SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ağırlığı öenmli değil dev gibi adamım zati... Isınma olarak evdeyken zaten paso laptop soğutucusunun üstünde duracak yedek parça olarakta iyimiş sanırsam. Aynı özellikleri olan asusun modeli 200$ daha pahalı... Değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 2. iletiedn sonra koptum ben. Adam çalıştırsa da ısınır demiş. Yahu niye ısınsın? Isınıcak tabi biraz, o da normal. Çok düşük bi ihtimal normalin üstünde ısınırsa o zman bi defosu vardır aletin, garantiye verirsin tamir ederler ya ad değiştirrler. Isınır, oyun oynamayalım laptopta. 3 günden fazla çalıştırmayalım bozulur. Cansız aletler bunlar yorulmazlar bişey olmaz. Yıllarca aralıksız çalışır oyun oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 datron'un ekranları iyi değil (güneşli havada dışarıda laptop kullanamazsın mesela) 13 inch alırsan film izleyemezsin oyun oynasan bile.. masanın üstüne koyunca rahat yazı yazmak için şekilde şekile girersin ayrıca onu da belirteyim... 15 inch idealdir 17 inch alırsan taşıman gerçekten zor olur toshibaları tavsiye etmem çünkü %90'ının soğutması laptop'un altında yani masaya koyunca kapanıyor soğutma yaptığı yer =) sony (13inchleri iyi cidden), dell, acer, gibi markalara yönel derim (toshiba da alırsın da niye ısınıyor bu dersin sonra bakarsın soğutması laptop'un altında!) asus'un da iyi modelleri var ama hiç kullanmadım... [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 14:44 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yeni aldım asus aynı ozellikler 1420+kdv 8400 yerine 8600 var laptopda tek fark suan sanırsam o 200 dolar ordan geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ben mount and blade oynarken anakartı yakmıştım notebook ta fazla ısıdan, öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Evet şimdi biraz okudum konuyu. Mobilite ie performans ters porantılı şeyler zaten, ikisi bi arada olmaz pek. İhtiyacına göre karar vereceksin. Oyun oynayacaksan en önemlisi ekran kartı. Laptopların şlemci performansları oyunlar için gayet yeterli hatta çok bile ama ekran kartları çok sınırlıyor oyun performansını, onun için elindeki bütçeye bak, ve o paraya alabileceğin en iyi ekran kartlı olan laptopı seç bence. Aynı özelliklere sahip laptoplardan ucuz olanların genelde ekranları daha kötü olur. Görerek alırsan burda da sorun kalmaz. Laptop soğtucusu almana falan da gerek yok. Mobile işlemciler genelde 100C gibi sıcaklıklarda çalışacak şekilde dizayn edilir (işlemcinizin referans sıcaklığı için üretici sitesine bakın) Senin eline sıcak gibi gelse de aslında anormal bi sıcaklık yoktur büyük olasılıkla yani. Bende MSI'ın çok da kaliteli olmayan bi laptopı var. Radeon mobility 9700'ü %30a kadar oc ediyorum, bi ara abanıp kartın sınırlarını bulucam. MSI'ın biosu/anakartı izin verse hiç düşünmeden işemciye abanırım. İşlemci taş çatlasa 65Cye çıkıyor, ve dothan'ın referans sıcaklığı 100C .Voltaj seçeneği olsa hiç düşünemden ona da abanırım. Hem ekran kartı, hem işlemci hem de ram voltajlarını artırırm. Bu aletler o kadar kolay yanan aletler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ben toshiba laptopimla dota oynarken 99 dereceyi gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ben şu anda bu laptop ı kullanıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. Oblivion ı oynadım bitirdim, her gece dota mı sorunsuz oynuyorum, hatta sırf fantezisine wow yükleyip battleground lara girdim ve sorunsuzca oynadım. Düşük seviye grafiklerde oynamışsındır ancak diceksin, ewt belki en yüksek grafikler de oynamadım ama en düşüklerde değildi hatta bazı özellikleri en son seviyeye kadar test ettim (biraz oc sayesinde grafik seviyesinide yükseltebilirsin). Taşınılabirliği dersen 2.7 kg + ek aletler(mouse adaptör...) 4.1 kg buluyor (içerde kantar var gidip baktım:) ), taşınması sorun yaratmıyor atıyorum sırt çantama rahatım. Pil ömrüne gelirsek eğer oyun oynıcaksan ben maksimum 2 saat 10dk dayandığı gördüm oda dota da, grafik kartını yorucak bir oyun oynıcaksan 1-1.5 saat idare eder. Ders için kullandığım zamanlarda herşeyi kısarak 3.5 saat pil ömrünü gördüm ama dediğim gibi yeni aldım bu nedenlede olabilir. Eğer laptop almak istiyorsan ve daha çok oyun oynıcam diyorsan tavsiye ederim hatta sanırım 8600 ekran kartlılarıda çıktı onları alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 mobil takılcaksan hep 13.1 bile cok bi tane compaq 12.1'' laptop alcaksın canavar gibi her isini gorur. gaming icin laptop mı alınır yea. ama ekran boyutu düstükce fiyatlar yukseliyor. 4000-5000 lere dayanıyor. datron u alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben oblivion a oblivion demem full detay oynanmayinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 NVIDIA GEFORCE 8400M 265 MB (TURBO CACHE 1 GB) şu muhabbet ne oluyor? 256mb ama 1gb olabiliyo fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Abi o paraya git Apple al gozunu seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Bir de Oblivion igrenc bir oyun Morrowind oyna, kaldirir onu su an piyasadaki her alet. De cidden Apple al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 @Redogski 1mb cache oluyormu bilmiyorum 512 oluyor. Cache denilen olay ise gerektiği zaman ekran kartı eğer bellekte kullanılmayan ram var onu kendi kullanıyor. Yani 2gb ramin varsa sen 1gb kullanıyorsan kalan rami alıp ekran kartında kullanıyor ve belleğinin boşta kalmamasını sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar