Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 utorrent'te ayar yapıyorum derken birşeyler yaptım ve sadece bir tracker'a bağlanıyor utorrent. nasıl düzelteceğimi bilen var mı?
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 İlgili torrente çift tıklayıp tracker listesinde her tracker arasında birer boş paragraf bırak.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 oha, böyle bir salaklık yaptığıma inanamıyorum. =) sağol koji
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Ehe ne demek, ben de aynısını yapıyodum bi ara, kablonun hızı artırmasına bağlamıştım :P
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 upppp utorrent te tamamlanan dosyanın listeden otomatik kaldırılmamasını nasıl ayarlayabilirim
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 soruyu ben tam olarak anlayamadim.. tamamlanan dedigin indirilmesi biten mi demek istiyorsun? zaten indirilen dosyalar listeden kaldirilmiyor varsayilan ayarlarda..
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 demek istediğim tamamlanan, ortalanmaya başlayan dosyalar aslında dediğin gibi böyle bir sorun yokmuş, şimdi bakınca farkettim o sol taraftaki indirilen, tamamlanan, aktif, inaktif sekmelerinden, indirileni farkında olmadan seçmişim o yüzden gözükmüyormuş bugun ki 2. dikkatsizliğim
Öne çıkan mesajlar