ne yakin bi arkadasi eski sevgilisiyle cikiyo cinayet sebebi lan yazik cocuga abicim fedaykin bosuna dememisti zamaninda kizlairn default olarak sey switchi on geliyo diye amaan bana ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 senin suçun yok, yeni çocuğun, senin eski sevgilinin, en yakın arkadaşı olduğu halde seninle bir ilişki denemesi yanlış. suç çocuğun bence. bana kalırsa, siz eski çocukla sevgiliykende bu çocuk senden hoşlanıomuş. işler karışınca da senden vaz geçmeye karar vermiş bence.. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 13:32 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hadım ederdim o çocuğu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 onceden ben yaiyimda simdi bi feminist hatun gelip ne be biz mal miyiz onna ciktim diye onun mu olucam be felan diye sacmalamasin bu bi iliskiye saygidir erkek icinde kiz icinde farketmez insan gidip ciktigi insanin yakin arkiyla beraber olmaz rayka sana diyorum en basta bunu suclu olan sensin ve o ikinci oglan ilk cocuk deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ya ben şimdi ikisininde yüzüne bakamicam o eski arkadasına ayıp olacaı için bana böyle yaptı, BEN SALAKMIYIM ACABA yoksa başka bi sorun mu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 salak misin o senin kararin ama bisilerinde hata oldugu ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 peki olan lodu diyelim hiç mi bidaha onunla şansım olmicak seviyosa geri dönermi dönse kabul etmelimiyim oda mı hata olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bence tek suçlu yeni çocuk.. yakın arkadaşının sevgilisinden hoşlanmak pekte hoş bişey değil. ayrılmış olabilirler ama arkadaşın hala hoşlanıyorsa, bence erkeğin kızdan hoşlanması yanlış. eski bir ilişkiye saygı göstermek gerekir. Ama tamamen çıkmaza sokmamak lazım, eğer yakın arkın için olay tamamen bitmişse olur derim ben.. bence raykanın suçu yok, sen 2sininde yüzüne bakabilirsin.. bence 2. çocuk senin yüzüne bakamamalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 rayka ustune git cocugun git devam edebiliriz yapabiliriz dye azina sic cocugun cocuk arkadaslarindanda olsun bide snein yuzunden bizim lisede oldu bu olay su anda o cocukla kimse konusmuyor herif resmen persona non grata oldu kimsnein negatif bisiyi yok ama herif gelyo selam diyo cevap veren yok sende urasirsan basarirsin rayka bunu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar