Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 utorrent'te ayar yapıyorum derken birşeyler yaptım ve sadece bir tracker'a bağlanıyor utorrent. nasıl düzelteceğimi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 İlgili torrente çift tıklayıp tracker listesinde her tracker arasında birer boş paragraf bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 oha, böyle bir salaklık yaptığıma inanamıyorum. =) sağol koji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Ehe ne demek, ben de aynısını yapıyodum bi ara, kablonun hızı artırmasına bağlamıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 upppp utorrent te tamamlanan dosyanın listeden otomatik kaldırılmamasını nasıl ayarlayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 soruyu ben tam olarak anlayamadim.. tamamlanan dedigin indirilmesi biten mi demek istiyorsun? zaten indirilen dosyalar listeden kaldirilmiyor varsayilan ayarlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 demek istediğim tamamlanan, ortalanmaya başlayan dosyalar aslında dediğin gibi böyle bir sorun yokmuş, şimdi bakınca farkettim o sol taraftaki indirilen, tamamlanan, aktif, inaktif sekmelerinden, indirileni farkında olmadan seçmişim o yüzden gözükmüyormuş bugun ki 2. dikkatsizliğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar